Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jadro

    veterán

    válasz zodo #121594 üzenetére

    Az a baj, hogy nem próbáltad és úgy mondasz véleményt egy video alapján. A leírtakat olvasva még igazad is lehetne teljes mértékben, de ha kipróbálnád, akkor árnyaltabb lenne a véleményed. Én most kipróbáltam ezt a cuccot, de szerintem egy egy szar. (Elnézést a randa kifejezésért. :) ) A gyári auto célzás se jó igazából túl sokra, ez meg nem tesz hozzá semmit.

    "az ellen még ki sem bújt a 400 méterre lévő domb mögül de már rajta a löveg aztán a sebzés is mikor más esetben észre se vette volna hogy onnan fogja bekapni a sebzést." - Ez így félrevezetés. A mod nélkül is rajta van a löveg ha fel van spotolva és ugyanott állok beszűkülve várva hogy rá is lássak. Mod nélkül legalább elé célzok és el is találom, moddal meg vagy megvan vagy nem. A sebzést azért kapja mert fel van spotolva és akár van mod akár nincs, ugyanúgy nem veszi észre. Ezen nem változtat a mod egy centit sem.

    Szóval próbáld ki, nem ettől fog ugrani a WN8, az tuti. :) Túl van sokszor lihegve a modolósdni, már csak ezért is jó lenne ha csak a beépített modok lennének.

    Szerk: Annyi még, hogy ilyen közeli körbetáncolásnál viszont tud könnyíteni, de ott meg ugye ugyanaz mint a beépített. Talán könnyebb aktiválni kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S23 8/128 Green

Új hozzászólás Aktív témák