Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    válasz - = Zk = - #46830 üzenetére

    Nem attól lesz valaki feltétlen szar, mert gyorsabban lesz neki T10-es hajója. Láttam olyan playereket, akik 10k csata után se tudták mire jó a radar, mert nem érdekli őket. Mindent a WG-re fogni hülyeség, a playerbase nagy része csak játszani, "hajókázni" akar, ennyi. A kisebbik része akar jobb lenni/fejlődni, ez meg vagy összejön vagy nem. Az már inkább gond, hogy nincs feltételhez kötve a prém hajók vásárlása, és sokan megveszik a prémet, mert azzal biztos jobban megy, de nem.

    De az, hogy konteókat gyártotok arra, hogy a WG belenyúl a meccsekbe, az lassan már nem is vicces, inkább szánni való. A WG nem is játszik a saját játékával(lásd balance), mi a rákért nyúlna bele a meccsekbe? Mit nyer vele? :U Erre fogadok nincs logikus válaszod se neked, se másnak.

    Ha szopórolleren vagy akkor ki kell lépni, ennyi. Magadat is stresszeled, ha van egy vereségi sorozatod, és játszol tovább, és attól még nem fog jobban menni.

    Az meg a másik külön kategória, amikor sorra jönnek, a "hirtelen elfelejtettem játszani/célozni" kommentek. Ilyen nincs. Desync, az van, és sokszor azért kapsz overpent cit helyett, és ehhez elég egy pár tized másodperces desync, amit szinte észre se veszel. És nem nem a wg csinálja, hanem a kódban/szerver oldalon van gebasz(jó tény, a wg tehet róla). Játszottam már más játékkal ahol volt desync, ott se azt mondtam, hogy a készítő manipulál. Itt sincs másképp.

    Tüzi: Az hogy nem hiszel a véletlenekben az a te dolgod, csak ne lepődj meg, ha hülyeségnek tartják, amit írsz, mert az.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák