- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aginor
veterán
válasz notika77 #221899 üzenetére
Nekem is ez lett volna a kérdésem. Amúgy érdekes, hogy korábban nem volt ilyen gondom, csak az utolsó mikrópatch óta. Mindegy, akkor nem játszunk, he ez nekik jó..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
notika77
senior tag
válasz manu75 #221900 üzenetére
Az változott, hogy végre nem engem szopatnak (Telekom), hanem másokat.
A WG szervereit kellene normálisabb helyre tenni vagy fizetni a normális kapcsolatokért. Eddig az volt a mondás, hogy a WG nem fizet a Deutsche Telekom felé egy privát peeringért (dedikált vonal a WG szerverei felé a DT hálózatából, nem csak Telekomos cégek ügyfelei használják és több európai országban is gond volt, már 50-100km távolságra is a WG luxemburgi szervereitől) és ezért esténként belassult a Telekomosoknak (Magyarországon nagyrészt ők panaszkodtak) a WoT. Ez változott az elmúlt 1 (2) hétben arra, hogy a Telekomosoknak megjavult és a Vodásoknak romlott el a kapcsolat a WG szerverei felé. A WG talán eddig a Vodás kapcsolatért fizetett és most cserélt a DT-s kapcsolatra.
Korábban is feltűnt nekem, hogy mikor tavaly pár napig működött nekem, akkor a UPC-sek panaszkodtak.#221902 aginor: a micropatch-nek nincs hozzá köze, ez nem a kliens vagy szerver program probléma, hanem a hálózati kapcsolaté. A magyarországi internetszolgáltatóknak ráadásul nincs is ráhatásuk, hogy megjavuljon, így ott lehet panaszkodni, de felesleges. Ha most is a peeringgel van gond, akkor a WG-t kell spammelni a panaszokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
peterson79
őstag
Végigértem a Battle Pass-on. Most már semmit nem kapok? Se pontok, se kötvények, semmi?
-
Geller72
veterán
válasz peterson79 #221910 üzenetére
Az a poén, hogy én is végigértem, de még mindig írkálja a pontokat. Ami azért kár, mert a pontokat már ugye nem kapom, viszont a pontokon kívül a napi küldikhez lfszt sem ad, csak némi aprót. . Mondjuk a harmadikhoz kötvényt is ma éppen. Itt most kimondottan a napi küldik után járó BP pontokat értem. Ez is remekül van progi szinten megírva. Mint az időszakos statok, lent a menüben. X db. fér el, a többit nem látod, mert "nem fér ki". .
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Bad Pritt #221913 üzenetére
Arról beszél, hogy ha már megcsináltad a 150 szintet. Nekem is még írja, hogy adja, de már készen van a 150 szintem. Tehát gyűjteném, de hova írja? Ma is megvolt vagy 50 a 150 szint utáni mai játékból. Hol keressem??
"a tavalyinál a 150. szint után is folytatodott a pontgyüjtés, idén már nem." -
peterson79
őstag
Előző szezonban, ha végigértél, akkor is ment tovább a pontgyűjtő és 50 pontonként kaptál 100 vagy nemtom mennyi kötvényt, ha kerek számhoz értél, mondjuk 160, akkor meg 250-et...most meg semmit nem kapsz...ez is kibaszás, akármennyit is kaptál most menet közben...erre azért figyelhettek volna.
-
joergie
őstag
Erről nekem ez jut eszembe: Edebede bácsi meséje - Irdatlan bácsi kolbászról álmodott
Ugye ha kapunk pontot, akkor kár érte. De azért kapjunk pontot, hízzon a májunk.
Ha elveszett a kolbász, akkor legyen kicsi, legyen kissebb a veszteség, de amíg megvan akkor legyen nagyEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Djuree
félisten
válasz peterson79 #221917 üzenetére
de most van 150 szint, akkor meg volt 50. szal most átlagos játékos akinek élete (család, munka) is van nem fog végigérni vagy pont végig ér...többi meg le van szarva.
én most járok 40 körül, de én keveset játszok, 2-3 naponta 1-2 óra, de elég is, drága az idő ahhoz hogy ebbe többet beleöljek.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hulp01
senior tag
válasz kchryss #221907 üzenetére
Voda net, Telekom mobilnet. Velem nem b@sznak ki. Ha egyszer a WOT-tól akarok idegbajt kapni, engem nem akadályozhatnak meg.
Tovább folytatódott a T34-es tortúrám. A tegnapelőtti 1900-as átlagsebzést tegnap 1100-ra cseréltem. 247mm-es penje van, de nem érződik rajta. A Mauerbrecher oldaláról tök simán pattogtam. Felraktam rá célzásgyorsítót, és improved aiming-et. Sokat sajnos nem értek, cserébe majdnem 2mp-cel romlott a töltésidő és a turbó is nagyon hiányzik. Szóval lehet, hogy vissza fogom cserélni. Ha minden felszerelés fel lehetne rá rakni, plusz pótkaja, plusz direktívák, szerintem akkor is szar lenne.
Aztán ilyen az, amikor az ember visszaül egy normális tankba, amivel el is találja a célpontot:
[kép] [kép]
Azért tettem be ide, mert életem első Nichols medálja. És két óra szívás után, egy nagyon élvezetes csata volt, és csak azért tudtuk lehozni, mert a Charfuture-ral tök jól összedolgoztunk (+ egy batchat AP, aki a végére elhullott). Úgyhogy ha valaki ismeri innen zokni1111 nevű játékost, akkor üzenem, hogy szép játék volt, nagyon élveztem. Csak sajnos szokás szerint chatban-en vagyok, nem tudtam válaszolni neki. Amúgy néha jó, ha alacsonyabb tierben van az ember: az obj705a végig nem vett komolyan, többször is tudtam lőni az oldalát, miközben a nagyobbakat hajkurászta, pedig akár engem is lőhetett volna. És azért az fájdalmas lett volna. Aztán az rng is segített picit, mert az E4 lfp-jét sikerült viszonylag nagy távolságból eltalálni és beütni.
Azért megéri játszani, csak sajnos nagyon ritka az ilyen jó csata. Majdnem 15 perc, de mennyivel másabb, mint ugyanez egy bokorban kempelve Prokhorovkán. -
joergie
őstag
válasz hulp01 #221920 üzenetére
Nemrég énis kaptam egy nichols medált, meglepetésemre, egy olyan csatában ahol kb az elejétől oneshot voltam(ilyenkor általában dobom a csatát és kezdek egy másikat, de most dacoltam az elemekkel), úgy jött össze a medál az utolsó kill-el. Élveztem.
Megint leírom, ha nem akartok chatbant, akkor a személyeskedés mellett a f*ck szó elhagyásával nálam 2-3 hónapja nullára redukálódott a bannolt napok száma, előtte egymás után kaptam.(azóta próbálgattam, fcuk FKKK se triggereli a chatbant )
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jano_77
nagyúr
válasz joergie #221923 üzenetére
a térképre sem "szabad" kiírni, mert sajnos azért is jön a ban. Chat-re már talán ebben az évben nagyon nem is tudtam írni, mert nem volt max 2 napnál tovább működő, így a térképen szoktam üzenni a drága csapatnak. Megmaradt a rendszeres ban.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
peterson79
őstag
válasz Djuree #221919 üzenetére
Ezt Én is jól tudom és pont azért bosszant, mert megint elbasznak valamit ami jó volt. Nem kellene annyit adni, mint korábban, hiszen sokat kaptunk most is, de ha már ennyi szar ajándék, meg XP fever van minden héten illetve hétvégén, akkor marha nehéz lett volna oda csapni egy olyat, hogy 10 kötvény per szint...nem? De, az volt, mert nem csinálták meg
-
hulp01
senior tag
Sajnos a fuck szó elhagyása nem elég.
Sok az önérzetes retardált, akinek ha megírom, hogy retardált, megsértődik, és jelent (gondolom). Próbáltam azt, hogy kikapcsolom a chatet, de sokszor annyira felhúznak, hogy inkább visszakapcsolom és elküldöm őket a francba. De igazából a chatban a leghatékonyabb módja annak, hogy ne kapjak új chatbant. -
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni , hogy mi a nyomorék franc miatt irja ki nekem KB minden mecs után ez a üzbég játék ezt az üzenetet:
és ESETLEG annak is nagyon örülnék, hogy ha lenne rá megoldás, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
u.i:
újraindítottam még az elején rengetegszer, aztán már nem mert ugyan úgy kiirogatja!
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz hulp01 #221929 üzenetére
A személyeskedést úgy védem ki, hogy nem a tagot szidom, hanem azt, amit csinál/csinált(egyébként a dán gyermeknevelési szemléletmód alapja is ez, csak fordítva: dícséret szempontjából).
Így már nem személyeskedés...illetve csoportosan szidom őket, így csak az veszi magára, aki akarja...nem fogjákEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
notika77
senior tag
Én még csak a közös csetre többször beírt tapasztalaton alapuló véleményem után lettem banolva a csetről.
Szoktam írogatni csatán belül, ha olyan kedvem van, de azt elnézik. Másrészt múltkor a meghívott accounttal együtt voltam szakaszban és megdöbbenve szembesültem vele, hogy az automata cenzor tönkreteszi a népnevelői munkám azzal, hogy kiveszi a mondatból az alanyt, az állítmányt és a jelzőket is . -
-
Geller72
veterán
válasz aginor #221938 üzenetére
Van úgy, hogy a Ryzenes lapossal játszom, amiben összesen van 8 gb ram, amin osztozik pár dolog és nekem még soha nem írta ki. Ránéznék a processzekre a feladatkezelőben, mert lehet hogy valami viri számolgat neked ott. Lehet, hogy valakinek bányászol anélkül, hogy tudnál róla. .
-
tasiadam
veterán
válasz Geller72 #221939 üzenetére
8gb is elég kell legyen. Őseim gépében VGA sincs, 1 gigát allokál a iGPU magának, majd simán játszható, igaz nem végtelen fps-el. De ilyenkor azt kéne csinálnia, hogy ami a ram-ba nem fér bele azt a meghajtóra kiírja. Ergo ha nvme ssd-n van a rendszer, odaírja a maradék kellő rammennyiséget, de nekem sosem több, mint 8 giga ultrán.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
aginor
veterán
válasz tasiadam #221940 üzenetére
A lapozófájl mérete is véges, pláne, hogy sok rendszerben (jellemzően SSD-seknél) ki is van kapcsolva, akkor viszont nem ír semmit sehova.
Geller72: elvileg nincs nagy igénye a játéknak (legalábbis alacsony beállítások mellett), de így látatlanban ez volt az első gondolatom. Jöhet még mellé a driver és oprendszer frissítés, registry takarítás, vírusirtás stb.
Nyugis ##221941: lásd Gellernek írt választ, kiegészítve a játék teljes ismételt telepítésével. A hiba Wot specifikus, tehát más alkalmazásban/játékban ez nem jön elő?
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
tasiadam
veterán
550ms strikes again. játszhatatlan.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Ármester
-
manu75
aktív tag
Telekomos mobilneten 60-80 körüli a ping, egyébként meg újra 500 fölötti.
Abban tudnátok segíteni, hogyan lehetne beállítani ha mobilnetre csatlakozok az legyen az elsődleges. A wot csak akkor megy jól ha letiltom az ethernet kártyát van valami egyszerűbb megoldás? -
Nyugis
senior tag
hol tudok utána olvasni, hogy:
HA fel vagyok spottolva, akkor UTÁNa HA nem lövök ámde menekülök, akkor milyen hosszú ideig vagyok látható?
biztosan van rá egy egyenlet, hogy mit hogy merre.
ESETLEG tudja Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest