Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz Snakeiboy #10658 üzenetére

    Persze, majd tolhatjuk. Jelenleg sajnos nincs sok időm játszani, úgyhogy az IS-8 élvez elsődleges prioritást, de ha lesz több szabadidőm, akkor simán!

    (#10680) [HUN]Dani: A 6-os VK szériából szerintem a 3001P a leggyengébb. A 3601H-nák tényleg elég jó pattogós a páncélja, képes benyelni a legnagyobb lövegek lövéseit is. A 3001H az meg egy jó kis fürge gép, én nagyon szerettem. A 3001P az meg a kettő között van, nekem valahogy nagyon gyengének tűnt.

    Ha mindkét ágon tovább akarsz menni, akkor szerintem kezdj a Porsche féle Tigrissel, jól beforgatva a 200mm-es frontpáncél nagyon tud pattogni! Azon kifejleszteni a modulokat szerintem könnyebb, mint a Tigrisen.

    8-as szinten a Királytigris legnagyobb lövege nagyon pontos, de maga a tank lomha és sérülékeny (elöl van a váltója). Én képtelen voltam vele az átlagosnál jobb győzelmi arányt produkálni, ezért csalódás volt, el is adtam. Az Aladár (VK4502 ausf A) nekem az egyik kedvencem, neki nincs elöl a váltója, nehéz tankhoz képest fürge és a dombot is elég jól mássza, lehet közepes tankként használni, valamint kicsit beforgatva az elejét elég jól pattog.

    9-es szinten csak E-75-öm van, szintén nagy kedvenc, brutális ágyú (ez az ágyú kerül az E-100-ra és Maus-ra), jó páncélzat, csak ugye elöl van az a fránya váltó... Volt már párszor hogy egymás után kétszer gyújtottak fel és szeret jó kövér lángokkal égni. Ő is elég lomha, de a legfejlettebb motorja lesz az E-50 legjobb motorja is, ezt is könnyebb itt kifejleszteni, mint az E-50-en.

    Én innen nem tervezem a továbblépést, az E-75, olyan játékélmény a KT után, hogy szerintem kötelező kipróbálni! Ha meg az E-100 a cél, akkor úgyis muszáj lesz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák