Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Bad Pritt #47847 üzenetére

    1500 csatán vagyok túl, van egy majdnem elit IS-2 és T-34-1 is (akövetkező tankokat kellene csak kifejleszteni, de inkább az anyagiak a gondok, addig meg kár lenne a free xp mennyiségből egyetlen egyet is rááldozni). Ötös tankom jelenleg csak a StuG-III és a Matilda BP (imádom), de volt már Type T-34 is.

    Tehát amik között vacillálok, mert ki tudnám fejleszteni: Churchill, AT-2, Panzer III/IV, VK 30.01H, KV-1, BDR G1 B (az első négyes tankom a B1 volt, azt nem szívesen venném meg újra xp-t gyűjteni), M4, T1 Heavy. Nem is tudnám eldönteni, hogy melyik lenne nekem a jobb, KV-1 az sokszor OP, Panzer II/IV-et látásból is alig ismerem, AT-2 valamilyen szinten vonz, Churchill remélhetőleg olyan feelinggel rendelkezik, mint a Matilda BP, BDR G1 B-vel bizonytalan vagyok, T1 Heaví túl nagydarab, M4 sokszor érdekeset leművel mellettem/ellenem, VK30.01H se nagyon rémlik, hogy mi is akarna lenni.

    Ezek közül talán kettőt is ki tudnék kutatni, szűkösen, de a pénz is meglenne mindkettőre + pár modulra (xp-stül).

    Bár lehet ezt az XP mennyiséget a Jagdpanzerbe kellene ölni? :F De a StuG viszonylag szimpatikus, azzal ellennék egy darabig, míg a többivel a roncsokat ugranám át.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák