Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    A Game Centerről jut eszembe. A Total War: Arenat letöltöttem, és azt vettem észre, hogy nem tudom futtatni a dedikált VGA-val a cuccot. (Laptop, i7-4710HQ + GTX850M). Mondom biztos még beta a TWA, és valami kínja van. Így megpróbáltam ráerőltetni a TWA launcherre, és a game exe-re is a dedikált vga-t, de nem segített.
    Mondom, ha már fent van a Game Center, integráljuk bele a WoT-ot is. Hát azután az is csak a IGP-vel volt hajlandó futni, pedig ahhoz is direkt hozzá van rendelve a geforce. Ez már gyanús volt, úgyhogy hozzárendeltem a vga-t a Game Centerhez, a Wot, TWA, WoWs launcherhez, és mindegyik játéknak a saját exe-jéhez is, de mégis csak a IGP-t használta.
    Szóval valami a Game Centerben van elcseszve. Olyannyira, hogy leszedtem csak a GC-t, erre meg egyik játék sem indult el, mert hiányolta. A saját launchere sem ment. Szóval mindent újra le kellett töltenem.

    Kérdés. Más is tapasztalt ilyet, aki kipróbálta laposon a GC-t, hogy nem hajlandó meghajtani a dedikált grafikus kártyát? Ugye laptopon az IGP-t le sem lehet tiltani még BIOS-ból sem.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák