- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ez a tetves WG ma ki akar borítani... -50% RNG mindenre és +2 tier mindenre.... kb van 500 wn8-am bakaphatja ez a mocskos manipulált szar. Ne adjon 3000-es wn8-at egyik nap sem, de utána hagyjon játszani...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Ezt a T69-et nem tier6-ba akarták rakni? Borzalmas egy szar tank, azt hiszem itt meg is áll ez az ág... folyamatosan 10-be basz a 181-es pennel...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #156278 üzenetére
eddig 1 sebző lövésem van körönként... nem tudok mit kezdeni ezzel a fossal.
-
h1mpi
félisten
Komolyan olyan csapatok vannak tier10-ben mintha tier 3-ban játszanék. Elmegy az összes birka egy irányba és 3 perc múlva befoglalnak. Vége lehetne a szünidőnek...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #156300 üzenetére
Muszáj váltogatnom mert egyik se köt le annyira, hogy 2-3 kört menjek egymás után vele. Most artyzok meg lightozok a küldik miatt
-
-
h1mpi
félisten
válasz Enter65 #156391 üzenetére
Engem akkor szedett ki egy arty Paris mapon, amikor nem voltam hajlandó suicider módon elindulni a másik domb felé, hanem a szokásos módon "játszottunk" az nmy-vel. Az volt a baj, hogy mire elindultam, hogy kinyírjam újra töltött és persze ilyenkor eltalál...
-
h1mpi
félisten
Érdekes iromány Mr. Scheff-től az AMX 65t-ről. [link]
Nem érdekel ez a vonal, de nem gondolnám előre, hogy a kis torony jobb Bár a Sherman Jumbonál is ez van
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Gondolkozom, hogy vissza veszem a Sherman Jumbot alap toronnyal és troll gunnal. (nincs más 6-os amit megvennék és ott a kuponom) Megvan valakinek most? Milyen a mostani metában? Lehet vele funolni?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #156469 üzenetére
Ez jó hír, mondjuk sok időm nem lesz, de a T-44 és IS ágat meghúzom.
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #156473 üzenetére
Igazad van, most annyi a copó kör xp-je, mint máskor a nyertesé.
-
h1mpi
félisten
Ez a Sherman Jumbo beteg egy tank. szét lehet szopatni a népet vele
-
h1mpi
félisten
Nem is tudtam, hogy az obj 260-as küldit lehet tier6-al csinálni Azt hittem tier7-től megy...
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #156583 üzenetére
Ha alá állsz be nem esik rád az eső (arty), de vigyázz a villámokra
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Elég vicces, hogy az obj260 MT küldiket a Sherman Jumbo+trollal csinálom pofon egyszerű
-
h1mpi
félisten
válasz zozyk #156660 üzenetére
Én a T-44-el voltam, így, most meg az egyik kedvencem lett
Az az ágyú inkább németes, mint oroszos. Annyira gyors és pontos a kezelhetősége, hogy még tier10-ben se "félek" vele. A nagy vasakat el kell kerülni vele, de a torony nagyon pattog és a dpm is megfelelő.
-
h1mpi
félisten
válasz e-newsee #156734 üzenetére
Egy hónapban ki tud húzni 3-at. Az 10e Ft.. Nem hiszem ebből meg lehet élni.
Nézem ezt a tankot, de max gyűjtésre jó. Ennyit megér nem vitás, de az a bazi nagy kupola és a lövegpajzs melletti weak pont a mai tier8--->tier10 MM-ben esélytelenné teszi.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A bot szűrést elvileg most is csinálja/tudja szűrni a WG. Ez ugyanolyan modnak minősül, mint a csaló modok.
Szerintem akkor mennyiségben van bot/csaló mód, hogy nem tudják feldolgozni.Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Hogwarts Legacy teszt
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest