Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz xAttilax #77848 üzenetére

    Is7-el elvileg amolyan test test elleni harcot kell folytatni, csak nem mindenki meri bevállalni. Közvetlen közelről a tornyát lehet lőni, azon meg a kis baloldali mérce vagy mi az egyetlen sebezhető részt, illetve nagyon magas tankok tudják csak meglőni a belépőt. De ezek ilyen elméleti dolgok, kis toronymozgás és nincs az a pro, aki meglövi ezeket az apró gyenge pontokat.

    Közvetlen közelre jó az az ágyú. A problémák már közép távolsággal kezdődnek, mert onnan már tényleg pontatlan, inkább mellé megy, mint a célra.

    Kevés jó is7 játékost látni, hiába népszerű ez a tank, de ha belemászik az arcomba, akkor tudom, hogy végem, maximum valahogy el kell távolodni tőle, akkor talán tudok lőni bele sebzőt.

    Más. Ez az ellenfél a mai nap leggyengébb csapata. Nekem egyébként ez sem tetszik, sima darálások az ilyen csaták, halomra öljük az ellenfelet pillanatok alatt, nullához közelítő játék élmény, hiába a nagyon magas xp és az ász. 1 daran :F játékosuk tudott 500 felett sebezni és mindössze 3 volt, aki 100-nál többet. Ez egy totális idióta csapat, most annyi szerencsém azért volt, hogy legalább ellenem voltak.

    Azért az is egy érdekes ellenfél, ahol egymagam kb 2-3x (nem számoltam utána, csak kb-ra mondom, lehet van 4 is) annyi xp-t kapok, mint a 15 ellenfél összesen :Y

    Map: Sacred Valley T67 2 866 (x2 minden nap az első csatáért) 34 081
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Őrjárat, Felderítő, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Legénységi XP: 4 299 Lőszer: 3 552 Teljes: 30 529 WN8: 7 009 (100)

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák