Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz krx21 #24969 üzenetére

    ezeknek az eszközöknek nem okoz gondot a folyamatos üzem, arra vannak kitalálva!
    a napi többszöri be- és kikapcsolás esetlegesen elvihet annyi áramot, amennyiből huzamosabb ideig megy/menne az eszköz! ellenben ha kikapcsolgatod, akkor annyi erővel már az adapterét is kihúzod mindig?
    a "sugárzás" elhanyagolható, jelentéktelenebb, mint például egy mobiltelefon esetében, és gondolom a telefonodat sem csak akkor kapcsolod be, ha telefonálni szeretnél azzal?!?!
    említek olyan esetet is, amiért nem szabad látatlanban ítélned; amely hálózatokat látsz hajnalban, azokról egyrészt nem tudhatod, hogy esetleg akkor is pont használatban vannak, másrészt amennyiben szolgáltatós hgw által szórt hálózatról van szó, úgy azt több szempontból sem szokás kikapcsolni, még akkor sem, ha látszólag nincs használatban; nálam például iptv és kábeltelefon is megy adott eszközről, így sosem kapcsolom ki, az iptv éjszaka is rögzít adásokat, illetve tölt le frissítéseket, továbbá a kábeltelefon folyamatosan elérhető kell, hogy legyen! arról nem is beszélve, hogy nem 5 - 10 másodperc, mire feljelentkezik a szolgáltatóhoz, és használható az iptv, net és kábeltelefon, tehát nem csak értelmetlen, hanem kicseszés lenne mindig kikapcsolgatni, aztán mindig kapcsolgassa be mindenki a családból, ha kell valakinek az iptv, net, vagy kábeltelefon, és várja meg, amíg használható lesz...
    lehetne még ragozni, de gondolom ennyiből is átlátod a helyzetet!?!?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák