Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Mister_X #48583 üzenetére

    Ezek közül, ami hozza is a kreditet, az a T25. [link]

    Az fcm és pzs35 ökörködni jó, statot is jól lehet velük húzni (a wn6/7-t nagyon adja, de wn8 is szépen jön velük), tier3 csatákban irtani a kezdőket szintén nyugatólag hathat, ha nagyon sok a moron, de tier 4-5 csatában a pzs már szenved még arannyal is, az fcm meg nagyon lassú. Arannyal kell őket etetni nagyobb tier csatában (pzs pl arannyal is alig bírja sebezni a kv1-t, m4-t churchill-t stb, az fcm tud sebezni, annak kevesebb arany kell), bevétel alig van, egyrészt az arany miatt, másrészt a kis tier miatt.

    Excelsiornak nagyon gyenge az ágyúja, sok aranyat igényel és bár meg lehet szokni a használatát, de messze nem olyan élvezetes vele menni, mint a T25-el. van, hogy elő se veszem több hétig az excelsior-t, mert egyszerűen nem jó érzés azzal a szenvedős ágyúval.

    A T25 tier5 (nem tier3, mint az fcm meg a pzs35) és nem azt mondom, hogy nem kell arany, mert kell a nagyobb tier ellen, de ha megtanulod használni, akkor nem kell sok aranyat beletolni, úgyhogy bevételed is marad szépen. Nekem még úgy is jól hozza a kreditet, hogy bevásároltam 100-as oktánszámúból féláron, mert kitermeli lazán.

    Persze a helyzet az, hogy féláron is meg lehet csípni, viszonylag gyakran van akcióban, úgy azért barátibb.

    Érdemes viszont megnézni a linken a 24-32 sort, ott normál tankok vannak, amik jól hozzák a kreditet. (egy kivétel az MBP a 28. sorban, az prémium), ha valamelyik tetszik onnan, akkor meglehet, nem kell prém tank.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák