-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz Highground #30350 üzenetére
volt és Atago jobb, pl van repair.
kerdes: Buffalo hajom XP-t miért nem ajánlja fel freeXP konvertalasra? koszonom!
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
félisten
-
Highground
aktív tag
Őőőőő ezen is van repair az új buff óta. Megvettem... Első meccsem vele:
Jóban leszünk úgy érzem 2 Missourit szopattam vele Rátettem hazárdjátékból mindkét steering gear modot... rohadt jól lehet vele manőverezni. Sokkal jobban bírja az áldást mint az Atagom (remélem nem bizonyul placebonak). A végén még a 6-os torpokkal "lerohantam" az egyiket és halálom után be is nyelt kettőt a kis mocsok Jó lesz ez!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
félisten
válasz Highground #30353 üzenetére
Nice UI scale right there
-
eventus
veterán
válasz FoxiestFox #30352 üzenetére
aztat anno megbeszeltuk freeXP konvert otlet?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
félisten
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #30354 üzenetére
Hál'istennek elég jó a szemem
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
jocee777
tag
Messzicsúszetsz a prémboltban!!! 13k-ba fáj a legolcsóbb csomag.
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #30362 üzenetére
-
jocee777
tag
Irigykedsz?
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
olivera88
veterán
Oszt? Majd kialakul.. Alabama-val is jó. Sebzés jó, majd alakul a WR is.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #30368 üzenetére
Tudom. De a WR viszi le. Öt perc alatt meg nem szoktam meg halni, max nagy ritkán.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
TCSZ
senior tag
válasz Ted_Beneky #30371 üzenetére
Nekem is van Kii. Milyennek találod a szórását?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
Ez a Prinz Eitel Friedrich mikorra várható?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
cheatergs
senior tag
De látod, pl. KuK-hajó még mindig nincs.
Pdg ezeknél a random-navy noname-shipeknéll jóval érdekesebbek a meg nem valósult v különc hajók.
BB-vonalon pl. az L24 T7-8-ba; 4x3 South Dakota (1920) T8; 7x2-es Agincourt T5-6-ba; Mikasánál is gyérebb Espana T2-be v a hibrid bb-cv Ise T5-6ba.És a WG-t ismerve ezek a büdös életbe nem is fognak bekerülni.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
KJ82
senior tag
válasz cheatergs #30377 üzenetére
Igen, ezért tartom röhejnek ezt a Pán-Amerikai vonalat is. Simán össze lehetne rántani egy Pán-Európa tree-t is. Már csak azért is mert gyanítom hogy több bevétel jön Európából nekik mint Dél-Amerikából. Szent István prémium-ért még fizetnék is ( bár szerintem úgysem ezt tennék be prémiumnak, inkább a tesói közül valamelyiket ) .
Mondjuk azért a Tillman féle hajót nem szeretném látni ingame ( 4x6 406 mm ).
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
cheatergs
senior tag
WG-ről bmit el tok képzelni, de logikusan nézve csak a Szent Istvánnak van egyedül híre a Tegethoffok közül. Hiába, halni is tudni kell!
Pan-Europe-ba meg sztem nincs mit tenni az o.-m.-en és a spanyolon kívül. A többi nemzet mind a német-francia-brit cégektől rendelt.A Tillman hajókból sztem a IV-2 lenne a legdurvább a 16 457-esével, de a szimpla IV a legpoénosabb a 24db 406-osával (ca-horror).
A full fun viszont a H44 lenne. Jó kis 25-30km conceal, 200+k hp, aztán a piros team egész pályáról őt lövi. Persze amit ő talál el, az cit (nyilván nem, mert a WG szerint a germán ágyúk ratyik voltak).
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
KJ82
senior tag
válasz cheatergs #30380 üzenetére
A hivatalos fórumot olvasgatva, rombi-cirka szerintem simán lenne T10-ig. BB meg.............nem tartom kizártnak hogy tervek alapján össze tudnának rántani egy BB ágat is. A nem létezett hajókat meg kb olyanra csinálják amilyenre akarják.
Az igazi fun ez [link] lenne szerintem
Ráadásul mivel orosz hajó, ezért nyilván túl erős sem volna
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
TCSZ
senior tag
Egy kísérleti hajó ágnak én örülnék.....
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz FoxiestFox #30384 üzenetére
HA Te mondod!
-
ledgeri
nagyúr
Figyelj... először volt az U.S.Navy, és IJN... aztán a többi... Bejött a Pan asia, készul a Pan amcsi... lesz még több is szerintem...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Újabb beragadt Yt vidim Fushun
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
"gyanítom hogy több bevétel jön Európából nekik mint Dél-Amerikából"
Ami ígyis fog maradni. Viszont a Dél-amerikai bevételeket lehet növelni ha az ottani hajókat is bevezetik a játékba. Ez a vonal és a Pan Asian is alapvetően a célközönség szélesítését szolgálja. Ami nem baj. Inkább probléma, hogy alapvetően mind a két ág csak redeco lehet. A hajók fejlesztése és gyártása alapvetően három régióra korlátozódott mindig is: Európa (Szovjetunió/Oroszországot is beleértve), Észak-Amerika (kb leegyszerűsíthető USA-re) és Japán. A többi ország (és a japánok is sokáig) eredenedően ezen országok gyáraitól rendelt. Amivel variálni tudnak, az a gimmick. Ez a Pan Asian rombolóknál a DW torpedó és a sok füst.
Pán Európai vonal meg nem is tudom milyen hajókal lehente feltölthető. A legtöbb ország az I. vh után kb leállt a hajók fejlesztésével, és csak vásárolt a britektől. II. vh után meg a levedlett amerikai készletek árasztották el a világot, kiegészülve a kivont brit hajókkal. Ez az argentín cirkáló is egy ilyen hajó (kicsit azért furcsa, hogy nem a Belgrano lett). Szóval kb T5-6ig lehetne úgymond eredeti konstrukciókat bevezetni, de azokat is kb légvédelem mentes változatban.
OP szarokra szerintem meg semmi szükség. Persze OK, legyen ilyen szép nagy hajó, mint a Tillman IV-2, de akkor azon meg 100% legyen a CV-k találati aránya akkor.
-
TCSZ
senior tag
válasz #65675776 #30390 üzenetére
Akkor inkább vezessék be a naszádokat és pluszba pénzért minki rakhassa fel a hajóira a saját órszága zászlaját. És be vezetném a prémium napok mellé a prémium csatákat is. Az nekem is jobban megéri. + Az összes camo és zászló legyen mindig megvásárolható. Lenne még ötletem, de nyelvtudás nélkül nem írók a WG-nek. De lehet, hogy úgy sem lenne értelme.
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz FoxiestFox #30392 üzenetére
Ugyan azok a pluszok lennének mint a prem napnál. Több xp meg credit.
-
félisten
válasz #65675776 #30394 üzenetére
Mondjuk én azért szívesen fizetnék valamennyit, hogy normális MM-et kapjak.. tehát ugyanannyi legyen a pro mindkét oldalon, ne az legyen, hogy a pár mp alatt épp queue-ben lévő 8 pro playerből 6 megy az egyik oldalra, 2 a másikra (de még abból a 2-ből is egyet kidetonálnak.. nem egy ilyen volt mostanában ), ami egy max 10 perces csatában fog manifesztálódni, ami a hátam közepére sem kell.. patch óta droppol az átlagom szinte mindennel, mert még rövidebbek a meccsek, nincs mit csinálni..
Pl. tegnap mentem egy 120k-s Monti kört, ami persze hogy nem sok, de annak fényében, hogy mi voltunk sokkal jobbak, az ellenfél a meneküléssel volt elfoglalva, átértelmeződik... nem is tudom, volt-e már Montival 0 pot dmg-es csata... rám sem lőttek... úgy nem lőttek rám, hogy cappeltem, leszedtem 25 repcsit, és végig előre haladtam max sebességgel... dmg, team, detailed
Negyed órán át kellett őket kergetni... -
KJ82
senior tag
válasz ledgeri #30389 üzenetére
Ez szép kör volt Én is a Fushun-nál vagyok, remek kis hajó. Vele ( vagy az Anshan-nal ) , már simán belemegyek késharcba más rombival, amit eddig igencsak kerültem a japán hajókkal. Rátettem a HP növelő kapitányi skillt, most ezek vannak : PT, EM, LS, SE, CE. Következő nyilván az AR lesz. BFT-n gondolkoztam de az AR torpedóra is hat, meg HP-t úgyis vesztek.
Az Anshan meg egy kicsit fura, már mint abból a szempontból hogy sok creditet hoz még vesztéssel is ( legalábbis úgy tűnik ). Van rajta valami módosító ?
#30390) daa-raa
Fórumon láttam néhány " fan-fiction " páneurópai ágat, abból gondolom hogy lehetne. A Belgrano-t meg állítólag azért nem lehetett mert nem szerették volna az érzékenységét megsérteni azoknak akiknek hozzátartozója / ismerőse meghalt a hajón.
Ami meg azért érdekes mert a hivatalos fórumon valaki megírta hogy a Nueve meg úszó börtön/kínzókamra volt hónapokig........
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ha WG oldalról kérdezed, akkor passz... nálam meg már ki tudja mi volt
Ma meg gondoltam megyek pár desmo kört... úgy érzem összeszoktunk:
A citezést már érzem ám
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest