Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Skacok, nem elöször lenne már szükségem arra, hogy egy C-n lévő könyvtáramat "áthelyezzem" egy másik drive-ra, lévén a C-n már nagyon kevés a helyem. (és nem akarom, ill rengeteg idő lenne újraparticionálni és újrapakolni a rendszert)
    Erre ha jól láttam googlén, van lehetőség, valami "junction" pointok létrehozásával.

    Történetesen most az van, hogy felraktam a Spore-t, ami a C:\doc.and.settings\én\application data\SPORE\ könyvtárba cache-el, méghozzá elég dúrva módon. Jelenleg 450 megabytenál tart, és a fórumok olvasgatása során látom, hogy van aki már 1,3 gigánál tart. Na annyi nálam nemlesz, mert per pill még 150 mega szabad hely van a C-men.
    Ami elég is, hisz kritikusan vigyázok, hogy minden az egyéb meghajtókra legyen installálva, oda dolgozzon, oda cache-ljen, stb. Sajna a Spore nem teszi ezt lehetővé.

    Nos a kérdésem az lenne, hogyan tudnám "átirányitani" ezt a spore könyvtárat az E:-re mondjuk, hogy mikor a játék oda akar nyúlni, akkor valójában az E:\sporecache\-be menjen? (mint unixon)
    Sima parancsikon nemmüxik, mert az csak az intézőt téveszti meg, valójában cd-vel nem lehet belemenni, tehát feltételezem a programkód sem fogja találni.
    Köszi! :R

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák