Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveHutt

    őstag

    válasz Télapó_ #106691 üzenetére

    Nagyon fun tank, ha tudod használni. Pénzt nem hoz annyit, mint a többi tier 8 premium, mivel néha gold ammora szorul és drága az alap lőszere is, de kitűnő winrate javításra, orosz legénység képzésre.

    A páncélja troll, ha megtanulod, hogy mindig srégen állj az ellenre, mivel az első páncélt szemből azonos szinten átviszik. Alsó lemez nem gyenge pontja! A tornya szintén troll, de a kupolák szemből puhák. Az oldalpáncélt kitolatva tier 10-es ágyúk sem viszik, ha ügyes vagy.
    Ágyúja szokásos 122mm-es ruszki ágyú, azt ezt használó tier 8 premiumok közül a legjobb verzió. 175 mm pen kevés benne sajnos, leginkább gyengepontokat kell vele lőni közelről. 217 mm pen a gold ammo, amivel IS-3 megy szemből.
    Páncél, lőszer alapján már sejtheted mire való ez a tank: tier 8 mediumig bezárólag a kisebb tankok kannibalizálására.
    Tier 9-et lát max, azokkal már bajban is van néha, ilyenkor mindig érdemes keresni az ellenfél oldalát, seggét. Van annyi sebessége a tanknak, hogy komótos tempóban meg lehet csinálni.

    A játékstílusa nagyban függ, attól, hogy milyen tierben és tankok ellen mész. Tier 8-ban, max néhány nagy ágyúval rendelkező tank ellen (ez általában a meccseid több mint fele ebben a tankban) játszhatod a fasza csávót és mehetsz igazi heavyként, de csak akkor ha IS-3, Tiger II nem jön szembe. Tier 9-ben már inkább csak támogatni, esetleg a mediumokkal érdemes menni, azokat mindig be tudod ütni. Ja és persze az AMX CDC, Borsig és társai a kedvenceim. :)

    Összességében nagy kedvencem. A troll páncélvastagság és szögek miatt néha meglepődik az ellen, hogy miért nem talál el (E75 volt eddig a csúcs, ami cheaterezett), az oldalpáncél egyenesen brutális. Elég fürge, hogy eljusson jó helyekre, és az ágyúja kielégítő. A legtöbb átlagos, vagy rosszabb játékosok tartanak tőle, mert egy ügyesebb IS-6 folyamatosan vágja beléjük a 390-et.

    wwenigma: az a bajom ezzel a képpel, hogy nem mutatja szándékosan a kupolákat (az egész torony tetejét), amit 175 pennel is be lehet ütni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák