Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Preda #7774 üzenetére

    Koszonom a hozzaszolasod.
    Erdekes, tablazatbol nezted az alca ertekeket ? Hogy letezik, hogy a kozepes tanknak is olyan sok legyen az alcaerteke mint a felderitoke ? Ez biztos ? Amugy ha igen, az nagyon remek, ugyanis a kinai legenysegnek eppen alcazast tettem, mondjuk a parancsnoknak mentort, hogy az 5ik legeny is fejlodjon, epp most erte el a 100%ot.Szoval lesz egy lathatatlan kici kinajom :)
    Akkor lehet hogy a KV-13, es a Pershing melle oda fog kerulni a T-34-1-es is mint kedvenc tank, csak sokkal jobb lesz a KV-13-nal az alca, a pancel es a loveg miatt.
    Nos termeszetesen, minden tank szar alap allapotban es kepzetlen legenyseg nelkul...most epp a Type-58-al kuszkodom, a Type 34 legenysege van benne, mondjuk kapott ventit es toltesgyorsitot szerencsere, igy elerik a 88%-ot, de alap motor van benne, csak a tornyot es loveget voltam hajlando SZTP-bol kifejleszteni, habar a T-34-1 kifejlesztese utan ki kell gyujtsem vele a 11 ezer TP-s motrot is, ha nem akarok nagyon szivni az alap motorral a T-34-1-en.
    Te milyen felszerelessel hasznalod, es mit adtal a legenysegnek ?

    EMRE : ha jo az alcaerteke, akkor egy periszkoppal vagy tavcsovel beallhatsz egy bokorba esetleg, nem ?
    Ha Preda tanitott meg az E-75-el jatszani, remelem nekem is mutat majd valamit ha megkerem, ugyanis meg 50 ezer TP es megveszem az E-75-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák