Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Bad Pritt #63987 üzenetére

    Hagyd. Nem érdemes.

    dfsz:
    Ahogy látom az újabb keletű hsz-eid, megint saját magadnak kreálsz hamis igazságokat. Olyan összefüggéseket alkotsz meg magadnak a saját "igazad" alátámasztására, amik hibásak, ráadásul ezeket érvként akarod ellenünk felhasználni. Jó lenne ha kicsit kilépnél a saját brutális homályod mértékéből ide fel, hozzánk és akkor talán jutnánk valamire.

    Egy.
    Soha nem állítottam, hogy ÉN nagyon jó vagyok hellcattel, mégis, úgy állítod be a dolgot, hogy ha már OP-nak kiáltottam ki az a szerencsétlen macskát, akkor lilának is kell vele lennem. A sebzésátlagom ezt nem éri el. Ezzel nincs is baj. Azzal már igen, hogy van pofád képed ezzel együtt engem felhasználni, mintegy rossz példát arra, hogy nem is OP a Hellcat. Honnan jöttél már ne haragudj?

    Kettő.
    A KV1S-ről mélyen hallgatsz, pedig kétszer (ha nem háromszor) is felhoztam, mint a Hellcattel egyenértékű példát a nerfelés szükségességére, de nem, számodra az nem létezik. És tudod, rájöttem miért nem. Mivel nem találtál olyan unicumot, aki rendelkezne valami csilliós KV1S WN8 stattal, akit imádhatsz. Leírom újra, de most jusson el a tudatodig, ha kell, olvasd el szavanként, hátha könnyebb. Azért - kell - nerfelni - mindkettőt - mert - túl - könnyű - velük - érvényesülni - a - szintjük - többi - tankjához - képest - a - gyengébb - képességű - játékosoknak. Azt is leírtam, hogy egy csomó gyenge játékosnak ezzel van a legtöbb meccsük. Újra kérdezem, miért?

    Három.
    A WN8 fétised már lassan sértő lesz a fórumtársakra nézve, mert az írásaid alapján, a nagy többség itt nem hogy "csak" sárga-zöld, de egyenesen a szar játékos kategóriába fog esni.

    Négy.
    Mivel nagyon ráizgultál a Hellcates átlagsebzésemre, újfent megjegyezném, hogy akkoriban még messze nem volt meg a mostani tudásom és úgy jött vele össze ennyi. Kapis?

    Öt.
    Nem vagy tisztában az Overpowered fogalmával, csak dobálózol vele, mint hülye gyerek a homokkal. Mind a Hellcat, mind a KV1S (ezt sem először írom le) OP, ami annyit tesz, hogy a szintjén erősebb a többinél. Fentebb leírtam, mik ezek a tulajdonságok a két tanknál, keresd vissza.
    Olyan nincs, hogy OP módon viselkedik a tank, miféle marhaság ez? Valami vagy OP vagy UP vagy kb balanszolt.

    Hat.
    Mivel te magad is azt írod, hogy nincs köze a nerfnek a játékosállomány elemzéséhez, nem értem (értjük), miért hajtogatod folyton, hogy melyik unicum mennyire faszagyerek ezzel meg azzal a tankkal.

    Hét.
    Ideje volna felfogni, hogy nem attól lesz valami OP, hogy a játékosok nagy százaléka fog xy géppel fixen jó, azaz adott érték szerinti (pl zöld+) statot menni, (lásd a saját magad írását -> Jó, odamegy, megnézi a sebzés átlagot és van 1100-1200, ami tier6-ban NEM sok, OP meg egyáltalán nem.), hanem attól, hogy önmagához képest fog azzal jól játszani. Mert könnyen kezelhető a gép a túl sok jó tulajdonsága miatt.

    Nyolc.
    Egyre többen írják, azt amit én. Nem ez volna a megfelelő idő befogni a szádat és most az egyszer nem tettetni a kurva okosat a wall of textjeiddel? :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák