Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz BOBO6 #29638 üzenetére

    Érdemes lenne más gépbe átpakolni a vinyót, és megpróbálni rákukkantani GetDataBack-kel (vagy Recuva), hátha találsz még valamit az eltűnt adatokból (GetDataBack teljes verziója fizetős, de elég jó eséllyel talál meg eltűnt adatokat, amennyiben ugyanazon a vinyóterületen nem történt azóta írás, ami felülírta a korábbi adatokat - a próbaverzióval megnézhető, hogy mit lát a törölt adatokból).
    Soha ne rakj adatot az Asztalra, legfeljebb parancsikont! Egyik haverom is szívta már meg ezzel, rengeteg fontos adatát bukta registry-hiba miatt.
    Még amit mindenképp próbálj meg: Start - Futtatás - cmd
    chkdsk /F /R

    Ezenkívül olvasd el ezt, itt kérdezősködtem szakembertől (liksoft (már többtíz éve van adatmentésben jártassága, esetleg érdemes lenne írnod ebbe a topicba is, vagy közvetlenül neki privátban!), Kernel) pont azzal a problémával kapcsolatban, amikor haverom megszívta:
    [link]

    Esetleg még azt is érdemes megpróbálni, hogy létrehozol egy tök új felhasználót azonos jogosultságokkal (ha furcsának is tűnik a javaslat), mert olykor adott felhasználóhoz kötődhetnek korábbi furcsa beállítások.

    Az Advanced System Care nevű programot nem ismerem, de tényleg érdemes lenne körülnézni a beállításaiban, hogy nem ott van-e valami beállítva, aminek nem kellene beállítva lennie.
    De most látom csak ezt: "de kiváncsiságból letöröltem az Advanced System Care-t, nos reboot után ugyanott figyel ahol volt..." Nem értem, elvileg letörölted, de mégis fent maradt a program?

    Egyébként adminisztrátori jogosultságod van?

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák