- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Na vajon ebben a hol a hiba? Ki jön rá?
Ui: Nem helyesírási.
"Prinz Eugen is the second Hipper-class German cruiser introduced to the game. With upgraded anti-air armament, it surpasses its sister ship and towers over its peers at Tier VIII with its higher survivability. The lack of effectiveness of its HE shells is offset by the above average potential damage of its AP ammunition and the highest firing range among all Tier VIII cruisers (up to 17.7 km). Effective at both long and short range and with a great main-armament, Prinz Eugen is a great all-rounder."
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
olivera88
veterán
válasz stefanitsr #13353 üzenetére
Ott a pont. 19.1 km a lő távja..
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #13357 üzenetére
Lehet, hasonló mint a Roon de az még rosszabb, az se kap citet közelről, lőheted szinte akar hogy, kap legfeljebb 10-12 k t cit nélkül. Messziről beadja általában, olyan 15-16 km röl v attól messzebb.
Egyszer adtam 3x citet Iowa-val Yorcknak, de nem volt épp közel.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #13361 üzenetére
Szép nagy leveleik voltak.
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
Ti már megkaptátok az utsó PTS-ért járó jutalmat?
-
redzsi
senior tag
Nem tudom sírjak e vagy nevessek, kb a 10. salvo után így álltam a Texassal:
Chabe89:
Bravo! Birom a Yubarit, többnyire lenézik az ellenfelek, vagy lehet az sem tudják mi szösz az, pedig jókat lehet gyújtogatni vele.Más: Ez az IP cím ki van tiltva, az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük! - ez az üzenet miért fogad engem már jó ideje? Nagyon ritkán tudok belépni a PH-ra ez miatt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Úgy néz ki, nálam is elromlott a Bayern. Most is a találatok 75%-a nopen vagy overpen, kezdem kifejezetten Montanásan érezni magam benne.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #13366 üzenetére
Nálam meg HE lövedék romlottak el. Az elébb is DD vel 224 hitből 102 non pen. Ibukival is hasonló a helyzet volt tegnap, a lövések kb fele non pen volt.
-
félisten
válasz FoxiestFox #13366 üzenetére
Most meg elsuhantam egy másik Bayern mellett, miközben egy Fusot lőttem távolabbról. 45 secondary hitem volt rajta, és ez sebzett úgy egy ezrest. lol? Nagyon látványos, ahogy tüzelnek, de miért nem csináltak lényegében semmit?
Ja és nyerni ma még nem tudtam vele. Többnyire top xp vagyok, rajta van a cseszett xp-hozó camo, az 50% xp-s zászló, meg minden, hogy haladjak vele, de így... -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #13368 üzenetére
Hm. Az nem sok Full oldalt volt?. Bismarckal én 5 k t adtam Egy Hindennek múltkor alig néhány hittel.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Az elébb olvastam.
"Belefutottam a Tirpitzel egy Minotaurba, a T10-es britt cirkáló füstöt csinált és a 4sec reloaddal egy perc alatt kivégezte a T8 prémium BBt." Full HP ról persze.
Van egy olyan érzésem hogy tron fosztás lesz a T10 es cirkáknál.. Nem a ZAO nak és Moskvának lesz legmagasabb átlag sebzése..
Kell ennyire OP hajó a játéknak? Ok 4 sec reload de még mellé füst is?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #13372 üzenetére
Na ez az..
Ez ilyen degeci hajó lesz, tele lesz majd noobokal, mert ugye füstből lövéshez nem nagy tudás kell...
Az baj h még torpedó is van rajta, mert akkor az ember be menne a füstbe ha közel van, de így még azt se mert akkor meg jól oldalba kúr torpedóval..
Egyre szarabb lesz a top tier így..
Abban bízok h jó papír lesz legalább nem sok HP val.
Lehet már tudni kb mikor jönnek?[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #13374 üzenetére
Hát a Moskvanak nem fog örülni, mert ha az bekapcsolja a radart akkor 15 km es körzetben nem fog elbújni a füstben..
Erre még ddt500 is előbújt a téli álmából, éreztem. Mindegy az h van 10 es hajóm v nincs ha feldob T10 be.. Amúgy meg lassan meglesz a ZAO, már most is meglehetne freeből csak pénz kellene.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chris0321
addikt
Az ilyen csaták ellen nem akar semmit tenni a wg vagy csak engem zavar? Mielőtt még valaki rákérdez, nem a rombolók száma a problémám, hanem az, hogy csak a rombolókból van tízes és kilences és egyetlen cirkáló az ellenfélnél tízes a többi hajó nyolcas. Nem régen, úgy nyolc óra előtt lőttem a képet, még azt sem mondhatják, hogy nem volt elég játékos.
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #13382 üzenetére
És még a szórás csökkentő se nincs rajta. Majd akkor szóljál ha ekkorát lőttél Bismarckal ekkora távról.
Miért kell mindenkinek trollkodniddt500hu Yamatot azt HE vel lövöm általában ha csak nincs túl közel és az oldalát mutatja. De ilyen nem sűrűn van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #13385 üzenetére
Hát ha az ember jó helyre céloz annak megvan az eredménye általában, Rng ide v oda
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
válasz olivera88 #13386 üzenetére
Hát a jó célzás nem egy nagy cucc. Ránézel a kis stopperre, nagyjából belövöd hogy milyen gyors a hajó, megszorzod amennyivel kell és katt. Ezek után már tényleg olyan mintha azzal jönnél hogy jó vagy pénzfeldobásban. Hiába célzol kétszer pontosan ugyan oda, akkor sem fognak a lövedékek egy helyre menni.
Igazából ezért is van egy viszonylag nagy tábor aki szeretne kicsit komplexebb mechanikát, ugyanis kb 3 perc alatt egy óvodásnak is megtanítod hogy hogyan kell lőni, onnan meg idő kérdése mire megjegyzi valaki hogy melyik hajó nagyjából mennyivel megy.(másik nagyjából 2-3 perc)
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Most jött meg PT en való részvételért az ajándék, valaki kérdezte múltkor.
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
Sebzés számláló modot tud valaki linkelni ? ( az aslaint feltettem , de nincs benne, ki sem lehet választani.)
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
olivera88
veterán
-
DaGuardian
tag
Én végre elértem az áhított célt: 10 egymás utáni vereség!
Lehet a karma mégis működik? Ugyanis a harmadik után elkezdtem hangosan
megkérdőjelezni a "csapattársak" heteroszexualitását! ˘˘
Viszont a prémium még így is simán hozza a profitot tier VII csatákban. -
félisten
válasz DaGuardian #13395 üzenetére
Ha sebzel eleget, vereségben is lehet jól keresni prém nélkül is. Csak bosszantó, mikor vörös az egész oldalsáv.
-
olivera88
veterán
Járt 1 millió kred is PT részvételért? Most nézem h 1 millióval több van mint tegnap este amikor abbahagytam.
-
félisten
válasz redzsi #13398 üzenetére
Nekem is jött.
szilva01: Ezt egy Minekazéban? Pff Még ha detonation lett volna.
Ma nem mentem sokat, de a Kami még mindig működik. És most a kihívásfaktora is emelkedett, mert mindig van 1-2 CV, és elég gyakran felspotolják az embert... volt meccs, amin szinte végig spotban voltam, ott döngicséltek fölöttem a repülők... mondjuk úgy is behúztam a capeket, és nyertünk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest