Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz zsoltzsolt #91710 üzenetére

    Átírtam.

    1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd fel a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd, mert az manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
    Windows Phone Recovery Tool program letöltése,
    Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt. Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
    Ha a WDRT felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
    Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót.

    2. Indítsd el a WDRT programot,
    A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és stabil 8.1 rendszered.

    3. A wifi-t állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba..
    Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még!
    Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.
    Megj: Ha a frissítési tanácsadó nem működne, vagyis azt az üzenetet kapod, hogy - Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására, - akkor zárd be a frissítési tanácsadót, a wifi kapcsold ki és indítsd újra a programot, újra amíg ki nem írja, hogy letölthető a W10 rendszer a készülékedre.

    4.Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerékezés és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket se használd, ez nagyon fontos, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!

    5. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.693. Ha végre ez is elkészült...

    6. Most az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, ami elég tetemes applikáció update lesz.
    Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!

    7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

    1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd fel a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált [I]Hard Reset[/I] (HR) [I]alaphelyzetbe állítás[/I] helyett, feltétlen ezt a programot használd, mert az manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
    [L:https://repairavoidance.blob.core.windows.net/packages/WindowsDeviceRecoveryToolInstaller.exe/?lang=hu/][B]Windows Phone Recovery Tool program letöltése[/B][/L],
    Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, [I]ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt.[/I] Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
    Ha a WDRT felismerte a telefont [I]ráböksz a megjelenő készülék képre.[/I]
    Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót.

    2. Indítsd el a WDRT programot,
    A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és [B]stabil 8.1[/B] rendszered.

    3. A wifi-t állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba..
    [I]Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még![/I]
    Belépés után töltsd le az [I]upgrade advisor-[/I]t, vagyis a [B]FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓ[/B]T és indíthatod is feltelepülés után! [B]MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN![/B] [I]Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.[/I]
    Megj: Ha a frissítési tanácsadó nem működne, vagyis azt az üzenetet kapod, hogy - [I]Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására[/I], - akkor zárd be a frissítési tanácsadót, a wifi kapcsold ki és indítsd újra a programot, újra amíg ki nem írja, hogy letölthető a W10 rendszer a készülékedre.

    4.Utána navigálj a [I]Beállítások---telefonfrissítés[/I]hez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a [B]az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build[/B], ha sok fogaskerékezés és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor [B]új telefonként[/B] - [I]tehát a régi biztonsági mentéseket se használd, ez nagyon fontos[/I], beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!

    5. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. [I]Jelenleg most a 10.0.14393.693.[/I] Ha végre ez is elkészült...

    6. Most az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, ami elég tetemes applikáció update lesz.
    [I]Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele![/I]

    7. Ha kész minden, akkor [B]restart![/B] Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák