- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz Napfénysüti #25199 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e szopóág. De abban biztos vagyok, hogy van valami olyasmi, ami a randomításon felül mozog, és a játékosok összesorsolásán munkálkodik.
Én megértem, hogy a játszani nem tudókat is valahova el kell osztania az MMnek.
23xx csatát játszottam eddig. Ennyi idő alatt rájöttem arra, vagyis tapasztaltam, hogy van, nem is kevés értelmes játszani tudó csapatjátékos az EU WoT társadalomban. Akkor miért nem tudja az MM úgy összesorsolni a játékosokat, hogy minden csapatba 10 analfabéla, és 5 értelmes játékos. Akárhogy is nézem a dolgot, 5 ember, ha összejátszanak, simán le tudnak hozni 1 meccset.
Ennek ellenére sokszor úgy sorsolja össze a játékosokat a gép, hogy 1-2 értelmes játékos van a csapatban.
Abban is biztos vagyok, hogy az MM részéről van vmi szortírozás. Hogy Ő jobb játékos. Ő kiváló játékos. Ő róla inkább ne beszéljünk stb. És ebből "szemezgetve" dobál úgy össze játékosokat tier szerint, hogy néha a hajad az égnek áll.
De ahogy az egyik jó barátom mondta a WoTra.
Kutyával is csak úgy tudsz játszani, ha kap a kutya 1 kis sikerélményt. WoT is így van. Néha kapsz 1 kis sikerélményt, de nagyrészt szopat a játék, hogy eleged legyen belőle, és vedd meg jó pénzért a gold ammókat, vagy a gold tankokat.
És ebben is látok azért némi rációt. -
nagyúr
válasz Patrick76496 #25193 üzenetére
Most megnéztem wotdb-ben a két tankot:
Type 59:
1300 Hit Points
34,93/39,8 Weight/Load limit (t)
520 Engine power (h.p.)
56 Speed limit (km/h)
45 Traverse speed (deg/sec)
100/80/45 Hull armor (Front/Sides/Rear, mm)
200/104/65 Turret armor (Front/Sides/Rear, mm)
230/230/330 Default gun
45 Traverse speed (deg/sec)
380 View range (m)
525 Signal range (m)Pershing:
1350 - 1440 Hit Points
40,56/42,35 Weight/Load limit (t)
560 - 704 Engine power (h.p.)
48 Speed limit (km/h)
36 - 38 Traverse speed (deg/sec)
102/76/51 Hull armor (Front/Sides/Rear, mm)
114/76/76 - 114/76/76 Turret armor (Front/Sides/Rear, mm)
115/110/185 Default gun
240/240/320 Top gun
36 - 38 Traverse speed (deg/sec)
390 - 400 View range (m)
395 - 745 Signal range (m)Ha ezek jó adatok akkor: Type gyorsabb és jobban fordul sőt a tornya szemből erősebb is. Hull páncélja hasonló. Pershingnek több élete van és kemény 5(!)mm-el nagyobb a top lövegének átütése ami szerintem elhanyagolható. Na ezért mondtam neked hogy nem értem miért van a Type-nak könnyített mm-je. Ha ezeket nézem jobbnak tűnik mint a Pershing. Ráadásul még alacsonyabb is. Mondjuk a lövegkitéríthetősége valószínűleg rosszabb abban az amcsik a nyerőek.
Akkor mostantól vagy ne sírjunk vagy csak együtt.
Egyébként én ettől függetlenül szeretem a Pershinget sokszor nagyon élvezetes csatákat lehet vele menni főleg ha nem T10-esek ellen tesz be de ott meg nem őket támadom ha nem muszáj.Més que un club!
-
GaburroSan
aktív tag
válasz Patrick76496 #25169 üzenetére
ìrd be google keresôbe, hogy wot 8.2 release date ès a fórumon írja az 1ik mikor ès mièrt.De remélem nem igaz mert már kèsz a bandàm a fogadásra.
-
Zizifull
csendes tag
Osszeakadtam egy gyongyszemmel:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501513471-xxxoooxxx/[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Napfénysüti #25203 üzenetére
Látod ez jó kérdés, szerintem se indokolja semmi, hogy kedvezményes MM legyen neki.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #25207 üzenetére
Legyen, de akkor legyen a Löwe és a T34 is kedvezményes. Ezek sem lógnak ki jobban a többi T8-as HT közül, mint a Type a T8-as medek közül.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
-
Plasticbomb
addikt
Nem tudom, miért van, de egy hete, kettő, én folyton olyan csatákba kerülök, ahol 1000 feltti effes játékosok szép számmal akadnak, sőt, ezalatt az idő alatt összefutottam jópár 1900-assal, tegnep egy 2020 effessel is... Élmény tud lenni a csata így!
Sőt, összefutottam mostanában 35k csatás játékossal is...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
nagyúr
válasz Plasticbomb #25211 üzenetére
Én valamelyik nap 58k csatással akadtam össze. Jó hamar meghalt.
Egyébként ha jó a leosztás és hasonló, gondolkodó emberek kerülnek a két oldalra akkor tényleg nagyon élvezetes scatákat lehet menni. És ilyenkor tényleg nem bosszantó kikapni sem. Csak sajnos ez nem túl gyakori.
Tegnap érdekes volt mert az első csatákba csupa értelmessel kerültem össze, gondoltam jó napom lesz. De aztán jött a feketeleves a csupa piros célkeresztet a hátán hordó csapattárs és durván fordult a kocka. Pont akkor lett 3 fős a szakaszunk és onnantól nem volt megállás a lejtőn.Megnéztem közben a tegnapi statom, 15 csatából 40% wr. Ebből a Pershinggel 6-ból 6 bukta. T29-est sem sikerült tripláznom igaz azzal csak 2 csatám volt. Elég siralmas lett és ezt úgy hogy az első 5 meccsem zsinórban győzelem volt. Az utolsó 6-7 meg totál bukta.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Atlantis
veterán
válasz Napfénysüti #25210 üzenetére
Igen, a KV-5 és JagdTiger 8,8 is kap engedményt, szerintem az IS-6 viszont nem. Ezt se értem, miért...
Djuree: nem értünk egyet. Papíron jól mutat a 248-as pen, de lassan tölt és lassan céloz az az ágyú, huzatosra lövik a papír testét, mire azzal rálősz valakire. 1600DPM-je van, ami már T9-esek ellen is harmatos tud lenni. Emellett egy reumás csiga jobban mozog, mint az. Én nagyon megutáltam a T34-et, árnyéka annak, amilyen jó volt kb. fél évvel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz Patrick76496 #25193 üzenetére
johet az egesz, azt kimazsolazom a nekem kell.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Napfénysüti #25210 üzenetére
KV-5-nek jár kedvezményes MM.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
nagyúr
-
psycroptic
őstag
Tegnap összefutottam egy hisztis picsával a játékban...
Annyit anyázott szép anyanyelvünkön, hogy öröm volt a továbbiakban cukkolni...Az volt a problémája, hogy kilőttem az Object 704-ét hátulról a stock pershingemmel. Úgy toporzékolt, hogy ilyet még nem láttam. Az illető: Annonymus
PSNID: Tomy83PS
-
jozefgucci1
addikt
Nekem tegnap este volt hogy Abbey"-n battlchatt-el voltam és volt még velem Egy IS7 és egy E100 . Kezdéskor írtam , hogy megyek gyorsan a várból spootolni az ellen arty-kat erre az E100 beírta , hogy jön velem . Csata kezdődik mindenki elindul IS7 tök egyedűl el balra a többi jobra E100 vár. A lényeg én kiszedtem a három arty-t addig elesett mindkét oldal és foglaltam ekkor gázolt át a váron az E100 0 lövéssel és befoglaltuk . Annyira büszke volt magára én meg végig szidtam
Valaki délelőtt platon ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Patrick76496
őstag
Az épp elég, hogy csak hátulról lehessen őket átlőni gond nélkül. Persze ezek is átlőhetőek oldalról egy kis célzással, de erre nem mindig van idő, hogy teljesen pontosan rá tudjak célozni a gyenge pontjaikra. Ha erre lenne idő, akár még az E-75-öt is át tudnám lőni szemből a kupoláján keresztül, ha középen találom el.
(#25196) L-e-f-i-e: Sok weakspot-ot ismerek, régen szinte minden nap a WoT armory-t néztem. Ezt nem ismerem, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem, megnézem ha mutatsz róla képet.
(#25200) HungAryan: Az extra üzemanyagtól jobban gyullad? Az elején célzásgyorsítóval használtam, aztán mivel sokan mondták, ezért kipróbáltam a vert stabbal. Nagyon lassan célzott, ezért visszaraktam rá az EGLD-t. A páncél a kredites gold ammo korában nem sokat ér, minden szétlyukasztja. Eddig pattogott szépen, bár lehet, hogy csak olyan ellenel rak össze, aki még beforgatva is átlövi szemből még APCR/HEAT nélkül is. IS-3-tól is lehet fosni, amikor még azt sem mondhatom, hogy biztosra sebzem oldalról. Röhej, amikor a 90 milis oldaláról pattanok meg 0 dmg, spaced armor ide vagy oda. A lánc és a hull között viszont szépen át lehet lőni, bár mint az előbb említettem, rendesen rá kell célozni. A Type 8.0 előtt volt marha jó, amikor még mindent vitt gond nélkül. Most a 8.0 után már mindent sokkal nehezebb átvinni, de a Type-on nem érzek nagy erősödést pattogást nézve. 300 valamennyi köröm van vele, a legénység 100%-os, első skill fullos (hatodik érzék, pillanatkép, sima utazás, biztonságos elhelyezés) és a másodlagos 70% körül van (mindenkinek álca). Én is kicsit unom, a T-54-el szívesebben megyek, de az sajnos nem való farmolásra.
(#25203) Napfénysüti:Én azt tartanám igazsgáosnak, haminden nonprem tankot (kivéve arty) csak +1 tierrel dobna feljebb, a prémiumokat pedig csak a saját tierjébe dobná fel. Azért a Löwe meg a T34 T9-ben még elvan rendesen, azok max oda mehetnének, a T10 már tényleg sok nekik. Egyébként a Pershing mozgékonyabb, pontosabb, gyorsabban céloz jobb az átütés, az átlag dmg. De a T10 már tényleg sok neki, max T9-et engedném neki. A KV-5-nek azért van kedvező matchmaking-je, mivel nagyon kicsi az átütése, ezért T10-ben nem sokat érne, még T9-ben is kevés. A tegnapi Win Rate-em nekem 37,5% lett az előző napi 85,71-hez képest.
(#25204) GaburroSan: Megtaláltam. Remélem hamarabb kiadják, karácsony előtt igazán kijöhetne.
(#25214) Atlantis: Az IS-6 is kap, Object 252 a neve a táblázatban.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
nagyúr
válasz Patrick76496 #25220 üzenetére
Ha meg mered kockáztatni ma is mehetünk együtt. Hátha értelmesebb csapatokat kapunk, elvileg ma korábban ráérek már.
Més que un club!
-
Patrick76496
őstag
válasz Napfénysüti #25221 üzenetére
Benne vagyok, sietek majd én is gép elé ülni.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #25220 üzenetére
No, ezt nem tudtam, akkor az is kap. Meg is lepett volna, ha nem, elvégre orosz...
Nekem amúgy nincs bajom most az MM-mel, a max.+2 különbség megfelelő. Inkább az arty-k számát kéne korlátozni max 2-3 darabban oldalanként.
Type59 még mindig jó tank szerintem, én nem szeretek vele összeakadni, bár már nem akkora mumus, mint régen.
-
A Pershing sokkal jobb (nekem mindkettő van) a Type-nál.
Amúgy tegnap este 27%-os volt a winrate-em Pz4-gyel, ami mutat valamit, mert az elmúlt 2-3 hétben olyan 70% volt az átlag winrate-em vele.
(#25203) Napfénysüti: a Pershing lövegpajzsa nagyon vastag, az nincs feltüntetve, gyakorlatilag lehetetlen szemből átlőni. A kupoláját is nehezebb, mint a Type-nak, mert jóval kevesebb látszik belőle. Agilitásban is a Pershing jobb (saját tapasztalat).
(#25209) Atlantis: hát, azért a T34-nek nagyon acélos ágyúja van, magasabb a penje mint a Maus és E-100 ágyúinak.
(#25214) Atlantis: pedig értő kezekben nagyon jó az a T34. Persze nem szabad leállni tier 10-ek ellen harcolni, inkább amolyan TD stílusban kell vele nyomulni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
A lövege valószínűleg jobb (célzást, dönthetőséget stb nézve) viszont páncélban meg gyengébb. Szóval nálam kb egyformák.
Kár hogy nem volt Type mikor vettem T8 prémet mert akkor arra esett volna a választásom és össze tudnám hasonlítani őket. Na mindegy én elvagyok a Pershinggel. Nem szoktam parázni ha Type jön szembe csak attól tartok hogy hány lövésem pattan róla. Tegnap pl sikerült a hátsójáról is pattannom aminél azért néztem nagyot.Patton kb miben lesz másabb?
Més que un club!
-
psycroptic
őstag
válasz marked one94 #25226 üzenetére
Remélem igazatok van, mert így motor nélkül, olyan gyors és agilis, mint egy döglött ló...
A maxos csöve már megvan, lánctalp megvan, de még nem vagyok vele elégedett.PSNID: Tomy83PS
-
marked one94
őstag
válasz Napfénysüti #25225 üzenetére
Ha Pershing-et szereted a Patton is fogod. Kb ugyan az csak mozgékonyabb meg van egy piszok jó ágyúja. Ja és szebb is szerintem
psycroptic: A jobb motorral sokkal érezhetően jobb lesz. Engem csak a végsebessége zavar mindig az amcsi tankoknál. De így, hogy kevés, legalább nem tudok gyorsan előre menni meghalni
You'll Never Walk Alone
-
válasz Napfénysüti #25225 üzenetére
A Patton tök olyan, mint a Pershing, kivéve, hogy vékony a lövegpajzsa, így mindenki átlövi szemből. A top ágyúja persze sokkal jobb, de ahhoz kell hatvanvalahányezer xp. A Pershinget sokkal jobbnak érzem, de lehet, hogy megváltozik a véleményem, ha meglesz a nagy ágyú.
(#25228) marked one94: tény, szerintem a Patton a legszebb tank a tornyával, alien-es beütése van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
marked one94
őstag
Ha meglesz a nagy ágyú hozzá, csak a Patton-al akarsz majd játszani Nekem is mikor meglett, jó pár száz meccset csak m46-al nyomtam annyira élveztem Papíron pontatlannak tűnik, de egyáltalán nem az, statom is ezt mutatja.
Na akkor neked sincs ízlés ficamod, tudod mi a szép
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Atlantis
veterán
2-vel tényleg jobb az átütése a T34-nek ...cserébe nincs páncélja azokhoz képest. Tornyán a kupola is kellően nagy ahhoz, hogy könnyű célpont legyen.
Pershing szerintem is jobb, mint a T59, a Panther II meg még jobb. Az angol gépet leszámítva mindegyik T8-as med megvan/volt már és még mindig a PII-t tartom a legjobbnak.
marked_one94: remélem, igazad lesz, mert így stock-ként utálom a Patton-t. Kicsit aránytalanul mélynek érzem azt a pontot, ahonnan indulnia kell a fejlesztésével, E50-et és a Lorraine-t se volt egy leányálom kimaxolni, de ez még rosszabb.
Amúgy külsőleg nekem az orosz medek jobban tetszenek, de az amerikaiak se rosszak, ez tény. Németek rondák, de finomak.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz marked one94 #25230 üzenetére
Én tegnap beáldoztam rá némi aranyat hogy meglegyen a nagyobb löveg, és nem bántam meg.
Az az érzés mikor 400-as lövéseket akasztok be menet közben T8-9-es heavyknek felbecsülhetetlen.Mondjuk eddig egész vacak a statom vele, no de majd mostantól.
(#25231) Atlantis
No én meg a Pershingre nem éreztem rá, nekem nagyobb mozgékonyság kell.
Egyszerűen nem érek vele oda időben sehova. A T20 ebből a szempontból jobb volt.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
marked one94
őstag
válasz Atlantis #25231 üzenetére
Na tényleg a PII is egy remek tank Nekem már csak az angol meg az orosz T8as medek kellenének. T44ről sok jót hallottam, meg láttam az is, biztos jó tank 1x majd meglesz Angolok valahogy nem izgatnak, egy angol tank se tetszik csúnyák.
Melyik stock tank jó? Hidd el ha meglesz rá minden piszok jó gép lesz, ha akarod oda adom kipróbálhatod
emre: Igen az a sebzés hmm és elég sokszor beadja a max azért is szeretem.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Paul119
addikt
válasz Napfénysüti #25203 üzenetére
multkor néztünk ismerőssel egy m26 vs type 59 csatát, 14ből 3at nyert (m26al) typeal kb bárhol át tudod lőni szerencsétlent ahol nem szégyenled ,ellenben neki azért célozni kell
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
psycroptic
őstag
válasz marked one94 #25228 üzenetére
Na ez igaz! A pershingel még sosem haltam meg a csata elején, mert még nem értem oda a tűzhöz...
Szerencsére nem sok kell a nagyobb motorig, mert így még a fedezékbe visszaérni is nagy mutatvány. Nah de majd kiderül.PSNID: Tomy83PS
-
homeless09
őstag
Mi a büdös francért nem képes 50méterre sem ellátni egyik szar tank sem....rádió dísznek van benne?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Djuree
félisten
válasz homeless09 #25236 üzenetére
lehet a class fm-et hallgatták éppen
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
Tegnap elkezdtem megint WoT-ozni, az angol tankok miatt....(kihagytam 8.0-át teljesen)
Hát még csak tier2-nél tartok, de nem túl pontosak ezek a vasak. Himmersdorfon full beszűkülve rálőttem egy enemyre, erre a feje fölött a második emeleti Herr Kovács családjának vacsijába sikerült belerondítanom.
A másik amit észrevettem, hogy a játék igyekszik kivakuzni a zaggyamat, mint a MIB-ben. Esküszöm fájt a retinám 5 perc után.
amúgy szép. és végre a fps-em visszakúszott 60-70 fölé.
Ja és eltoltam egy tankot!Uff
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Atlantis
veterán
Sajnos nincs most szabad XP-m, marad a fájdalmas grind. Pershing mozgékonyságával nekem nem volt bajom, sokat kell menni T34-hez hasonló fürge gépekkel és akkor átalakulnak az elvárások.
marked_one94: angol medium ág kicsit piszkálja a fantáziámat, de az ördögnek sincs se kedve, se ideje végigszívni még egy ágat T1-től. Előbb állnék neki a francia HT-vonalnak, oda legalább már megvan 1-2 modul a MT-szálról. Szerintem amúgy az angol medek nem vészesen rondák, a HT-k inkább azok.
Persze, stock-ként a legtöbb gép nem jó, de ennyire? Ez már túlzás. Köszönöm a felajánlást, de nem fájdítom a szívem, majdcsak összejön a nagy ágyúra az XP.
homeless09: Ne a rádióst szidd...a spot-rendszer megér egy misét, az biztos, számtalan érdekes történet van szerintem mindegyikünknél.
-
nagyúr
-
Paul119
addikt
be linkeltem egy zenét játék közben egyből chatban .. ez mi?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-vitya-
őstag
nekem:
T44 - imádom -> T54 ezt is, teccik
PantherII - imádtam;-) -> E50, nem imádom, de teccik, a bajom csak az, hogy valahogy az MM genyóbb veleéééésss;-) többet nem is ismerek
(diegho, marked_one, stb;-): ma délutántól késő estig rá fogok érni, lesz valaki?)
-=Витя=-
-
emre
veterán
válasz Paul119 #25243 üzenetére
Meg is érdemled, csevegni a fuckbookra menjen aki arra vágyik.
Én mindenkit elküldök melegebb éghajlatra aki a napi teendőit ott beszéli meg.
MÁS:
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
Atlantis
veterán
válasz GaburroSan #25247 üzenetére
Mindenhol van szívás, a vége felé egészen jónak tűnnek. Mondjuk gyanús, hogy csatában se sokkal találkozok, T8-T10 körülit még talán nem is láttam.
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #25248 üzenetére
Hát ez remek hír..
Most visszük a két angol ágat, de így kicsit megingott a bizalom..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Djuree
félisten
válasz GaburroSan #25247 üzenetére
látszik hogy hajós nemzet a brit. nekik tankra aztán nagy szükségük volt
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs