Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz szallasi007 #81660 üzenetére

    Kéne a gun dep?, na igen :) Amúgy ki lehet ezekkel is lőni a dombon, csak srégen kell felmenni és akkor lehet az ellentétes oldalt lőni, de elég korlátozott a belőhető rész így és a gimnasztikát gyakorolni kell, hogy milyen szögben kell menni, hogy oda tudjál lőni. Nem tökéletes, de meglepően sok helyen lehet használni.

    A másik, az U alakú mélyedések. A legtöbb tanknak felfele jó a kitéríthetősége, úgyhogy nem felmenni velük az U ellenség felőli oldalára, mert nincs gun dep lefele és nagyon túl kell menni, sokáig tart visszatolatni, hanem felmenni a másik oldalra és hátrafelé lőni, kihasználva a felfele kitéríthetőséget. Így pl sokkal könnyebb és gyorsabb fedezékbe tolatni ha spotolnak. K5-8 tipikusan, védekezés módban, de vannak más helyek is.

    Mindig nyerő taktika nincs szerintem, figyelni kell a csapatot és az ellenséget. Ezen a pályán inkább csak tipikus támadási irányok vannak, de nagyon függ minden a csapatok eloszlásától. H5-ben meg E8-ban van két nem rombolható épület, ezeket jól lehet fedezéknek használni. A7-ben le lehet rakni hull down-ba még ezeket a tankokat is és lőni azokat, akik feljöttek a hegyen a másik oldalon. A nagy mélyedésbe ha bemegy az ember, akkor kicsit trükkösen, szögben, de fel lehet jönni G5-ben a házak közé, azzal szép nagy zavart lehet okozni. Ilyesmik, amúgy a fő irányok egyértelműek, a kérdés mindig az, hogy hol vannak a tankok. Pl ha támadunk, F5-be szoktam először menni, de ha a csapatom nem támad jobb oldalon, akkor nem, mert hiába jó az a hely és takarnak a sziklák a mesterlövészek elől, de jobb oldalról szétszednek, ha nem köti le az ellenséget senki, illetve az értelmesebb scout felfut G8-ba és felspotol onnan, jó hely, de könnyen problémássá válhat, ha a csapat fent a hegyen kempel és nem támad.

Új hozzászólás Aktív témák