Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #77646080

    törölt tag

    Köszönöm a bíztatásokat, a korrekt válaszokat. :)

    Igen, a negyedik szintnél említett "fal" elérkezett: tegnap meglett a KAISER és miután teljesen kifejlesztettem + a kapitányt is képeztem, kimerészkedtem az első néhány random csatába. Itt már voltak vereségek is (az eddigi co-op csaták mind győzelmet hoztak, ami nem nehéz, ha valaki kicsit figyel a történésekre). Megvolt az első és remélem utolsó partnak ütközésem :B ...annyi felé figyeltem, hogy erre már nem jutott kapacitás + itt ugye nem csak annyi a sebesség módosítása, hogy elengedem a W-t és kész. :D

    Amik még kihívást jelentenek, azok a torpedók. Gyakran későn reagálok a vizuális és audio jelzésekre, ráadásul egy csatahajóval (még ha az csak egy "kicsi" négyes is), nemigen lehet hirtelen korrigálni. Ezt tanulnom kell még, de ezért is fogok itt több időt eltölteni (nem rohanok, mint anno a WoT kezdetén, oszt' semmiről sem volt fogalmam egy ideig...).

    A térképek tetszenek, kezdenek kialakulni a követhető/követendő eljárások. Nagy pozitívum, hogy a veszekedés töredéke sincs a tankos közösségben előfordulónak.

Új hozzászólás Aktív témák