- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz Chris0321 #22698 üzenetére
Ez ilyen sajnos. A T9-10 es még rosszanbbak.
T9 es Brit BB vel lőttem majd 12 k salvot HE vel a Német T9 es BB nek, és kigyulladt két helyen, és ráadásul csak 5 v 6 lövedék talált.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Chris0321
addikt
Megvettem pár hajót ha már leárazás van és azt szeretném megtudni mit lenne érdemes felrakni a Freidrich der Grobe 3-ik felszerelési helyére. Vacillálok, a +16% lőtáv és a -20% másodlagos töltésidő között.
Az AP bombákkal kapcsolatban van valami fejlemény? Ma volt egy Enterprise az ellenfélnél és meglátogattak a repülői egyszer. Csak azért egyszer mert annyi elég volt neki, hogy kicsivel több mint 40.000 hp-ról kikapjon.
-
félisten
-
törölt tag
Gneisenau rudder shiftjét le lehet vinni értelmes szintre, vagy az oldalkormánya tényleg oda van hegesztve?
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #22709 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Rendszeresen a célzott pont mögé lő nálam. Hiába célzok vízvonalra, a hajó túloldalán érnek vizet a lövedékek.
B Hull-al és Steering gear mod 2-vel (szerencsére eksönös) 11,8-ra levihető a rudder shift. Ebből egyelőre az utóbbi van meg, így most 16,5 s. Az a gyári 20,6 elég veszedelmes volt. Első két csatában vagy 8-9 torpedót be is gyűjtöttem. Egyszerűen esélytelen volt kitérni előlük.
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #22709 üzenetére
Long range-ben tényleg szór rendesen, középtávolra és közelre viszont halálos. Nekem sokkal kevébé jönnek be a Bismarck ágyúi, szerintem arányaiban sokkal kevesebbet találok velük, mint a Gnei-jel.
https://www.coreinfinity.tech
-
LK
addikt
Bayernnel (fullos) mentem, elég jó hajó. 1v1-ben kilőttem vele egy Colo-t. (Nem dicsekvés , csak nem gondoltam volna)
Csata végefelé maradt egy Gneisenau. 16 km-ról beadtam neki egy kb. 15 ezres sebzést, 68 HP-ja maradt!
Következő salvónál jól céloztam, mert a lövedékek pontosan az ellenfél hajója szélességében terültek. DE! A lövedékek elé és mögé estek. Előfordul. Köv salvó: ugyanez, de eltalálom, no-pen. Köv. salvónál rosszul célzok, mert elkanyarodott, de pont a legrosszabbkor. Látni, hogy messze mellélövök. Ekkor kiválik a lövedékeim közül egy, jóval különválva a többitől és a már messze elkanyarodott hajót kinyírta. Ez az RNG manifesztációja lenne?
Nyílt vízen, 11km-ről nem füstben eltűnő Bismarck. 12 km-en szinte villogva 10 másodpercenként eltűnő cirkálók.
Nem akartalak benneteket untani, csak elég sokszor fordulnak elő ilyen idegesítő érdekességek. Volt, hogy a csata ment el rajtuk."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
redzsi
senior tag
Gyorsan amíg él:
R0110U7N0W
1 nap prémium.szerk.: francba már nem műkszik.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
Kotomicuki
senior tag
A wg "játékai" már évek óta ilyenek..., mintha a gép "játszana" a háttérben, vagy döntené el, mikor mit lehet és mit nem! Van, hogy 3-4, jól célzott lövésnek is mellé kell mennie, van, hogy egy mellé is végzetes tud lenni, akár full HP-ról is.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
olivera88
veterán
WGGCWOWS17 5x Dragon
Most akitváltam 1 perce.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
redzsi
senior tag
4C710N57AT1ON5
5 container, 20 restless fire camo, 1 gamescom flag
750db-ig érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Nemrég értem el tier 6-os hajókhoz. Innentől kezdve már nem kevés XP kell tovább lépni így gondolkodóba estem... A három csatahajó ág közül ti melyiket hagynátok, ha visszagondoltok a grindre?
Lajhár anerikaival, mire megbarátkoztam, szép pusztításra voltam képes. Japán sem mindig adta, de azzal többször sikerült 100k fölött sebezni. A németnél (König volt az utolsó) örültem, ha a saját HP meglett a végére, viszont utolsó meccsén méltón búcsúzott, két König, egy New York és egy graf spee alig tudott kicsinálni és közben sebeztem 90k-t. Szóval, nem tudom feladjam e az egyiket a többi javára vagy érdemes mindhármat húzni, ha lassabban is. Remélem értitek.
Ti mit gondoltok erről?
-
gaborka1981
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Aky40-ként kb. 450 csata áll a hátam mögött. 98%-ban csak az IJN dd vonalat nyomom. 46%-os WR és 21.000 dmg az átlagom, feltételezem ez kb. a noob kategória.
Eddigi tapasztalataim a japán dd vonallal. Ha ellen rombival találkozom kilő - kilőnek, ha repülő észrevesz kilőnek, lövegekkkel max. akkor vállalok lövöldözést ha pár hp-t (2000 - 3000) kell lelőni. Radar bekapcs kilőnek. Cirkálótól tűztámogatást relatíve ritkán kapok. T9-es szintig jutottam eddig. Legkonfortosabban még a T5 Mutsukival érzem magam.
Mi a helyes taktika japán dd-vel? Csak spot a csapattársak részére, szivarok eregetése és imádkozás hogy ne forduljanak ki előle vagy az indítás pillanatában. Elképedve nézem a videókat, ahol 200 - 300 ezer hps pusztításokat látok. 140 a maxom Mucikával.
Valamint még egy kérdés: amikor megjelenik a detected felirat sarkában ki kormánykerékkel akkor ki honnan meddig és miért detektál?
Köszönöm. -
-
frame>24
addikt
válasz Luperator #22728 üzenetére
Vagy vársz egy picit ÉS jön mingyá a brit BB ág:
T6-ig böszme, erős hajók
T7-től gyengébb páncél, pontos ágyú, gyors gyógyulás és über-cheat HE sebzés+égetés. Ja és szintén cheat rejtőzködés...Szerintem kb. 2 hónapig tart majd, mikor közfelháborodásra visszanerfelik, de addig lovagolhatsz a hullámon.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Chabe89
addikt
válasz #65675776 #22727 üzenetére
Kicsivel több, mint a fele.
Luperator: Mostanában azt vettem észre, hogy én mindenből a japókat javaslom mindenkinek. Most sincs ez másképp, de T6-tól azért az amcsi BB-k is elég jók. Németeket kezdőként szerintem hanyagold.
gaborka1981:"Csak spot a csapattársak részére, szivarok eregetése és imádkozás hogy ne forduljanak ki előle vagy az indítás pillanatában. "
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
"amikor megjelenik a detected felirat sarkában ki kormánykerékkel akkor ki honnan meddig és miért detektál?"
Nem célkereszt az véletlenül, benne egy számmal? Kormánykerekes detection iconról én még nem hallottam. Ha arra gondoltál, akkor az az, hogy éppen hány hajó céloz rád. DD szerintem felesleges kirakni azt a skillt, úgyis mindenki téged fog lőni, ha meglátnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valami rohadtul nem kerek a légi felderíthetőséggel. Nicholas 3,1 km-ről spotolódik fel a levegőből, ehhez képest most is 3,5 km-re levő repülőgépek fedeznek fel. Tegnap Isokaze-val is többször így jártam. Alsó hangon 5-600 m-ről távolabbról meglátnak.
mp4 vágásra tudtok valami jó alkalmazást?
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz gaborka1981 #22739 üzenetére
Készíts róla egy képet, ha legközelebb látod, úgy lesz a legjobb.
(#22742) daa-raa: Sound Forge
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #22743 üzenetére
#1:
Good armour on Tier III–VI ships. Mighty British dreadnoughts and superdreadnoughts are paving the way due to their armour, especially the bow armour belt.
Concealment on Tier VII–X ships. Low-tier vigour is set aside in favour of high-tier cunning and stealthy playstyles. Proper concealment compensates weak armour spots and allows for many tactical manoeuvres in a battle.#2:
Good armor on Tier III–VI ships. They’re mighty British dreadnoughts and superdreadnoughts with hefty armor, especially the bow armor belt
Concealment on Tier VII–X ships. The armored approach from lower tiers is set aside in favor of high-tier cunning and stealthy playstyles. Good concealment compensates for armor vulnerabilities and allows for stealthier battle tactics than other battleship lines▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Kotomicuki
senior tag
válasz #65675776 #22748 üzenetére
Némi iróniával és inkább a kor lenyúlós-átvágós világának címezve:
Ha kerül a f2p játékra, akkor a drága szoftverre is kell, hogy fussa, mer' lassan az utóbbi lesz az olcsóbb!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
törölt tag
válasz Kotomicuki #22749 üzenetére
Amióta játszok tokkal vonóval ~9-10k-t költöttem rá. Ebben az évben egy fillért sem, és ez így is fog maradni. Az Adobe előfizetéses modelljéből meg köszönöm nem kérek.
Az mp4 veszteségmentesen vágható (a real time felvételek mindenképpen) bizonyos feltételek mellett. Erre viszont nem kell bonyolult alkalmazás. Kb olyan összetettséget igényel, mint az MP3DirectCut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest