Hirdetés

Aktív témák

  • Flatron710

    tag

    Sziasztok!
    Nem tudom, hogy nektek mennyire tűnt fel, de van egy új, egyre gyakrabban látott "jelenség" a WoT-ban, ami szintén rontja a játékélményt.

    - Kezdődött az "egyiránybamindenki" jelenséggel. A csapat 60-80%-a egy irányba indul el. ( két másik főirány, ha a bal, közép és jobb irányt vesszük alapnak, üresen marad. Ezt tetézi, hogy ugyan ott a főerő, de érdemben csak nagyon ritkán tudnak áttörni. 2-3 ellenséges tank megállítja az egész támadást.

    - Pár hete/hónapja egyre gyakoribb volt az, hogy a csapat nagy hányada kellemetlenül rövid idő alatt (1-3 perc ) elpusztul és azt veszed észre, hogy már a hatodik irányból kapsz találatot. Ilyenkor a csapat elenyésző harci értékkel bír. Tesóékkal szakaszban ilyenkor próbáljuk menteni a menthetőt - vagy legalább ha odaveszünk, akkor vigyünk magunkkal minél többet - de a túlerő mindenhol túlerő.

    Az utóbbi időkben viszont új jelenség figyelhető meg. Ez a "sz.rokbelenemérdekel". Általában kéz a kézben jár az előbb említett két opcióval, csak itt szinte minimális a harci kedv. ( vagy az ész ) Valamelyik szárnyon, vagy védelmi álláson áttör az ellen és már a bázisunk kapuját döngetik. A közelben, de más frontvonalon harcoló egységeink ezt észlelve feladják az állásukat - mindegy hogy van-e velük szemben ellenség vagy nincs - és ahelyett, hogy a bázist próbálnák védeni, pusztán azért mert közel van, elindulnak egy semleges irányba. Valami olyanhoz hasonlít, hogy "elbukott a bázis, de én akkor is elrejtőzöm". Jól beásott védelemmel láttunk már csodát a bázis megvédése vagy a támadás visszaverése során. Viszont ha már ez sem fontos és inkább félrevonulnak, akkor már nem is csapatjáték a csapatjáték...

    Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

Aktív témák