Hirdetés

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    De utálom a low tiert! :((( Az előző kört azért buktuk, mert egy barom Sturmpanzer II elállta az egyetlen hidat amin visszajuthattunk volna a bázisunkhoz (a teljes map megkerülése nélkül). Közben sírt a chaten, hogy hülye noobok vagyunk akik nem scoutolnak neki...

    Az az előtti kör meg azért ment kárba, mert kilőttem a saját bázisunk zászlaja alatt 2 ellenséges tankot is, de nem resetelődött a foglalás (volt még ott egy francia B1-es).

    -----------------------------------------------------------

    Egy kérdés: Miért van, hogy a francia tankok (low tierben... kb tier 3-4-ig bezárólag, eddig ismerem őket személyesen mindkét ágon) egyáltalán nem tudnak magukkal egy szintű tankot megsebezni? Tegnap egy AMX38 fedélzetén egy másik AMX38-al kerültem szembe... kb mind a ketten 10 lövést adtunk le egymásra, de egyikőnknek sem lett baja... még megkarcolni sem tudtuk egymást. Aztán a végén egymásnak vezettük a tankjainkat. Ő sebzett 2%-ot én meg 5%-ot, mert dombnak lefele be tudtam annyira gyorsulni.

    Ez így miért jó? Mi értelme van ennek? Főleg ha folyton olyan csatába teszi szerencsétlen AMX38-at ahol csak velem egy szintű vagy nagyobb tankok vannak. A legerősebb motorral sem érem el még a KV sebességét sem, felderítésre alkalmatlan, gyilkolásra alkalmatlan, néha még a fákon is megakad kidöntés helyett.

    AKKOR KÉRDEZEM: MI A BÁNATOS JÓ FRANCÉRT KELLENEK EZEK A TANKOK?

Aktív témák