- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Blue Eagle #91750 üzenetére
Márpedig ott, vagy az aksi halt meg, vagy érintkezési hiba lett. Ha alaplap gondja lenne, ahogy Tomboy is írta, akkor semmilyen "infó nem jönne" a készülékről.
-
moleculez
veterán
Akksi, vagy töltésvezérlő.
K-Adi: Az adatok rajta vannak, de Te sem fersz hozzá, nemhogy más. eladni nem tudod, a felejtős fiókban meg nem fog bajt okozni. Nézd át a OneDriveod, meg az MS accot, sok adatot ki lehet onnan menteni.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
k-adi
nagyúr
válasz moleculez #91752 üzenetére
Onedriveról már kimentettem a képeket. A névjegyeket is megtaláltam ott a "partnerek"nél, úgyhogy lényegében a legtöbb dolog megvan, kivéve az sms-ek, azokat még nem találtam meg.
De köszi a segítséget, ezt az 1 hónapot már kihúzom a régi butaphone-ommal is valahogy.
-
7s26c
őstag
Mikor twitter-ről mentek fotót, megkérdi, hová, kijelölöm és kilép. Nagyon bosszantó.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Sycora
csendes tag
Hello. Mikor lesz már normális face és messenger up win10-re?
-
moleculez
veterán
válasz zsoltzsolt #91758 üzenetére
Szerintem nem. De a kontaktok, meg a komplett outlook fiók igen.
Örülj, hogy a mostani működik. Még. 😂[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Sjkolrd
aktív tag
Itt a vége ennek az os-nek, nagy hülyeség lenne win-tol winre költözni..kar érte, mert jo lehetett volna ez az egész...
Én még mindig irtózóm az Android os, de inkább a készülék támogatása végett..Ha lenne normális os támogatás pl 4 évig egy adott készülékre akkor nálam is opció lenne, de sajnos ebből szerintem szifon lesz nálam, de csak jövőre addig valahogy ki húzom a 950-el, asszonyom meg a 735-el.
-
tomboy0013
veterán
válasz Sjkolrd #91765 üzenetére
Nem értem ezt a támogatós mizériát továbbra sem. A Win-en fontos az OS frissítés mert előszeretettel kaszálják el az előző generációs oprendszert, lásd 8.1.
De ez csak itt van ám így, se androidon se iOS-en nem ez a helyzet. Attól, hogy nem jön OS frissítés még naprakészek az app-ok a 4 éves rendszeren is azaz ugyanúgy használható, nem úgy mint itt ahol a 2 éves 630-at lehet a kukába hajítani mert lassan mindent kinyírnak rajta és még frissíteni se lehet 10-re...
Az OS frissítés tök jó meg minden de azért bőven lehet nélküle élni android-on, pláne, hogy tudásban pl egy 6-os android jóval jobb mint bármelyik Win vagy iOS verzió. Az OS frissítéssel amúgy is kb annyit érsz el, hogy lassul a telefon meg gyengül az akku idő. Az I5S szerintem már frusztrálóan lassan működik sok esetben iOS 10-zel plusz az akku harmatgyenge. Mi értelme ennek a támogatásnak? Tudom tudom, nyugtatja az embereket, hogy van stb. de tényleges haszna nem sok van azért lássuk be, hátulütője már annál inkább. De droidon is ugyanez. 1 év alatt kb 25-30%-kal let gyengébb a telóm akksija a szoftverfrissítéseknek hála ami elég sok és érzem is, hogy nem jó ez így. Kijött 6-os droiddal, aztán 6.0.1, 7.0, 7.1.1, most pedig 7.1.2-n van és közbe havi szintű biztonsági frissítések is jöttek. Mikor átmentem droidra kikötés volt a hosszú támogatás ezért vettem Nexus-t. De ma már nem látom sok értelmét frissítgetni hiszen alapból sokkal jobban használható mint a másik 2 OS (számomra), a frissítésekkel meg akku időt vesztettem elég sokat és ez mindenhol így van, Windows-on, droidon és iOS-en is.
A biztonságot meg hagyjuk, aki nem rootol-ja a telóját és csak play-ből telepít olyan app-ot amiről már az ellenőrzésnél nem rí le hogy kémprogram, ott gond nem lehet. De egyébként is az esetek 99 százalékában a felhasználó a gyenge láncszem nem a rendszer. -
sfefe
addikt
válasz tomboy0013 #91766 üzenetére
650esre jott mar par frissites az akku ugyanugy megy mint eddig....
A biztonsag meg ahogy irod a legtobb esetben felhasznalo hiba de ez plane droidnal lehetseges... a 1.5 milla appbol kb a harnada kuka ( bar lehet tobbet olvastam mar nem emlekszem) meg ki tudja ki toltoltotte fel.
Meg azert a legtobb felhasznalo nem pro telefon ugyben igy nem ertenek hozza csak probalgatjak az appokat..
Nem leszolom a droidot de az nekem sem jon be ( bar a szifon sem) van a csaladban de nem kerem....
Ameddig lehet maradok winen ha nem visszavaltok butafonra.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
tomboy0013
veterán
Könnyű azt mondani, hogy ugyanúgy bírja mikor még egy szaros gyári kijelző idő mérő sincs a rendszerbe építve...
Ha a droidos appok harmadát kukázod még akkor is jóval több a hasznos és minőségi appok száma mint az egész Win Store-ban lévő appok száma A populáris appok szinte mind gyenge leképződései a konkurencia alkalmazásainak. Harmat gyengék.[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz tomboy0013 #91770 üzenetére
Nah az aztán egy kibaxott fontos feature. E-penis támogatáshoz max...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
tomboy0013
veterán
válasz Aethelstone #91771 üzenetére
Ha tisztában akarsz lenni azzal mennyit bír az akku akkor igen, az egy "kibaxott fontos feature".
-
Aethelstone
addikt
válasz tomboy0013 #91772 üzenetére
Nem értek egyet. Nekem az is kiválóan mutatja, hogy milyen gyakran kell tölteni.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
MATEO6600
őstag
Srácok az miért van hogy a legújabb fast insider builddel ha takarékosba rakom a telefont, a messenger es viber üzenetek ugyanúgy riasztanak?
-
tomboy0013
veterán
válasz Aethelstone #91773 üzenetére
Azt az akku szint mutatja mikor kell tölteni.... Ha viszont képernyő időre vagy az appok használati idejére vagy kíváncsi akkor milyen lehetőségeid is vannak?
-
WP User
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Vannak gondjaim WP10 Microsoft Lumia 650 dual telefonommal. Sehol sem találok leírást, vagy beállítási segítséget ez ügyben. Utolsó esélyként írok ide, hátha valaki találkozott már ilyen problémával.
Szóval. Új teló, kettő egyformát vettünk párommal. Az övé hibátlanul működik. Az enyém híváskor elfeketíti a kijelzőt, és csak a kikapcsológomb 2x megnyomásával jön vissza a kép. Elvileg ha kézben tartod, látnod kellene, de ahogy közeledik az arcodhoz, le kellene kapcsolnia a kijelzőt. Másik hiba: Felélesztés dupla koppintással. Párom telóján műxik, nálam semmi reakció. Már azon voltam hogy küldöm vissza, de előtte adtam még egy esélyt neki, és csináltam egy visszaállítást gyári beállításokra. És lássatok csodát...működött minden....egészen másnap estig. Addigra felment rá egy köteg frissítés...és most megint ott tartok, ahol visszaállítás előtt. Mit csinálok rosszul? Örülnék minden ötletnek, tanácsnak, és előre is köszönöm a válaszokat.. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz WP User #91776 üzenetére
Szia!
WDRT programmal állítsd vissza alaphelyzetbe a készüléked, utána rögtön frissítsd fel a legújabb buil-ra, aztán frissítsd az összes applikációt is. Eközben semmi mást ne csinálj, amíg nem végzett.
Az egész művelet, kb 2.5-3 óra lesz, de utána jó lesz a rendszered. A HR-t többet ne használd.[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz tomboy0013 #91775 üzenetére
Nem szoktam ilyesmit bámulni. Bekapcsolom, használom, töltöm. Eccerű csávó vagyok
Arsenal FC - Go Gunners!
-
tomboy0013
veterán
válasz Aethelstone #91778 üzenetére
De azt tudod gondolom, hogy másnak lehetnek ilyen igényei?
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz tomboy0013 #91770 üzenetére
Nem merem perc alapon meddig birja de kb ugyanugy kell toltenem mint elotte, ennyi... Nincs semmi felreduma meg munder vedes, hogy konnyu azt mondani leirtam mi van es pont.
Azzal meg megint ne gyertek mar, hogy mennyi hasznos droid app van mert mindenkinek az a hasznos amit es amennyit hasznal ebbol kifolyolag tok mindegy mennyi van osszessegeben.... Tehat ha nekem nem kell 500 app akkor hiaba van annyi mert nem kell.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz tomboy0013 #91775 üzenetére
Jajj ne mar szerinted a droid felhasznalok hany %-a nez ilyeneket?
Atlag felhasznalo telefonal meg fenykepez a kutyuvel les.arja, hogy melyik appnak mennyi a hasznalati ideje.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
tomboy0013
veterán
Attól biztos több mint amekkora a Win piaci részesedése
"Azzal meg megint ne gyertek mar, hogy mennyi hasznos droid app van mert mindenkinek az a hasznos amit es amennyit hasznal ebbol kifolyolag tok mindegy mennyi van osszessegeben.... Tehat ha nekem nem kell 500 app akkor hiaba van annyi mert nem kell"
Ezért írtam oda a minőség jelzőt is mert nem mindegy, hogy mondjuk a Messenger 10 vagy 1 mp alatt nyílik meg vagy az, hogy tudok rajta hanghívást indítani vagy sem... És ez csak egy példa volt a sok közül.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Sírok, kijött a Horizon Go (upc előfizetők tudnak tv-ni vele) windows phone-ra es win10-re!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Vegha
senior tag
válasz tomboy0013 #91779 üzenetére
Feltűnt mar hogy ez senkit sem érdekel itt rajtad kívül ?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én most direkt kipróbáltam desktop-on és mobilon is, teljesen frankón működnek, azonnal bejelentkezett mind a kettőn. Mondjuk droid-on is ilyen fos minőségben sugároznak, talán ezért is készült winre is el.
Nehogy már jobb legyen "itt" valami.-----------------------
szerk:
Ezt rosszul írtam:
Nem fos minőségben sugároznak, hanem ami, pl HD, kb az is 80-as évekbeli minőségű kép a legtöbb adón.
Még a jó minőségű SD-től is messze van egyik-másik (több).[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Melyik messenger alkalmazást telepítsem fel?
-
hroberto
veterán
válasz timelord1987 #91789 üzenetére
Sok lehetőséged nincs. Marad a Facebook kreálmány. Lassú, szar, de nincs más.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
turbulencia8
őstag
válasz timelord1987 #91789 üzenetére
A whatsapp nem jo?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz turbulencia8 #91792 üzenetére
Ha a whatsapp-ot vesszük mondjuk egy Németországi használat alatt 10 emberből 9-re, mert ott soakn használják, akkor Magyarországon sokan még nem is hallottak róla. Ez az applikáció ebben az országban soha a büdös életben nem fog elterjedni, illetve ha igen, az nem mostanában lesz...valamiért. Holott valóban az egyik legjobb és ráadásul win alatt is jól működik.
-
Vegha
senior tag
Találkoztatok már ilyen hibaüzenettel ?
Random jelleggel dobálja fel. Azt ugye mondanom sem kell, hogy sem az Outlook sem a gmail naptáromban nem létezik a hivatkozott esemény.
A 2-3-mal korábbi update óta teljesen elhagyta magát az Outlookom: tetű lassú, a Sending képernyőt hosszú-hosszú mp-eken keresztül kell néznem; a levéltörzsek gyors betöltése helyett szinte mindig csak Download opciót kapok először; a csatolmányok megjelenítés több perces download folyamatot igényel és még folytathatnám a levelek közötti navigáció lassulásával (ez utóbbin nem segített, hogy kikapcsoltam a contactok "fényképét").
Alig 3 hete húztam újra, hogy kúródhatott el ennyire valami ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest