- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
Hello, másfél hete tettem fel a W10M-et a Lumia 730-as készülékemre. Alapjában véve működik rendesen. Pár dolgot kérdeznék:
- tárcsázóba be lehet illeszteni valahogy a vagólap tartalmát (kimásolok valahonnan egy telefonszámot)?
- naptárnál be lehet állítani, hogy a csempén több eseményt is mutasson, ne csak a következőt?
- WP 8.1 alatt használtam az Endomondo Sports Trackert, most viszont nem talál GPS jelet, vagy azt írja, hogy Gps disabled. Használja itt ezt valaki, működik?[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nem volt letöltve, buta és feledékeny voltam. Azonnal megy a navi és a térkép is. Az mondjuk nagy vonalakban eddig is ment, gondolom az általános világtérkép miatt.
Mondjuk ettől független még volt egy camera bugom és egy időzónás is. Páromnak még az akkut is ki kellett kapni. Kicsit csalódtunk az MS telefonban, de amúgy nagyon jó, már majdnem két éve. Azóta működik mindkettő, HR és hasonlók nélkül.Havernak két iPhone halt meg ezidő alatt, ismerősöknek több Androidos okozott rossz perceket.
Végülis kussolok.Szerk:
Lumia 735 mindkettő, a két halott iPhone 4 és 4S. Mindkettőt rendszerfrissítés ölte meg. Android fronton pedig volt mindenféle márka. Drága Samuktól az olcsóbb gyakori készülékekig.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
L735@14905.1000
Tárcsázóban működik a vágólapról beszúrás de bizonyos szám formátumot felismer a szövegben és hívható kivágás tárcsázóba másolás nélkül is. Endomondo szintén működik. A naptár csempén a következő és a napi események váltakoznak.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
őstag
válasz Redneck #85052 üzenetére
"Lumia 735 mindkettő, a két halott iPhone 4 és 4S. Mindkettőt rendszerfrissítés ölte meg. Android fronton pedig volt mindenféle márka. Drága Samuktól az olcsóbb gyakori készülékekig."
Ne mááá... alma meg körte hasonlítgatás?
A sima iphone 4 2010 nyarán jelent meg az iphone 4S 2011. őszén. Az MS ekkor még a homokozóban játszott a WP7-el...
Azok az iphone-ok megszolgálták már az idejüket... akármi is vágta tönkre őket. Mondjuk sem 5-6 éves androidos, sem WP-s telefont nem fenyeget olyan veszély amiről írtál. Avulnak rendesen, nincsenek közkézen. A legelső Lumia-k 2012 őszén/telén jelentek meg még x10 vagy az alatti szériákról beszélünk. Ugyanekkor az Iphone 5 volt a piacon és még most is sokak kezében. Mert az egy időtálló termék időtálló OS-el és alkalmazásokkal. Szerinted miből van a mai napig több az emberek kezében? A Nokia/MS Lumia-val későn jött, nem ért el semmit és korán halt. Egy x10-es vagy korábbi Lumia-ra letölthető még valami? Egy vele egyidős 5-ös iphone-ra?
Az Iphone 6-al megjelent Lumia 735 egy néhány éves, remek telefon, de nemcsak a 4-es almákkal, de még az 5-ös almákkal sem sok értelme lehet egy szinten említeni... és ez így van jól. Nem vagyok alma fan, de ami a hardware időtállóságát, az OS-t és a app-okat érinti... kifújták néhány márka orrát, a Nokia/MS-ét mindenképpen.
Hja igen... és ez tény[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
sebo
tag
Sziasztok!
Nem vagyok képben a Windows-os telókkal, - momentán a többit sem követem - de Nővérem telefonja elkezdett rakoncátlankodni és hát nekem kellene megoldani.
A telefon egy Nokia Lumia 520. Windows 8.1 van rajta. A gond az, hogy néha (az utóbbi időben egyre gyakrabban) kikapcsol a telefon, akár úgy is, hogy épp nincs használva. Visszakapcsolni meg nem lehet, csak egy akku ki- és berakással. Illetve ma hívás közben nem lehetett felvenni, mert nem lehetett feloldani a képernyőzárat addig ameddig csörgött a teló.
Panaszkodik arra is amit csabyka666 is említett, hogy a Viber nem ad értesítést, de ez most nem elsődleges.
A kérdés az, hogy a fenti két dolog mennyire gyakori. Lehet-e tenni valamit ellene, vagy a teló cserés?
Újra lehet ezeket rakni, vagy csak frissíteni?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
sebo
tag
Értem, meg fogom próbálni. Újrahúzható 8.1-gyel is? Mármint, hogy az maradjon rajta. (Nővérem szereti, ha úgy maradnak a már megszokott dolgok, ameddig lehet. )
Akkut lehet valahogy csekkolni? Az üzemidőre eddig egyébként nem panaszkodott.
A telóhoz egyébként én még nem nyúltam amióta megvan. Azért kérdeztem, hogy egy ilyen idős telónál lehet-e ez szoftveres gond. (Esetleg típushiba.) -
Clemi
veterán
Kérdés: A másik topicban Pacee87 kollega itt leírt megoldásán kívül van valakinek megoldása az FM chip életre keltésére az 950-es telefonon?
Hiába váltottam régiót és nyelvet, bármilyen alkalmazást teszek fel, de még a "Hardvare Test" program szerint is az FM Chip nem elérhető. Kilőtték volna teljesen (driverileg is) az RS1 frissítéssel? -
nrbx
tag
válasz Latissimus Dorsi #85053 üzenetére
Igen, tudom, hogy neha felismeri a szovegben a szamot, es akkor azt lehet is tarcsazni, de nem mindig. Hogy mukodik tehat a beszuras? nem latom, hogy megjelenne a beszuras ikon...
-
Redneck
nagyúr
válasz bluemirage #85054 üzenetére
Tévedtem, 5 és egy 5S volt. A 5 se kép se hang lett, a másikról pedig eltűnt minden adat reggelre. Amúgy jó telefonok, utóbbi abszolút bejön. A WP nyilván más kategória. 😂
A lényeg hogy megy a GPS-em
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
őstag
válasz Redneck #85067 üzenetére
Viber vs 8.1 részben kapcsolódva ahhoz, hogy mi mennyire időtálló:
Ha ez igaz, akkor szomorú. Reméljük, hogy csak ideiglenes és szokásos gondról van szó. De ettől függetlenül nagyon gyors tempóban várható a mainstream app-ok elhalása is. Mondottam ezt sok tucatszor.
A Whatsapp-ra havonta jön frissítés 8.1 alá már jó ideje... méghozzá funkció bővítéssekkel együtt. Egyrészt orbanisztánban nem olyan elterjedt, mint szerencsésebb nyugati testvéreinknél... másrészt szerintem csak bennmaradt egy WP-s fejlesztő a cégnél és még nem építették le.. és ki kell, hogy teljen az ideje és 2 pasziánsz között valami kódot írogat. Még egy ideig.Meliora sunt bono inimica
-
Clemi
veterán
Kérdés megint: L950+RS1 esetén ha csinálok egy HR-t melyik buildot teszi fel a telefon vajon? Tudja ezt valaki pontosan?
Csak mert sikerült elővarázsolnom a rádiót a telefonon, viszont így most kezdhetem előlről a belakást, mert a WDRT --->HR ---->RS1 sorban a HR után lett rádióm, de annál a HR-nél nem tudtam feltenni a biztonsági mentést, mivel az RS1-ről van csak. -
Gömbike
senior tag
válasz pprod94 #85077 üzenetére
Nekünk még az ősöreg Prestigio 8500 van. A feleségemnek tökéletes 2 éve, az enyém most is szervizben van. Ebbe untam bele és vettem az XL-t. Mondjuk én frissítettem 10-re, a másikre meg nem lehetséges.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Francia91
veterán
válasz Joker88 #85079 üzenetére
Nekem pörög, mióta megvan a telefon (Lumia 950)
A Lumia 1020-ason viszont 8.1 alatt nem megy a Kapcsolatok élő csempeLátom, Nálad megy a Névnaptár élő csempéje... Nekem a Lumia 1020-ason sem megy 8.1 alatt, meg a Lumia 950-esen sem megy... . Csak a neveket írja, de képet nem hajlandó kitenni... Be kéne jelentkeznem FB alkalmazásba, hogy onnan lehúzza az infókat? Mert sem az 1020-ason, sem a 950-esen nem használom a gyári FB klienst, kizárólag böngészőből használom az oldalt
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Nooeca
senior tag
válasz Francia91 #85082 üzenetére
Nem mondod hogy ezek a kerek profilképek ilyen szarul néznek ki csempén? Kockán még szépen is mutatott, de oké, hogy még a kapcsolatok listában kerek, mert legyen ha szerintük ez jó, de hogy néz ki az a kapcsolatok app?
Még szerencse hogy nekem le van minimalizálva annyira, hogy ne lássak ilyeneket
-
confuser
senior tag
válasz bluemirage #85069 üzenetére
Már működik, vészmadár
-
this is life
Ármester
válasz Boonen007 #85080 üzenetére
Nalam is minden masnap meghulyul a naptar csempeje , eletre kelteni azzal tudom hogy ossze zsugoritom ,majd teljes meret es vegul a kozepesre allitom be , ettol par napra mindig megjavul , aztan megint lehal ... .103 build.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Boonen007
őstag
PC és Mobile Fast ringen az új 14915.
-
this is life
Ármester
válasz Bogyó bá' #85090 üzenetére
Az rs2-on a core-t is alakitjak , reszelgetik ugy hogy lehetnek majd bugok ezerrel elsodleges keszulekre nem ajanlott ...
Joker
A kapcsolatok csempe helyreallitasahoz nalam eleg volt a telefont egy pc-vel osszekotni , es attol megjavult ... hogy miert passz , de anno az rs1 insider idoben ezzel elesztttem fel mindig ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Joker88
őstag
amúgy hol lehet valami visszajelzést adni a fejlesztőknek ? angolul,persze..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Hol találom azt a beállítást, ahol a glance screen-hez tudok rendelni app-okat? Pl Viber, FB, stb. Köszönöm a válaszokat!
Papa
-
nrbx
tag
válasz Latissimus Dorsi #85081 üzenetére
Kosz, kozben rajottem, hogy a problema azzal van, hogy a szam nem lett a vagolapra masolva. Konkretan az Outlook Postaban. Ha mondjuk az Edge-ben masoltam valamit a vagolapra, akkor mar megjelent a beillesztes ikon a tarcsazoban. Ez valami bug, hogy az email kliensbol nem lehet a vagolapra masolni?
-
starr
őstag
válasz NoNick #85098 üzenetére
Egyszerűen meghaladja a MS képességeit az élő csempék működtetése. Nálam az emailt sem jelzi, csak ha átméretezem. Utána újra át kell méretezni, hogy eltűnjön a jelzés róla. W8.1 alatt minden ok volt. Azt kellett volna tovább fejleszteni, nem pedig újra írni az egészet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest