Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz xAttilax #77858 üzenetére

    Eleve kevered a szezont a f.szommal, mert mi köze annak, hogy te rusholsz előre az is7-el, hogy éppen tudod-e közelharcban használni??? Közelharcban, ahol ugye jól használható az ágyúja, mert 20-30m távolságból nem kell arany. Erre próbálták többen felhívni a figyelmet, hogy az az ágyú kimondottan kis távolságokra készült, így van ballanszolva a jónak, akár kiválónak is mondható páncéllal együtt.

    Egyébként érdekes, hogy nem sokan, de páran mennyire r.cskáznak erre a felderített ellenfél mérésre. Van aki rohan előre, van aki megvárja az információt és úgy helyezkedik. Az öngyilkos scoutoknak van nagyon jó felderítési aránya és mire mennek vele?

    Nem néztem, nem is érdekel túlságosan mondjuk, de szerintem a kicsi papír batmobillal összelövök annyit, mint te az is7-el (minimális arany lőszer használat mellett, nagyon ritkán töltök), illetve frag, sérülési, megsemmisítési arány, amik mind a harctéri hatékonysággal összefüggő paraméterek, pl mennyi hp-t vesztesz azért, hogy elérj x sebzést (a siemkáknak ez borzalmasan rossz, nagyon sok hp-t vesztenek, azzal szemben, ami sebzést ők okoznak és ugye a csata végül is arról szól, hogy szedjük le a hp-t az ellenfélről, a foglalás mellett).

    Nem baj, mondjatok csak ilyeneket, szórakoztattok...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák