Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz virkir #19240 üzenetére

    "Ismét megvillantod hatalmas tapasztalatodat eme játékban."

    hello virkir!
    Szerintem megint tévedésben vagy, mert én sehol nem írtam hogy tapasztalt lennék a WoT-ban, bár már lejátszottam 1400 csatát (a bétát nem számolva), de ennek ellenére még mindig a "kérdező" fázisban vagyok, nem pedig a tutimegmondó tévedhetetlen vérprofi tankos a szerepköröm.
    -----

    Visszatérve a GOLD lőszer használatra, szerintem azt nem tudod cáfolni, hogy sem neked sem nekem nincsenek biztos adataink csak elképzeléseink ezzel kapcsolatban.

    Természetesen racionális amit írsz.... és ezt el is lehet fogadni mint egy lehetséges megoldást, de sajnos megint csak a saját dimenziódban tudsz gondolkodni és mérlegelni.
    Kihagyod azokat a hozzám hasonló vérpistikéket, akik a játék második napján belendülnek és megveszik a prém tankot majd feltölik az olcsó GOLD lőszerrel (2 gold/db) vagy kicsit feljebb lépve, ahol már 4 gold a löszer a prém tankba.
    Használják, aztán 1 hét múlva megunják a játékot és továbbálnak.

    Számoljunk mennyibe is kerül egy ílyen lőszer???
    5500-as csomaggal 1 Gold 0,36 cent azaz 1,1 Ft. A lőszer 2-5 Ft a t4-ig
    Ha csatánként elmegy 8-10 lövés akkor átlagosan 30 Ft egy csata.

    Egy este lejátszik Vérpisti meg BlutStephen 10-15 meccset, mert várja az asszony az ágyban, szóval neki ez csak kb 400 Ft-jába került és még meg is úszta a pékné féle hancurt.
    Alig több mint 1 EUR két óra élvezetért!
    Féldoboz cigi,... pár üveg sőr... az is elmenne ilyenkor, ha a Sportcsatornát nézné.

    ----
    Ekkora napi összeg még nekem sem számít, nemhogy egy német vagy holland, hozzám hasonló társadalmi rétegben élő, de sokkal jobb jövedelmi viszonyokkal rendelkező "EU polgárnak".

    Szóval nem csak a vérprofik meg a szegény diákok nyomják a WoT-ot, hanem olyanok is akik tejelnek rendesen, és aztán rájönnek, hogy igy sem megy és mennek a következő MMO-ra, amivel főlös idejüket elcseszik.

    Termélszetesen én sem ismerem az ilyen userek arányát, de azt sejtem nem lehetnek sokkal kevesebben mint a hozzád hasonló vérprofi racionális játékosok.

Aktív témák