Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz #43783936 #33785 üzenetére

    Nem azt írtam, hogy melyik pályán játszhatnak, hanem azt, hogy melyik pályán nem, ami alatt azt értem, hogy konkrétan lehetne az általános beállításoknál pl egy 10-es lista, ahol kiválaszthatja a júzer az utált pályákat.

    "Az összes töketlen statvadász betanulna egy-két pályát, és azon brillírozna."
    Ha belegondolsz, nem csak azért fontos, hogy sokat sebezz körönként, mert beleszámít az adott tankkal az átlagsebzésbe, hanem azért is, mert több XP és kredit, ergo jobban haladsz. Más dolog az, hogy most nincs meg az esélyed, hogy jól betanulj egy pályát randomban (vagy ha körbenézel gyakorlóban)?
    Egyébként tetszik az "ötleted", tényleg tök poén lenne, ha csak azon a pályán mennél, amit kiválasztasz. Kb egész nap Himmelsdorf-on, Mines-on, Redshire-en, Ensk-en és Cliff-en játszanék.

    (#33787) Bingisz: Erlenberg tényleg egy foch, viszont ezzel ellentétben Redshire-t azért szeretem, mert ha van spot, akkor akármelyik oldalon is vagy, a középső dombról rengeteg sebzést lehet kiosztani.

    (#33791) diegho: Fisherman's Bay-en mit szoktál csinálni medium-mal, TD-vel és olyan heavy-vel, amivel nem lehet sidescraper-ezni?
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Régebbi patch-eknél (gondolok itt a 8.0 utániakra) 50-60 fps-sel játszottam improved grafikán, a látótávon kívül mindent a leggyengébb értékre állítva, tweaker-rel, de mostanában nem ritka, hogy 30 alá is leesik az fps. Ugyan olyan beállításokon játszom. Rajtam kívül valaki tapasztalta?

    Felraktam a 25%-os textúracsomagot, de nem segített semmit. Gépem a cuccoknál.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák