Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz hulp01 #234595 üzenetére

    "Akinek t10-es tankkal 3-400 az átlagsebzése, és 2000-es a wot ratingje 50e csata után, azt semmi nem menti meg attól, hogy ágyútöltelék legyen. Úgyis csak az ellenfél örül a jelenlétének. És a bénasága láthatóan a kedvét se veszi el a játéktól."

    Gondolj bele hogy jon ki az a csatankenti atlag. Eleg sok csataban 0 sebzessel zar de amikor az RNJesus a hona ala nyul akkor akar 2-3 sebzo lovest is lead, ha meg top tank es veletlenul osszetalalkozik 2 tierrel kisebb stock tankokkal azokat beadarlja mint a szart mert sebezni nem tudjak es maris megvan az "en vagyok a WoT univerzum Istencsaszara" erzes ami megmarad neki az elkovetkezendo 10-20 csatara amig tenyleg csak agyutolteleknek van ott.

    Nekem regebben volt egy maniam, hogy probalok rajonni mit lehet elvezni a jatekban azon a szinten ahol ok vannak, ezert csata utan normalis hangnemben rajuk irogattam es nehannyal lehetett is beszelgetni (tehat ezek hus-ver jatekosok).

    Egyreszt nincsenek vele tisztaban, hogy ok rosszak. Sot, volt amelyik abban a tudatban el, hogy o hos aki ott marad E100-al megvedeni a bazist amig a sok marha csapattars elszalad a terkepen mindenfele.

    Ok a tankjukat nem fogjak annak szerepkore szerint hasznalni, mivel a jatek alapveto dolgaival sincsenek tisztaban. Szoval bemennek light-al a heavyk koze meg papir TD-vel. Ha heavy-vel megy be akkor teljesen az oldalat mutatva peakel, hogy leadja az egyetlen sebzo loveset garazsmenet elott. Mert neki ez eleg.

    Mikor megprobaltam nekik a gyozelmi aranyuk es atlag sebzesuk osszefuggeseire ravilagitani akkor mondtak: "stats are luck". Meg mindenki csal akinek nala jobb statja van. Meg amugy is teli van a jatek lathatatlan tankokkal.

Új hozzászólás Aktív témák