Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz Calibos #133128 üzenetére

    Hadd keljek egy picit a kezdők védelmébe. Az agyhalottság egy dolog, az ellen nem lehet mit tenni, és hamar ledarálják az embert. De vegyünk egy átlagos kezdő játékost, kilép a fedezékből, felderítik és 2-3mp alatt bekap pár lövést és vége. Na ezért bújnak fedezékbe és paráznak a felderítéstől. Elég egy lövés a lánctalpba, majd még egy, javítani nem tudod, véged.
    A másik abszolúte nem fer (persze aki top tierben játszik, és minden embere csúcson van 10 képességgel, annak nagyon jó), hogy 3 tier szintkülönbség van összeengedve, de nem csak a tier ami eltér, hanem a képességek is. Ettől egy kezdő számára totál játszhatatlan, esélytelen, és bebújik a szikla mögé meg a bokorba és ki se mozdul. Ki tehet róla? Ki az aki szerint így jól van?
    Egyes fórumtársak szerint így lehet tanulni, megismerni az erősebb tankokat... jah a gyerekedet is így tanítsd kérlek majd mindenre, tedd esélytelen környezetbe, és majd mikor az élettől is elment a kedve, tedd fel a kérdést, biztos jól gondoltad?
    Hiába vagy másod, harmad vonalban, ha a csapattársaid top vonalban gyengék, véged, sebezni nem tudsz, menekülhetsz, úgyis levadásznak, vagy éppen nagyon jók, menetelsz velük, ha szerencséd van, oldalba vagy hátba tudsz lőni pár erősebb tankot. Persze ha téged nem szúrnak ki és szednek ki 1-2-3 lövéssel, szintén 1-2-3 mp alatt, elbújni nem tudsz, nincs rá idő, vagy nem tudsz menekülni sem.
    Nézhetsz videókat, tanulhatod a tankok gyenge pontjait, mivel kezdő legénységgel jó ha eltalálod a tankot, nemhogy még pontosan egy-egy részét.
    Természetesen én nem reklamálok, elfogadtam, ilyen a játék, csak ennek következményei vannak. Szerintem abszolúte nem jó a MM, más játékokban megvan a szintfelmérés, és annak megfelelően választ ellenfelet, tesz csapatba. 100-150 ezer játékos között bőven lehet normálisan is osztani, de ha nem hát nem.

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák