Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #43166 üzenetére
Küldenék egy dalt a Pinnacle embereinek. A nemzetközi oldalon rátaláltam a 64 bites driverre. Azóta mendegél a TVCenterPro, de a hangot nem teszi ki 5.1-be (a MS Windows Media Centerrel ellentétben, ami igen) , csak sztereóba. De legalább megy a távirányító.
Műsoros DVD-t nem tudok viszont lejátszani...42
-
WD40
aktív tag
Érdekes dologra bukkantam. A C: meghajtón, simán a főkönyvtárban van egy text file, service.txt. Kb. 2 másodpercenként nő a mérete pár kB-tal, és többezer sor van már benne.
Ilyenek:Open Key Failure!!
Open Key Failure!!
Open Key Failure!!
Open Key Failure!!
...Hiába törlöm ki, hiába nevezem át. Nem jövök rá, mi csinálja. Emmost mi?
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
virkir
veterán
válasz Cimbooora #43350 üzenetére
Próbáld másik kábellel, ha jól emlékszem nekem is volt ilyen gondom My Passporttal, hogy csak a saját kábelével ment.
WD40
Az biztos, hogy nem a 7 írogat oda.
Állítgasd le a futó taskokat és amelyiknél abba hagyja az volt a bűnös.
Esetleg egy spy, vírus keresés sem ártana.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Zscca
tag
Hello!
Az a gondom a windows 7-el hogy nagyon de nagyon kevés a memóm available közbe meg csak pár progi fut úgy képzeljétek el,hogy van 1,4 GB available aztán megnyitok 2 progit letöltőt meg a torrentet pl és lesz belőle 400 mega
Miért lehet ez? Én ezt nem értem amúgy nagyon teccik a seven nagyon jól működik ezt leszámítva.
2 GB ramom van összesen 32 bites Windows 7em van majd kiírom a cuccokat.Ötletek? Köszíí
UI:most újra visszaállt jóra és nem csináltam semmit közben..
fura ja és konvertálás közben meg kellett növelnem a fizikai memóriát 2 gigáról legalább 5re mert ez kevés volt neki most beírtam neki egy nagyobb értékig terjedőt,de 5,2nél nem ír bele többet.Szal azért nem tudom,de ezt nem gondoltam volna hogy gondok akadnak a memória miatt?
Virkir: Érdekes de a task managerben nézegethetem,de ha össze is adom fejben az értékeket se jön ki sok belőle.
Többször néztem már[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem a saját megnyugtatásod érdekében érdemes lenne egy víruskergetőt ráküldeni a gépre(full scan).
Vírusra utalhat az, hogy a gyökérkönyvtárban található a fájl és hogy egyre nagyobb a mérete.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #43352 üzenetére
Mégis megy a műsoros DVD a Media Playerrel. Csak akkor nem megy, ha közben a TV is nyitva van. XP alatt mehetett a kettő együtt.
42
-
félisten
-
titán
válasz Fire/SOUL/CD #43361 üzenetére
Engem ez nem zavar, mert tenyleg gond nelkul mukszik. Maga a ff is emulacio alatt megy az x86 mappabol, akkor miert ne lenne jo a 32 bites flash ezt nem ertem.
[ Szerkesztve ]
-
sby75
tag
Sziasztok! Olyan problémám van hogy eltűnt egy 40gigás partícióm, ha beteszem a telepítőt és úgy csinálok mintha rendszert szeretnék tlepíteni akkor látom a formázatlan partíciót, viszont sem törölni sem formázni nem engedi. Kiír valamilyen hibaüzit aminek ez a vége 0x8004240F. Valami ötlet?
Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Nanya 4x2Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, HIS 5570 1Gb, Adata SU800 SSD 256Gb, Hitachi 500Gb, WD Blue 1Tb, Pioneer DVR-111D, Samsung SyncMaster940N.
-
CaNNa
csendes tag
Hello
Lenne egy nagyon zavaró problémám. Windows 7 64 bites rendszer. Amikor beindítom pattog a hang a képek betöltésénél és videólejátszásnál is. A hangkártyám TerraTec DMX 6fire 24/96 tehát nem az usb-s. Lecserélni nem akarom akkor inkább visszarakom az XP-t. A drivere fönt van minden más hang letiltva(alaplapi hang).Előre is köszi a válaszokat.
Üdv.
-
félisten
Hali!
Szerintem csak átsiklottál pár dolgon...
gyiku arra válaszolt Pékmester-nek, hogy miért nem működik az x64 IE alatt a Flash...
Az viszont nagyobb rejtély, hogy miért nem megy az x86-os IE/FF/Opera Pékmester-nélFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
titán
válasz Fire/SOUL/CD #43365 üzenetére
Az lehet, hogy atsiklottam ie 64 biten. De hogy a ff alatt mi a gond, szerintem user error lesz.
vazze nem volt itt szo ie 7-rol:
első körben a böngészőkkel van porblémám. csak 64 bites böngésző működik, ami alatt viszont az adobe flash player nem működik. tudtok erre valami megoldást?
Eleve az allitas se lehet igaz, mert minden 32 bites cucc fut emulalva, de ez a vista ota igy van.
[ Szerkesztve ]
-
BTom1970
tag
Hello !
Gépet fejlesztettem:
Processzor: Intel E8400
RAM: 4 GB Kingston
Alaplap: ASUS P5QL-E
VGA: MSI HD 4870 OC 1Gb
HDD: 1 TB WDtuninolva úgy néz ki lesz az E8400
Kérdésen lenne, hogy ha Windows 7 64-bit -est telepítek, lesz valami problémám?
Erre a gépre már nem érdemes más op rendszert ?
Tehát milyen op rendszer az ajánlott rája?Kösz:
B.Tom
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
petrusz82
aktív tag
A problémám az lenne,hogy ha bekapcsolom a gépet,1-2 percet is igénybe vesz,amíg lesz internetkapcsolat.A hálókártya egy Nvidia Nforce Networking Controller,az internet pedig kábelnet.A legújabb driver van fennt.Xp alatt nincs ilyen probléma,ott rögtön van net.Ha USB-n keresztül működtetem a kábelmodemet,akkor nem kell várakozni,rögtön tudok netezni.Azonban itt sokkal lassabb a sebesség.
-
titán
Ugye lesz hetvegen ez a win7 bemutato a sportarenaban, ott meg lehet venni a cuccot szerintetek? Lehet be kene ugranom valami dobozos verzioert felaron.
Csabee. Lehet , h akkor csak rosszul tudtam a datumot. Legyen 22-e, de lehet ott venni win7-et vagy hogy van ez, mert ha akciozva beficcenne egy az jo lenne.
[ Szerkesztve ]
-
BTom1970
tag
Hello !
Az lenne még a kérdésem, hogy egy 1 TB -os winchestert hányfele érdemes partícionálni?
kösz:
Tom
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
kriszbon
őstag
Hali! Jöttem volna az előbb én is érdeklődni, hogy miért nem megy Win7 64-en néhány oldalnál a Flash (pl. Vgaspeed grafikonok). Aztán beleolvastam a topikba, hogy 64bites exploreren nem megy, és gyorsan visszakotortam előkeríteni a 32 bites explorert, ami természetesen meg is lett, és megoldotta a problémámat!
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Keksz
senior tag
Sziasztok,
eddig semmi baja nem volt a gépemnek (~ 2 hónapja van fent Win7 és szombaton még tökéletes volt minden!), de ma délután azt kezdte el csinálni hogy SSH, SCP, VNC és RDP kidobál, a weboldalak böngészőbe meg vagy bejönnek vagy nem és utána csak a refresh segít.
A nettel nincs semmi gond, mert mellette a Windows XP-s laptop tökéletesen fent marad ssh-n és a weboldalak is nagyon gyorsan bejönnek...
Ha újraindítom az egész gépet, akkor 20 percig jó, és utána megint kezdi.
Router van, az is tökéletesen megy, logjában semmi nincs, kiírja hogy "online", és ahogy írtam a másik gép mellette tökéletes, csak más az OS.Tapasztalt már vki hasonlót?
Lehet van rá vmi hotfix....köszi,
Keksz -
-
Clemi
veterán
Szerintem meg Október 31.-én a magyar verzió piacra kerülésének napján.
-
kriszbon
őstag
válasz BTom1970 #43382 üzenetére
Igen 64 Bitest és csak kiváncsiságból próbálgatom én , amúgy Xp32 SP2 is fent van. Eddíg csak Trémarkokat próbáltam, mert kiváncsi voltam, hogy milyen is a Vantage [link] De ha megtetszik akkor használni fogom, csak még elég fúrcsa. Egyébként az Xp is 4 Gigát kezel ramból, csak ebbe bent van a Vga meg egyebeké is, igy marad kb. 3.2 amiből 3-at tudnak is használni a progik ha a boot.ini fájlba beírod a /3GB kapcsolót.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
joshua7
veterán
Kinek mennyi helyet foglal a Win és Program files könyvtárak? Gondolkodom SSD-n, csak nem tudom, érdemes-e a 32Gb-osnál maradni...
Semper Fi
-
AtHoS
nagyúr
Valakinek sikerült véletlenül Win7 alatt beüzemelnie Canon LBP-2900-as nyomtatót?
Ha igen leírhatná a trükköt hozzá
read-only mode on the forum
-
titán
válasz < CyberBob > #43394 üzenetére
Hogy mi?
-
siriq
őstag
válasz Morden24 #43375 üzenetére
Nalam szinten van nvidia lan, de tokeletesen muxik. Lehet inkabb allitani kellene egy ket parametert a vezerlon.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest