- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz Borisz76 #24148 üzenetére
Nekem most nyáron olyan 2 hónapig nem ment Win10-en, mert előjött egy 2015 óta ismert bug. Csak az előző állapot visszaállítása/rollback után működött. Szokás szerint minden más játék tökéletesen/hibátlanul futott.
De nézz körül a hivatalos fórumon, hátha van valami ami segít.
Cila
-
szilva01
őstag
válasz isti101 #24145 üzenetére
Ha szereted a csatahajokat, es nem felsz 10-15km-re lenni az ellentol (vagy olyan retard vagy mint en es rarepulsz egy yamatora, hogy majd most megtorpedozod ) akkor #csakatirpitz.
Szerk.: Ha meg nagyon-nagyon sok penzed van, meg a hajoidon xp akkor a missouri.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #24147 üzenetére
Alabama valamennyivel életképesebb T9-10 ben sztem, igaz nincs csoda páncélja és másodlagosai mint Tirpitz-nek, de erősebb és pontosabb ágyuk, jó AA, 50 % torp védele, jó ruddershit, kompakt méretű hajó és kicsi a fordulólöre így jól kerülhetők a torpok is vele.
Mintha pénzt is jobban hozná.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
szilva01
őstag
B*sszameg, ha lenne időm idén nem 110 camót farmolnék, hanem kb 3-400-at, 100 papapapa jellel együtt... Azért néhányat fogok tolni.
-
Razermazer
őstag
Ott a Giulio Cesare a boltban ha valaki mégis megvenné(láttam videót róla probálják menteni hogy nem lett olyan rossz a módosítások után) jó részletes beszámolót kérhetnék róla ha nem gond ti hogy látjátok érzitek szerintetek milyen. Mert szépnek szép de az kevés.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Chabe89
addikt
Elkészült az utolsó rész!
-
stefanitsr
senior tag
válasz Razermazer #24156 üzenetére
Ha megmaradt volna a cruiseres szórása a bb ágyúkhoz, nekem már lenne. Lehet, hogy így sem rossz, de valahogy nem kell még egy sörétes puska.
De vedd meg és mondd el milyen.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
kozi71
senior tag
Okhotnik nagyon bejövős. Nem tudok játszani rombolókkal, de ezzel nem is olyan nehéz még nekem sem. Csak úgy okádja a torpedókat. Gyors, és pontos ágyúi vannak. A ködfejlesztő talán nem túl jó.
high tech, low life
-
törölt tag
Hülye kérdés: ha most újraosztom a pontjait egy kapitánynak, de előtte reserve-be rakom, akkor elveszti a hajóspecifikusságát is, azaz rakhatom abba a hajóba, amelyikbe akarom?
-
Komi28
senior tag
Valaki tudja miért tett be 3 hajót a kikötőbe napi visszaszámlálóval? Kapitányt lehet beletenni de játszani nem enged a hójóval
-
Razermazer
őstag
válasz Komi28 #24161 üzenetére
Azé mert azt egy küldetés keretében megkaptad(kb annyi volt ha jól tudom hogy menj egy csatát lehet még győzni sem kellett talán tier 8-as volt a limit?) időlimittel és csak kláncsatában használható.
Stefanits: "De vedd meg és mondd el milyen". Lehet hogy a végén megveszem majd a 33-ik napon
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
válasz Razermazer #24162 üzenetére
Értem,Köszi
-
D.Orion
veterán
Jó ez a Halloween event, csak nem lehet megcsinálni random csapattal...
-
ledgeri
nagyúr
válasz #65675776 #24160 üzenetére
Külön folyamat átállni, külön hatás, ha jár rá mostani bónusz: A mit akar tudni, és a melyik hajón akarja tudni ilyen szinten két külön dolog. De a teszt nem fáj
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Razermazer
őstag
válasz D.Orion #24165 üzenetére
Én már kétszer megcsináltam egyszer igorral egyszer jackallal szóval randomban sem lehetetlen.
Jackallal egyértelműen a katapultokra menj, szedd ki azonnal egy salvó kiviszi őket, igorral megy gyújtogasd a zikassokat, nagyon hatásos, mindig maradj a transylvania körében az gyógyít is.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
mcwolf79
veterán
Hát pár DD és cirkáló csata után azt kell mondjam, a csatahajósok örülhetnek, mert jól szétcseszték a smoke rendszert. Legyen más a smoke észlelhetöség, de ne ennyi, és az a 20 mp qrva sok. Eddig vaciláltam, hogy eladom a Kutuzovot,vagy sem, de egyre inkább arra hajlok, hogy eladom, az árából majd ha lesz akciós konvertálás váltok 300k Free XP-t,és megveszem a Missouri-t. Az legalább nincs elcseszve.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
stefanitsr
senior tag
válasz Razermazer #24162 üzenetére
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
isti101
tag
OCT. REVOLUTION , ha esetleg megvan valakinek mi a véleménye rola? köszönöm.
-
-
szilva01
őstag
válasz stefanitsr #24173 üzenetére
Vezetted a napi ladak tartalmat?
-
Razermazer
őstag
válasz stefanitsr #24173 üzenetére
Köszi a vidit már néztem másét is róla, mindenki elégedett még ezzel a szórással is, hát 5k nem vészes érte majd 30 nap múlva vagy ha úgy lesz kedvem.
A revo meg jó, még úgy is, hogy nem küldetéssel szereztem meg, vele farmoltam össze 10 millát a meglévőhöz, hogy megtudjam venni a kurfust-ot(meg a rengeteg free xp a konténerekből, a 24h prémért nem rebestem mivel van most 60 napom, de legalább mindig 60 napon állok, dublont csak egyszer kaptam 250-et nem is lesz ez már több mindjárt itt a vége. A végén megkapom az árát kreditbe, ha jól gondolom, meg talán azt a kapitányt mindjárt kész a küldi). Igaz hogy kaptam egy 30%-os kupont, és abból vettem, szóval 4k-ért megérte.
Majd szakaszba kilövünk mindenkit, a 12 ágyúvalÉn vezettem szilva mivel megvolt, és 1 napot ha kihagytam, fentebb olvashatod mit kaptam belőle, de még képernyő mentéseket is csináltam, majd ha leszaladt a küldi akkor közzéteszem, egy lista formájában.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz szilva01 #24175 üzenetére
Én küldetésből szereztem meg és asszem valami kamót és 2x 5k free xp-t kaptam eddig. Aztán most kicsit visszaszoktam tankozni, mert a becserélés lehetőséggel becseréltem a régóta nem használt is6-om egy WZ-120-1G-FT-re és az valami döbbenet mókás kis td...
-
gaborka1981
csendes tag
Sziasztok!
Akizukiról láttam olyan videót, ahol a lövegek töltésideje 1,7 sec volt. Én úgy tudom hogy 3 sec a töltésidő. Hogy lehet ezt elérni? Mit hogyan kell módosítani? Kutakodtam már több helyen is....
A válaszokat köszönöm. -
törölt tag
válasz gaborka1981 #24181 üzenetére
Ott van a video címében is, hogy Yamamoto-t ültette bele kapitányként. Neki meg van egy olyan képessége, hogy ha lőttél egy krakent, akkor 34%-kal csökken a főfegyverzet újratöltési ideje. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy lehet úgy készíteni, vagy visszajátszani replay-t, hogy a végén az eredménytáblázat is meglegyen? Nekem ahogy végetér a csata kilép a kliens.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap döntöttem úgy, hogy 4 év WoT után kipróbálok egy másik WG terméket is. Eddig nem bántam meg, igaz, még kis tier-ben nyomom és alapokkal ismerkedek. Több nagyon jó dolgot is látok enne, ami miatt máris szimpatikusabb, mint a tankos verzió.
Kifejezetten tetszik a jelentősen eltérő (lassabb) játékmenet.
Minden adatot mellőzve - csakis a szívemre hallgatva - gyerekkori rajongásom tárgyát, a Bismarck-ot választottam középtávú célnak. Tudom, hogy semmi racionalitás nincs benne, nem is szoktam ilyet tenni de amint megláttam, hogy lehetséges a kifejlesztése, mellette döntöttem. Hármas szinten járok, jelenleg csak botok ellenében játszom, hogy ismerkedjek a térképekkel, az általános működéssel.
Kissé meglepett, hogy máris kaptam baráti tüzet (szándékosan, sok sorozatot), minden előzetes konfrontáció nélkül. Sajnos, ez része az ilyen játékoknak, no mindegy. Szokásom szerint (ahogy a WoT-ban is hozzáállok), faképnél hagytam a rózsaszín playert.
Valószínűleg lesznek kérdéseim, bár a topicban máris sok hasznos infót felleltem.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Fire Prevention ér valamit Bismarckra? Minden tűz elleni védelmet rátettem már e kivételével. Nevetséges, hogy 1-2 cirkáló leéget pillanatok alatt.
Az elején nagyon jól ment Bismarck-kal, de ez a füstből egy DD is leéget dolog nem tetszik. Gneisenauval 70 csatából 1-2-re mondanám hogy rossz volt, ezzel ez nekem egyenlőre kissé csalódás (már fullos).
New Mex két citadellát adott egymás után? Kutuzovnak bement 2x több találat és 1160 DMG???
Ez a TAS csak az érzékelési távot tolja ki, vagy egyebet is ad? Füstben lévőket könnyebben észreveszem, vagy sem? El tudom olvasni mire jó, csak a gyakorlatban mit tapasztaltatok?
Köszi bárkinek előre is.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Razermazer
őstag
Köszöntelek a wg világában, itt semmi sem az aminek látszik, én ennek ellenére imádom a bismarckot. A tűz nagyon túl lett tolva az egész játékban minden hajótípusnál, szerintem piromán a fejlesztőbrigád managere.
Az a két citatedella az csak akkor, ha oldaladat mutattad,(angling állandóan ha teheted) egyébként soha, talán közvetlen közelről ott is ritka.
A bismarck egy tank, tegnap egy fél hp-s montana adott két citet, de volt is tőlem 200m-re és maradt bennem 5000hp én meg őt fél hp-ről kiszedtem, azt tudni kell hogy Tavaszi puhította le fél hp-re. Szépeket hajóztunk tegnap.
Kutuzov 1160pen RNG +25%-os szórás és a papír páncél sajátsága, hogy átmegy rajta minden, ugyanez lesz és van a dd-nél átmegy és nem sebez. Ha rng úgy gondolja igen általában nem ehhez hozzá kell szokni és megtanulni kegyetlenül dodge-olni a torpokat, saját dd-re nem számíthatsz, hacsak nem csapattárs és össze vagytok szokva.Igen jobb mint a tankos nem olyan gyors, van idő tervezni és a hármas szakasz nagyon ajánlott, a sok agyhalottra nem számíthatsz. Az időpont sem mindegy mikor játszol, általában délelőtt és késő este, érdemes pénteket még kihagyni mindig.
Ingyenes képzettség reset ez szerintem a hellowen alkalmából és ideig tart, de lehet hogy csak most hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz #77646080 #24187 üzenetére
Az első betonfal tier4-nél lesz, ahova a lejárnak a veteránok sealclubbolni.
Mondjuk 4 év WoT jó iskola, kb. ua. lesz, hasonló WG management-el, és talán picit kevésbé "toxic" játékos közösséggel.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
LK
addikt
válasz Razermazer #24192 üzenetére
20m-ről 3x lepattantam egymás után Nashorn-nal 150Hp-s KV1 toronyoldaláról Nem ez a baj, csak egy legendás hajóról többet feltételeztem, főleg hogy az előző hajó nagyon frankó volt. Ezzel is meg kell tanulni játszani, ennyi.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ledgeri
nagyúr
válasz #65675776 #24185 üzenetére
3 plusz katt, és 4 gombnyomás... megszokás kérdése
(#24187) German_TD Én minden újnak ajánlom, hogy minden ágat próbáljon meg húzni, csak azért hogy ismerje meg az ellent, és így képességeit is (bár nyitás óta csinálom, és akkor még csak 8 ág volt )
A Bismark mint cél, kiváló lesz, kitartást az eléréséhez!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Több mint 34 ezren vannak fent a szeron Szép.
Ennyit még nem láttam ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
eventus
veterán
Sracok,
Indul egy random csata, keszitek divisiont, amibe meghivok jetakosokat. Nagyreszt elutasitjak. Van ertelme vagy csak...?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sh4d0w
félisten
A Halloween küldetés október 28-30 között él?
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest