- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz MarioAna #17700 üzenetére
ha kimentenéd a registry-t akkor minden bennemaradt eddigi felesleges szemetet is vele együtt mentenél! Valószínűleg utána is instabil lenne a rendszer! Tehát ha instabil a rendszered akkor jobban járnál egy reinstallal, majd újra fel a programokat meg amik fontosak és úgy csinálnál egy ghostot! Legközelebb elég lenne visszaállítanod a ghost-al készített mentést és újra lenne egy tiszta win-ed a megszokott programokkal és egyebekkel! Szerintem ez jobb megoldás lenne, mint mentegetni és átrakni az új win-be a régi szemetet!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
MarioAna
senior tag
Értem, csak ha pl: felrakom C:re az új wint, előtte format C, utána ami D-n vannak programok azok fognak majd futni, vagy azokat újra fel kell mindet egyenként pakolni? (mert pl: CoD4, meg a többi gamet míg újrarakom az egy nap . )
mod: ezelőtt ha telepítettem, akkor mind2 partíciót formáztam, de most nincs erre időm-energiám
#17701: ok értem, akkor megvan a mai programom .[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
-
Vakka
csendes tag
Hi all!
Hadd kérdezzek már én is formázás ügyben: van egy 120 gigás sata vinyó, partíció nélkül, ami a rendszervinyó is egyben. Hogyan tudnám én azt formázni, hogy újra tudjam rakni a windózt? Dos-ban próbáltam (bootfloppy, egyebek) de ott ugye nem lehet sata-t formázni. Legalább is nekem nem sikerült. Valaki tudna segíteni?[ Szerkesztve ]
Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg leesett, hogy az a mai feladat.
-
Lenry
félisten
1, ha windows telepítő látja, akkor egyszerűen elkezded a telepítést és amikor megkérdi, hogy hová akarsz telepíteni, ott tudsz formázni is
2, ha windows telepítő sem látja a vinyót, akkor egy floppyra beszerzed a SATA vezérlőd driverjét (nem az exe-s telepítőt, hanem midenféle .inf, cat és hasonló kiterjsztésű fileok, ha megírod milyen alaplapod van, megkeresem neked szívesen) és amikor indítod az XP telepítőjét lesz egy ilyen rész, hogy külső vezérlőprogram betöltéséhez nyomjon F6-ot (nem tudom pontosan mi a szöveg, az F6 a lényeg) F6, beteszed a floppyt, betölti a tartalmát, ezután az egyes pont szerint eljárás
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Vakka
csendes tag
A Windows telepítőig én is eljutottam, de ott magyaráz valamit, hogy "nem jó két vindóz egy partíción" és hasonlók. Asszem volt olyan lehetőség, hogy partíció törlése, de nemtom, hogy az lenne-e a formázás. Nem mertem arra nyomni. Akkor szerinted mégis?
Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg leesett, hogy az a mai feladat.
-
Pribi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Új gépet vettem, ezért újratelepítettem a Windows-t. Szerettem volna telepíteni a IE 7-est a Windows Update-en keresztül, de mindig belefagyott a gép. Mi lehet a gond? Az IE 7 log file a következőket tartalmazza:
0.219: 2008/10/24 17:37:15.062 (local)
0.219: j:\e2c70a484f4e135496e34e\update\update.exe (version 6.2.29.0)
0.234: Failed To Enable SE_SHUTDOWN_PRIVILEGE
0.234: Hotfix started with following command line: /quiet /norestart /er /log: C:\WINDOWS
0.234: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
0.562: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}
0.562: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}\ProxyStubClsid
0.562: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}
0.562: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}\ProxyStubClsid32
0.562: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}\TypeLib
0.562: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}\TypeLib
0.750: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
0.953: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
1.172: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}
1.203: IECUSTOM: Backing up registry permissions...
1.219: IECUSTOM: Finished backing up registry permissions...
1.219: IECUSTOM: Setting new registry permissions...
1.219: IECUSTOM: Unable to clear DACLs HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}
1.219: IECUSTOM: Finished setting new registry permissions...
1.219: IECUSTOM: An error occured verifying registry permissions. ERROR: 0x80070534
1.219: DoInstallation: CustomizeCall Failed: 0x3f5
1.219: IECUSTOM: Restoring registry permissions...
1.234: IECUSTOM: Finished restoring registry permissions...
1.250: A konfigurációs rendszerleíró kulcsot nem lehetett írni.
1.250: Internet Explorer 7 telepítése nem ért véget.
1.250: Update.exe extended error code = 0x3f5Segítséget előre is köszönöm.
Pribi[ Szerkesztve ]
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
Az álmoskönyv szerint (ms fórum) a megoldás az, hogy elindítod a regedit-et.
Megkeresed ezt a bizonyos
HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}
kulcsot, és az administrator-nak engedélyezed ennek a kulcsnak a szerkesztését.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sziszifeca
őstag
Halihó!
Ti mit szoktatok állítgatni a friss XP feltelepítése után, amik gyorsítják a gépet? Meg nem dolgozik csak úgy a vinyó magában, meg ilyenek?
Köszi.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
derossi
aktív tag
Sziasztok!.Valaki tudna segíteni?5,5 Gb ot szeretnék letömöríteni 4,5 Gb ra .
-
kételkedem
addikt
válasz derossi #17714 üzenetére
Egy kicsit bővebben?
A neten találsz bőven tömörítő programot. Ezek közül számos tud magyarul és ezek közül is több van, ami ingyenes.
Ha fent van a gépeden a tömörítő program, akkor elindítod, megkeresed azt az anyagot, amit tömöríteni szeretnél. Megadsz egy cél mappát, adsz neki egy nevet és betömöríted.localhost:
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Lejszi
senior tag
sziasztok
Kérdésem:
adott nem jogtiszta windows xp. a jobb alsó sarokba ugye mindig kiirja, hogy mik azok a frissitések amik készen állnak, hogy települjenek.
én egyszer letöltöttem (frissitettem) vmit, amitől ujra inditas utan kiirta hogy a "szoftver hamisitas aldozata lettem" és gyakorlatilag gallyra vagta az op.rendszeremet, telepithettem ujra mindent. nem emlekszem mar hogy mi volt ez amit letöltöttem, mert ugye vannak a kártékony akármik elleni védelmi szarok stb stb.időközben azt hallottam, hogy ezt csak akkor csinalja, ha vmi bizonyos dolgot frissitek es töltök le. és hogy a többi szir-szart ha letöltöm attól nem fog bekexelni az xp-m. mi lenne ez, mar mint amitol a "szoftverhamisitas aldozata lehetek" konkretan ???
ha ráfrissitem az sp3-at akkor mi fog történni?
ui: meg lehet vhogy nézni hogy jogtiszta-e az xp-m avagy sem, ha nem én telepitettem fel és nem tudom hogy azt tettek-e fel anno?
2006 dec-ben az egyik műszaki szakáruhazban lett véve egy gép és azon volt ez az xp, így adták...előre is köszönöm a valaszt
-
kételkedem
addikt
válasz Lejszi #17717 üzenetére
A Magyarországi Windows oldalán le tudod ellenőrizni.
Ha tényleg másolt az oprendszer, akkor már csak azt kell bizonyítanod, hogy ezzel vetted a boltban.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
leyo76
senior tag
válasz Lejszi #17717 üzenetére
Kedves barátom!
Nem jogtiszta dolgokkal itt nem foglalkozunk, de:
Ha boltban vetted xp-vel együtt akkor az összes doksit, matricát és telepítő lemezt vele kellet volna hogy adjanak. Ha nem így történt akkor javasolnám hogy verd ki a balhét, főleg akkor ha a kínálatban ez is szerepelt. Ezek nélkül nincs mit megnézni, ezek hiányában nincs jogosultságod hozzá!
Igen valóban van egy frissítés amit ha nem töltesz le.., de ezt talán itt nem kéne.
-
válasz derossi #17714 üzenetére
Milyen fájl? Mert ha eleve tömörített (mp3, divx, stb...) nem leszel túl boldog.
én 2 progit ajánlok: 7-zip, ill. PeaZip
Mindkettő ingyenes, és létezik porrtable verzióban is, ami azt jelenti, hogy nem kell telepíteni, nem piszkálja a registry-t, így egy pendrive-on is könnyen hurcolható.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Salak
aktív tag
Sziasztok,
Egy fontos kérdésem lenne, nem igazán sikerült rájönnöm a dologra. Adott egy laptop, aminek van beépített mikrofonja. Viszont alapjáraton nem azt kezeli elsődlegesnek (gondolom én), szóval beállítottam a hangbeáálításoknál hogy a "frontmic" legyen kiválasztva (pipa), majd csak a fő hang ablakban lehet ugye leok-zni. Megtörtént visszamentem aztalra, működött rendesen. De amint újraindítom a windows-t, eltűnik a beállítás, mert megint nem "szól a mikrofon". Bemegyek a hangbeállitasokba es eltunt a pipa a negyzetbol. Nem ertem miert nem jegyzi meg a windows amit beallitok. Tudnatok segiteni? Halas lennek erte.
Előre is köszi!
"Winners never quit and quitters never win."
-
Salak
aktív tag
válasz leyo76 #17724 üzenetére
Igen, igazad van, van vmi Via HD Audio driver. Csak a gáz h most ott is átállítottam front mic-re, de a driverben sincs iylen h mentés vagy valami, csak be lehet zárni, Bezártam, működött, de újraindítás után visszaállt, magában a driverben is. Nem tudom mi lehet. Olyan van, hogy a jelenglegi beállítások mentése, vagy valami iylesmi, hogy a windows ne állitsa vissza mindig?
"Winners never quit and quitters never win."
-
Zola007
veterán
Na kollégák, egy kis brainstormingra lenne szükségem.
Eddig a gyári sp3-s xp-vel használtam a Wind-em, ami az elején normál sebességgel (~40 sec) bootolt, de miután felpakoltam rá a szokásos progjaim szépen belassult, olyan 1m30 körül boot időket produkálva és a rendszerből is visszavett valamelyest.
Amiket felraktam, egy bejáratott környezetet képviselnek, 2 asztalin (XP)+ notin (Vista) fut szinte ugyanaz a felállás mind beállítások, mind progik tekintetében.Most akadt időm egy reinstallra, s lehúztam a gyárit, majd felment egy Carlosca féle SP2-es (2007 feb), driverek telepítése alatt és után is szépen futott, 30-35 másodperces boottal.
Majd igyekeztem bepótolni a frissítéseket, felpakoltam néhány softot (bsplayer, gspot, antivir, zonealarm, VX450 nano vezérlője, irfanview, TC, stb) míg a frissítések töltöttek.
És követően visszaállt az 1m30-as boot idő!!!
A baj, hogy nem tudom, hogy mi rúgta fenékbe az XP-met, mivel 4-5 újrandítás során felkerült kb 30 update és 10-15 soft.
Az érdekes, hogy eddig nem volt ilyennel gondom, pedig az xp és az egyes szoftverek megjelenése óta használom ezt az összeállítást általában hibernálással és 2G memó mellett swap nélkül.Az se segít semmit, ha mindent kiütök a configból és a szemetet is kigórom a services.mscből, illetve hibernálás és swap mellett/nélkül is ugyanezt produkálja.
Én szvsz valamely 2007 február utáni frissítésre gyanakszom, hogy nagoyn megfogja, amit az asztalikon lehet, hogy sikerült kikerülni időközben, csíkok alatt is elég ritkán darál csak a vinyó, illetve az "üdvözöljük" során se tölt olyan intenzitással mint előtte
Ötlet esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokatMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sz.j
nagyúr
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Az egyik vinyón újra raktam az XP-t, majd aktíváltam is, de sajnos a Start ---> Windows Update útvonalon nem tudom frissíteni az XP-t, frissítés helyett ezt az üzenetet kapom: DAX Error.
(Viszont az IE bőngészőböl tudok frissíteni.)
Mi lehet a hiba és hogy tudnám azt megszüntetni?
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
leyo76
senior tag
még egy tippem lenne, mivel laptop és mivel minden betöltéskor 'lenullázza' a mikrofont így az is eltudom képzelni hogy a biosban van valami rá vonatkozó beállítás. Úgy kell elképzelni mint a num lock-ot azt is be lehet állítani hogy bootoláskor kapcsolja vagy sem.
Több ötletem nincs, ha esetleg eddig jól működött akkor valszeg reinstall, lehet hogy valamely alkalmazás használja és ő mindig felülírja, ezt látnom kellene.....
-
Lejszi
senior tag
válasz kételkedem #17718 üzenetére
köszi a választ
-
Zola007
veterán
válasz leyo76 #17729 üzenetére
Próbáltam így is, illetve hogy csak azt hagyom meg, ami fontos (vga, tapipad, wifi), illetve full natúran indítva (tehát se túzfal, se antivir, se semmi gyakorlatilag) de marad. Szerintem vmilyen kernelbejegyzést módosíthat
Nyomtató nincs és nem is lesz rákötve.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
localhost
Közösségépítő
-
Zola007
veterán
válasz derossi #17732 üzenetére
Nézd meg, hogy nem hagyható-e el belőle valami (videók, stb), illetve más oldalakon nem csináltak-e belőle soványabb verziót.
1, Akkor amiket ők kihagytak te is kihagyhatod,
2, kétrétegű lemezHa nem akarod vinni máshova a játékot (gondolom most töltötted) akkor fogod a Daemon Tools-t (pl 4.08) és bemountolod, innentől kezdve "valós dvd"-ként kezeli
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
akaido
addikt
válasz Sziszifeca #17713 üzenetére
Tipp lelőhelyek:
[http://old.winportal.net/extras.html]Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
broaff
tag
Hello
Nemrég raktam újra az xp-t és eltűnt egy csomó letöltésem.
3 felé van osztva a vinyó és csak a rendszerparticiot formáztam, a másikon voltak a cuccok.
Nemértem, mert egy minden rajtavan azon a részen kivéve azok a letöltések.
Most nemtudom, hogy ez rögtön újratelepítés után jelentkezett-e mert rég néztem meg a mappát. Egyszerűen eltűntek a fájlok. 0byte.
Mi lehet az oka? Vissza tudom valahogy hozni? -
Zola007
veterán
válasz broaff #17738 üzenetére
Restoration nevű progi. Pandora File Recovery. Ezeket használtam eddig. Ha a másodikkal nem jön vissza, akkor ritkán van további lehetőség.
A lényeg, hogy ne írj azokra a meghajtókra semmit sem addig!!!
Nem vmi "DOWNLOADS" vagy hasonló mappában voltak esetleg? Mert akkor gyanítom, hogy belenyúlhattál vagy letörölted a progit, amivel töltesz, ezért mikor helyreállt vagy újratelepült, akkor felülírta a könyvtárszerkezetben a korábbit letöltési célt.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Yah, amúgy a 8-10 hsz-szel korábbi problémám megoldódott, valamiért a Zonealarm nem szeresse a rendszert, az összes többi gépemet igen.
Ennél a notinál viszont rádobott 36 sec bootidőt, mikor leszedtem, rögtön rendbejött minden, marad a Kerio és egyebekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
-
-
BullZeye
veterán
Üdv!
Hogy tudom megcsinálni azt a lehető legegyszerübben, hogy bizonyos fájltípusokat hozzárendeljek bizonyos programokhoz? sok kiterjesztés, sok program, egyetlen registry fájlal. van erre valami program, vagy esetleg tipp, hogy mégis hogy csináljam? Elég gyakran szokott olyan lenni, hogy tönkre teszi egy új progi kipróbálása az előző kiterjesztés-program társítást, és csak nem akarja megnyitni, csak ha újra társítom vele Total Commanderbe...erre gondoltam csinálok egy fájlt, hogyha valamit elcseszek, ne kelljen akár 10-15x társítanom, csak lefuttatni egy backup.reg et :\
másik kérdésem pedig, hogy ismeri valaki az XPize 4.6 nevü programot? megvan valakinek az Open Source változata? szeretnék csinálni egy hasonló kaliberü exe-t viszont ha kicsomagolom Universal Extractorral magát az Exet. kapok sok mappát, aminek megvan a helye, viszont az algoritmus, és a telepítő része elvész, ami az egészet a helyére rakja, és éppen működteti a benne lévő programokat (pl ResourceHack.exe) így sajna hasznavehetetlen, az Open Source pedig neten mindenhol 404, így azzal se tok mit kezdeni, pedig leszeretném cserélni benne a háttérképet, meg a bootup logot (bootskin).
válaszokat előre is köszönöm, jó8
szerk.: elfelejtettem, hogy registryben mikor állítok egy kiterjesztéshez progit azaz egy új kiterjesztés, jelenesetben a *.ruha ilyeneket állít, azaz ezeket, főként, és ezt pl egy másik kiterjesztés után csináltam...és így működik, viszontha átírom benne a program elérését, és ak iterjesztést, már nem fog működni
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.blabla]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.blabla\OpenWithList]
"a"="mplayerc.exe"
"MRUList"="a"[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.blabla\OpenWithProgids]
"blabla_auto_file"=hex(0):[HKEY_CLASSES_ROOT\blabla_auto_file]
@=""[HKEY_CLASSES_ROOT\blabla_auto_file\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\blabla_auto_file\shell\Open]
[HKEY_CLASSES_ROOT\blabla_auto_file\shell\Open\Command]
@="\"D:\\Program Files\\K-Lite Codec Pack\\Media Player Classic\\mplayerc.exe\" \"%1\""[HKEY_CLASSES_ROOT\.blabla]
@="blabla_auto_file"valamit benéztem? vagy ennyire nem egyszerü a megoldás?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
broaff
tag
Köszönöm a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
A #17727 hsz-ban írt próbléma megoldására nincs valakinek valami ötlete?
Nem szívesen csinálnék egy újabb reinstallt ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Amikor megjött az SP3 olvastam, hogy AMD rendszereken nem működik jól.
Azóta változott a helyzet vagy még mindig csak a telepítőbe való beleintegrálással lehet a problémát megoldani?
Akár még az is lehet, hogy baromságot kérdeztem."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest