Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    A motoros küldetések második körét nem fogom tudni megcsinálni. Az összes többi megvan, de megint van egy olyan küldetés, hogy hárítsam a saját hp dupláját, de nincs tankom, ami ezt meg tudná csinálni.
    Ahogy nézegettem csatákban, még egy maus is csak nagyon ügyes játékos és szerencsés csillagzat alatt tudja ezt megcsinálni, mert szerintem azonnal aranyat töltenek rá.
    Néztem is egy csatában live oakson, hogy eljött egy e100 meg egy maus az ellenféltől oldalra a dombos részekre, mert nem volt arta és tőlünk meg csak puha medek voltak meg egy S conqueror. Mondom a két böszme tank letolja azt az oldalt, aztán csak lestem, amilyen gyorsan elpárolgott a hpjuk. A levegő aranytartalma nagyon magas volt, biztosan. A maus pattintott 1,5k-t, az e100 meg 1k alatt.
    Erőlteti a WG ezeket a pattintós küldetéseket, de ilyen mértékű arany lőszer használat mellett ezek kegyetlenül nehezek.
    Lehet, meg kell vegyem kötvényből a chrysler GF-t, mert talán még annak a tanknak van a legtöbb esélye erre. Azzal láttam 6k felett is pattintani, de 2-3k eddig megvolt nekik ahányszor csak csatában láttam. Saját hp 1500, tehát 3k pattintás kell csak vele.
    A többi küldetéssel kapcsolatban legalább van fogalmam, hogy milyen tank milyen pályán milyen körülmények között tudná esetleg megcsinálni, de ez a saját hp duplája, ez egy szadista küldetés ilyen aranyhasználat mellett :(

Új hozzászólás Aktív témák