-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz Krytec #162449 üzenetére
Tényleg szép volt de akkora lövéseket adott be hogy csak lestem, a 416 (asszem) már konkrétan szilárd fedezék mögött volt mikor kiszedted élőben is úgy tűnt? Meg az artik is mit éreztek A végén hidegvér kellett az 1v1-hez.
A kábítást sosem veszed le a kötszerrel? Én sokszor le szoktam ha harci helyzet van, aztán néha rögtön kilőnek egy legényt is, akkor kicsit mérges leszek.
Ez is mi már? Bugos fos. Sajnos nem tudtam idő előtt lőni.
(#162451) Khaosz55: a Jagdtigert semmiképpen se, a másik háromból én a Skorpiót venném, bár nekem egyik sincs meg, azt viszont próbáltam más accountján és igen jó cucc.
Janó: jó lassan reagáltad le amúgy szerintem csak botok mennek azokba a "TD pozíciókba", kedvencem mikor a top tier T30 azt hiszi magáról hogy ő tényleg TD.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest