Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv ismét!

    Tegnap megcsúsztam kicsit, de ma reggel ismét nekiálltam a repeateres mókának. Most a "Universal repeater" módot állítottam be, egyelőre titkosítatlan WiFi-vel, kapásból jó is lett, viszont a 10 megás netemet 1-3 megabittel vitte csak át, érezhetően döcögősebb volt. Megnéztem InSSIDer-rel az étert, és akkor láttam, hogy totál lefedi egymást a kiterjesztendő és a kiterjesztett hálózat - mindkettő az 1-es csatornán volt.
    A kiterjesztendőt hagytam 1-esen, a kiterjesztettet átraktam a 6-osra, de ekkor nem tudtam csatlakozni rá.
    Visszaraktam 1-esre, így felcsatlakozott, de ismét nagyon lassú volt a továbbított net. Tudom, hogy felezi a hasznos sávszélt a repeater technológia, de ez egy szobában van most próbaképp, a két eszköz egymástól 4 méterre, a link score 83-as, itt nem hogy a 10 megabitnek, de szerintem még 20-nak is át kellene mennie, az eszközök G-sek.

    Lehet, hogy alapjaiban rosszul tudtam, és ezeknek kötelező ugyanazon a csatornán lenni? Akkor ezért nem volt jó havernál másfél nap után, mert a routere átállt másik csatornára, és a repeater nem tudta követni?

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák