-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #30602 üzenetére
300k bármilyen hajóval kimagasló eredmény. Van akinek ez 10 000 csata alatt sem jön össze.
Ilyen duma, hogy szarabb hajóval érje el...beteg. -
törölt tag
válasz sutyerák007 #30604 üzenetére
Ráadásul egyedül, nem is divben.
Én már annak is örülnék ha végre elérném egyszer a 200k-t. Persze ahhoz játszani is kellene, de az utóbbi kb két hétben nem igazán indítottam el a játékot.
KaLeun: Mindezek után mered vállalni, hogy milyen néven játszol?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez a Warspite megér 3500 magyar koronát?
-
félisten
válasz GeneraL_XTX #30606 üzenetére
Többet is. A legjobb T6 BB. Két gyengesége van, a toronyforgás, és az, hogy lassú. Kompenzálja az ágyúk pontossága, és a remek heal. Illetve rövid, és jól fordul, mint a NewMex.
Ja látom, küldtek mailt nekem is, hogy akciós... akkor ha megveszem, megkapom doubloonban vajon?
Szerk. Csak a jelenlegi árát adná dubliban, nem az egészet[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz FoxiestFox #30607 üzenetére
úgyis kerestem nemrég valami farmolós tier6 BB-t akkor ez lesz az, köszönöm!
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #30607 üzenetére
A toronyforgás némileg buffolva lett emlékeim szerint, miután kijött a Brit BB ág. Most már nem olyan borzalmas.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
KJ82
senior tag
Remélem lesz De Grasse is, direkt ezért nem vettem meg dubiból.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
capulet75
addikt
Olyan prémium hajó ami megéri mert annyira uniq csak kettő volt, a Belfast és a Kutuzov. Az összes többi csak más mint a standard.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
válasz Highground #30615 üzenetére
Nekem egy Arkansas Beta, 1 Missouri és egy Imperator Nikolai kellene, mivel azok nem kaphatók.
Mindig minden mindegy
-
-
félisten
Annyit el tudok árulni róla, hogy marha unalmas. Alig játszottam vele, mióta megvan... erős, de ásítós..
-
frame>24
addikt
Olyan vadiúj cuccokat, mint pl. az Abruzzi, valószínűleg nem fognak most jóárasítani!
Régi klasszikusokra kell számítani, (ld. Wórszpájt) illetve talán a fél-egy éves típusokra.
Kutuzovot ne bánd, a 7,7 km "füstből lövöldözős detect range" óta sokat kopott a fénye, egy nagy úszó citadella, (szerintem stealth-nerfelt tűzgyújtással, Ibukival jobb köröket mentem tűz tekintetében... )Próbáltam rákeresni, kiszivárgott-e már, hogy mik jönnek idén, de sajna eddig semmi, ha valaki okosan megtalálta, ne tartsa magában!
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
KJ82
senior tag
válasz frame>24 #30619 üzenetére
Ha prémekre gondolsz ami tuti : Nueve T7 cirka( állítólag lesz belőle az amcsi verzió, a Boise is ), Jean Bart T9 BB, Prinz Eitel T6 BB ( ami szerintem inkább battlecruiser szerű ), illetve azt hiszem lesz Cossack T8 DD is majd.
Illetve a Royal Navy DD, és a Pan - America ág , és rebesgetik az orosz BB illetve az olasz cirkáló ágat is.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Highground
aktív tag
A kutya nem vitte az Abruzzit szerintem mert az is zabálja a citet mint az Indi. Szeretem ezeket a bundli csomagokat, mivel nem tudok a játékkal annyit játszani, nincs időm kapitányt nevelni. Jól jön a hozzá adott kapitány, no meg a modulok De az Indit nem mertem bevállalni. Nagyon mondják hogy könnyen sérül. De az Abruzzi egy fokkal (csak eggyel) jobb. Jelenleg az Eugen nagyon bejövős 2 hete nem is játszok jóformán mással Mintha nekem találták volna ki. Sokan nem szeretik, de nekem bejön. Így rátéve a steering gear modokkal, nagyon pofásan kerülgetem vele a BB AP-t És ha néha-néha egyet bekap nagy(obb) az esély rá hogy nem kapok insta citkót angled. Jó az a German armor nagyon. Ezért hajlok az Abruzzi felé egy kicsit. Mozgékonyabb (35 knot) és szintén van repair-je. A 12 km-es viziaknái sem rosszak T7-ben, főleg ha kite-olásnál kell hátraküldeni "rendet tenni" Hydro, 7,5 s újratöltés... csak egy rakás szar a fire chance és az AA No meg broaside insta cit még a T7-es cirkálóktól is AP-vel Mozogni kell vele az tuti!
cheatergs: "Partyija Lenina" vagy "Sila Narodnaya" esetleg "Respublik Svabodnuh"[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
frame>24
addikt
A kiszivárgás alatt a mostani summer sale hajókat értettem.
Az egyéb "upcoming" cuccok közül most az American cruiser Alaska, Tier IX érdekel. (Kronshtadt-ot nem váltottam ki)
illetve talán a RN DD-k
.
.
.
más, tegnap mégis: , de tényleg nem leányálom[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz frame>24 #30624 üzenetére
Gratu, én sajnos buktam az Indy-t. Mondjuk a Varyagot meg a Tachi limát is
Aigle meg a Vampire van meg eventből, a normál Tachi-t meg leértékelve vettem pár száz dubiért karácsonykor.
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #30627 üzenetére
Semmit, de azt nagyon jól.
-
félisten
válasz Ted_Beneky #30631 üzenetére
Ilyeneket ne írj, mert valaki elküldi a WG-nek, és beépítik a következő retardbiztos BB ágba.
Más: beköszöntem a testvérnek
Ugyanilyen flat broadside lövés Repu ellen:
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #30627 üzenetére
Kis T3 Commonwealth prem DD. De sealclub-ra inkább a Tachibana-t ajánlják a profik
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #30632 üzenetére
Mák. Nem kicsi.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Az megvan, jó kis gyösz. Smith is fun amúgy.
Loli: hát, ha mák az, hogy számítottam az irányváltására, és épp oda lőttem, ahová fordult, és ahol a cit magassága lesz a fordulóval, akkor mák, igen, de van erre egy másik kifejezés, ami a konzisztens jó salvokkal áll összefüggésben, s-sel kezdődik, de te irtózol tőle
[ Szerkesztve ]
-
TCSZ
senior tag
válasz Highground #30622 üzenetére
Én is szemezgettem azzal az olasz csodával. Gyenge a légvédelme, úszó cit és szerintem az ágyúk is gyengék. Indinek legalább 200mmesek.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
KJ82
senior tag
Úgy tűnik a mai hajót is passzolom, elég az Anshan is prémnek abból az àgból. Amúgy sem akarok egyenlőre abban a tierben játszani. Túl sokat emlegetnek Tirpitz-el oda beszabadult núbokat
-
félisten
-
Highground
aktív tag
Viszont cserébe egy ágyúval több van, és fele ennyi az újratöltési idő. Kb. ugyanott vagy ha megnézed a 7 vs 14%-os fire chance-t A concealment 1,6 km-el jobb és 2,5 csomóval gyorsabb. A légvédelem mondjuk tényleg kaki... Kb. ugyanolyan hatékony a két hajó, csak más-más stílus. Ha tehetném megvenném mindkettőt... de nyilván nincs most erre több mint 17k-m Érdekes, hogy a WoWS stats szerint jóval jobbak az emberek Abruzzival... csak az AA jobb az Indinél. Mondjuk nálam a heal megléte azért sokat jelent! Ha be is kapok egy citkót, akkor legalább valamennyit visszahúzhatok belőle ha gyorsan és ügyesen disengage-elek. Indinél ohne heal...
-
Highground
aktív tag
Mondjuk ez azért sokat elárul a hajóról
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #30638 üzenetére
Főleg hogy az anshan tier 6 és nincs hydro de mindegy Te a loyangra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Highground #30639 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy ne citet kapj be, hanem HE sebzést, és azt vissza tudod javítani, így cirkálók ellen hatékonyabb lehetsz. A cit sebzésnek csak elhanyagolható hányadát lehet javítani.
-
félisten
válasz sutyerák007 #30641 üzenetére
De a ma akciózott hajón van, nem arról beszélt? Lo Yang.
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #30643 üzenetére
Igaz vak vagyok. Valamiért úgy értelmeztem hogy ha az anshan az akciós... jó példa hogy miért is kell kétszer elolvasni valamit kommentelés előtt
-
Highground
aktív tag
válasz FoxiestFox #30642 üzenetére
Persze, nyilván. Nem is értem egy ilyen hajóval hogy mert full bs-ba hajózni egy T8-as Cleveland ellen? De azért nem semmi, hogy 463hp-t nem tudott 9 HE pen megenni Ez valami vicc vagy mi a túró? Ráadásul elég friss a videó.
-
félisten
válasz Highground #30645 üzenetére
Még nem néztem meg, úton vagyok, nemsoká megnézem. Ágyúkat eltalálva pl nem csinál semmit a HE.
-
olivera88
veterán
válasz Highground #30639 üzenetére
"Érdekes, hogy a WoWS stats szerint jóval jobbak az emberek Abruzzival... csak az AA jobb az Indinél."
Most komolyan 33 ezer csatás hajót hasonlítod az 537 ezreshez. ? Ha közel egyforma csata szám lenne a két hajóval akkor oké, de így.
-
Highground
aktív tag
válasz olivera88 #30647 üzenetére
Nem teljesen értem... a 33.000 csatából még nem lehet levonni konzekvenciát? Kevés? Vagy ennél még jóval rosszabb/jobb lesz valamelyik szerinted? Ezek átlag számok nem? Ergo: Hacsak nem nerfelik még jobban az Abruzzit, akkor az emberek csak jobban megtanulják majd kezelni az alapvető logika szerint. Mert hát ugye az az "új" hajó A több mint félmilliós Indi meg már aligha fog nagyot változtatni a statjain Nyilván valamelyest befolyásolja az éppen aktuális meta, de azért nehéz elképzelni, hogy 33.000 csata után elkezdenek az emberek egyre szarabbul játszani a Ducával és végül ugyanolyan lesz a két hajó. Arról már nem is beszélve, hogy (én 2-es voltam matekból világ életemben) legjobb számításaim szerint sem nagyon fogja beérni sosem a Duca az Indit Mire a Duca-nak 500k lesz addigra az Indinek valószínűleg több milla. Főleg hogy most USA cruiser őrület van.
-
olivera88
veterán
válasz Highground #30648 üzenetére
De lehet, csak amint írtam olyanokkal ahol nincs nagy eltérés a csaták számát illetően. Persze h most még nagyobb az átlagsebzés Abruzzival mert jóval kevesebb csatát mentek vele. De majd változni fog az lelefé, ahogy több játékosnak lesz meg és növekszik a csaták száma.
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #30647 üzenetére
Ilyen nagy mintaszám-eltérésnél javasolt a (rétegzett) random mintavételezés utáni elemzés.
(stratified random sampling)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest