Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz dokee78 #23540 üzenetére

    Mindig is volt, pontosabban lehetett. Kell hozzá a B hull és az azzal érkező 5"/38-as ágyúk. Onnantól lehet kicserélni az Engine Boost-ot Def AA-ra. Sokan írják rá, hogy de akkor is csak jelképes a légvédelme. Nekem nem teljesen ez a tapasztalatom, szerintem egészen jól tud akkor már védekezni. Nyilván nem egy NC vagy, hogy tier-en belül maradjunk Texas, de a megszokott rombolós szintet jócskán felülmúlja. Csak azt nem tudom még mindig, hogy hogyan lehet elérni, hogy a fő ágyúkat is használja. Mert nekem ez még nem sikerült. Pedig pont azok miatt kapja meg a consumable-t. Szóval kemény 4800 XP-t kell hozzá kifarmolni.

    sith7: Eddig egyszer sem tudott kitorpedózni alacsonyabb tier-ű CV. Maximum akkor, amikor még nagyon kezdő voltam. Ráadásul úgy fel lett nyomva már szinte mindennek a légvédelme, hogy alig lehet értelmesen támadni bármit is. Egy rajjal teljesen öngyilkosság, maximum magányos Arkansas B-t érdemes úgy támadni. A fent említett Nicholas is gyakorlatilag légvédelmi romboló lesz ha T4 CV van a csatában.

    De lehet elkerülte a figyelmed, hogy alacsonyabb tier-ű CV-kről beszéltem. Azonos tier-űek már jelentenek kisebb fenyegetést, de igazán hatékonyan csak magasabb tier-ű CV-vel lehet harcolni. T8-ig ezt látom. A NC-ra egyik T8 CV sem jelen fenyegetést, még alap AA esetén sem. De egy Colo-t sem érdemes megtámadni még Saipan-nal sem. Alap Gnei-jel is 1,4 az átlagos lelőtt repülőgépszámom, és 14 a max. Úgy, hogy tényleg az égvilágon semmi sincs AA-ra építve.

    Az összes hajókategória közül a CV-ket érinti legdurvábban az RNG. Olyan szinten kiszámíthatatlan a dmg output és még a strafe is, hogy beteg.

    sh4d0w: Ez is mutatja, hogy nagyon nem jó a CV gameplay már.

    Egyébként valaki magyarázza meg ezt nekem: hogyan lehetsz te ennyivel előrébb a leaderboardon, ha a légvédelmet leszámítva minden statom sokkal jobb azzal a hajóval?

Új hozzászólás Aktív témák