Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz FoxiestFox #42528 üzenetére

    Meglett a Jean Bart, első négy csata super unicum sebzésátlag - a legtöbb, egy csatában 168k volt - , már-már magam is elhittem, hogy milyen jó kis hajó ez, hiszen X-eseket citáz - volt, hogy egy salvo-ból 2 is beakadt - , mindig volt, legalább 1 kill is, sz'al, mintha Flambass egy gyöngébb napját láttam volna, ami nekem maga volt a Mennyország!
    Aztán az 5. csatától kezdődően bedobta a virtuális gereblyéjét a script és láss "csodát", azóta 30-40k-s, valódi kínszenvedés-csaták, semmit nem akar eltalálni, lepattanók-nem sebzők - citadella még VIII-asnak se - , tehát az a jól megszokott, átlagos f2p "játékélmény" lett a vele való élet, mint az összes többi hajómmal.

    Itt most nem a wr-re hegyezném ki - bár, sokszor az is együttállást mutat az rng-vel (ha nem, attól még uolyan gyatra tud lenni a sebzésmutatóm egy vesztes csatában is, csakhogy biztosak lehessenek, hogy a megfelelő egyén örül majd a csata végén) - , hanem arra, hogy mekkora kontraszt tud lenni egy-egy csata között a sebzek-nem sebzekben, amire abszolút semmi ráhatása sincs a játékosnak és EZ a nagyon lehangoló.
    Sz'al, ha azt mondaná a wg, hogy 50k kredit a fele annyira szóró lőszer és megveszed, vagy sem, az sokkal tisztességesebb "csalás" volna a fizetőképes kereslet felé, mint ez a háttérből, bárkiből, bármikor hülyét csináló script, mint ami most van.

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák