- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #85153 üzenetére
Ja hogy Cleminek 950-e van Akkor benéztem
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #85151 üzenetére
De azért a vicces benne, hogy a telón és az asztalimon jó minden, de a laptopon frissítés után sincs élő csempe meg nem jegyzi meg a helyet... Bár lehet, hogy az appnak akkora traumát okoz a helyes működés, hogy idő kell neki, hogy magába fordulva meditáljon rajta és elinduljon megfelelően
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gratulálok a Microsoftnak, hogy a WP10 személyében megalkottak egy olyan megbizhato rendszert ami nem képes egy het használat után reggel meló elott ébreszteni. Ezek után szívbaj nélkül cserelem le Androidra....
-
csabyka666
veterán
válasz scyllarus #85163 üzenetére
Ébreszteni biztos bármelyik fog, csak használni nem lehet majd semmi értelmes dologra, amit a rendszer amúgy tudna. Őszintén, én nem értem, minek forgalmaznak ilyen készülékeket, mert megveszed, és már akkor használhatatlanul lassú.
Persze-persze, az ismerősöm ismerősének van egy olyan telefonja, amit 15-ért vett Kínából, és gyorsabb, mint a legújabb flagship Samsung.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
törölt tag
válasz egykori #85158 üzenetére
Oh, van rá külön app? Na ezt az esélyt megadom neki. Már a múltkor is gyanús volt, hogy a szundira nem 10 perc múlva ébresztett, hanem 12. Ma pedig meg se nyikkant, arra ébredtem miért süt a pofámba ilyen erővel a nap, hát persze mert háromnegyed órával már tovább aludtam, ez meg mint a befőtt elvan mellettem, teljesen nyugodtan mint aki jól tette dolgát.
Olvastam már itt ezt az ébresztés kihagyás dolgot, de nem gondoltam volna hogy nálam is előjön mikor semmire nem használom kb. a telefont, nincs szarrárakva appokkal, kb minden gyári rajta, legújabb fw is van fent....
A 7.8 az soha nem csinált ilyet, talán 2x volt olyan hogy nem jelent meg hívásnál a felvevőgomb a másfél év alatt, az volt egy rohadt stabil és megbízható rendszer, ez a WP10 nem lett a platform gyöngyszeme. Az lehet hogy jobban egyénire szabható, több az app, széleskörűbben használható mint az elődei, de hogy nem lett megbízhatóbb az tuti... Remélem a RS2 update-tel ráfekszenek komolyabban, mert ilyenek után azok is otthagyják a rendszert akik eddig kedvelték, lehet még 0.1% alá is süllyedni, nem csak 1 alá. Sose volt a WP egy elterjedt valami, a WM korszakban sem, de még mindig bámulni való ahogy a Microsoft így szarik bele a sorsába az egésznek., hogy ennyi év tapasztalat után nem készül el egy full bugmentes rendszer telefonra. Márpedig itt bőven olvasni mindenkitől bugokat, nem kell elnézni felette, el van hanyagolva a rendszer. Pedig aztán nagy szórás sincs hardveresen, hogy ezer felé kellene optimalizálni... -
RMZ250
senior tag
válasz csabyka666 #85164 üzenetére
Márpedig nem egyedi eset, nálam is többször elmaradt már az ébresztés és már nem bízok benne többet. Nehogymá külön progit telepítsek rá mikor alapból tudnia kéne, inkább veszek egy vekkert Úgyhogy megy a kukába a 830 a fos winnel együtt. Megjegyzem az okostelós pályafutásom winnel kezdődött és teljesen elégedett voltam vele egészen a 10 megjelenéséig, de most már elég. Lépek droidra aztán meglátjuk mi lesz.
Amúgy a gyors merülésre megtaláltam az ellenszert: minden este kikapcsolom Így két napot simán kibír.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #90933760 #85165 üzenetére
Tudom hogy öreg és régimódi gondolkodású vagyok, de a vekkert mint olyat, nem ismeritek? Az ezer forintos egy ceruzaelemmel el van legalább egy évig, és atombiztosan ébreszt. Négy-ötezerért már rádióvezérlésűt kapni, ott a téli/nyári időszámításra sem kell átállítani.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
-
zsamiatt
őstag
win 10m-n megnézné nekem valaki aki outlookot használ appként, hogy a ha nem Group nézet van bekapcsolva és egy email továbbitani vagy válaszolni szeretne rá akkor megjelenik e benne az eredeti tartalom?
köszi
Sajnos nálam nem.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
törölt tag
válasz Bogyó bá' #85167 üzenetére
Régimódi vagyok én is, de azért már annyi luxust megengedek magamnak hogy egyben a telefon ébresszen. Már ha tenné stabilan a drága.
Van egy digi órám de olyan irritáló hangja van hogy nem használom ébresztésre, mert pár napon belül falhoz verném. Telefonon meg azt állítok be ami tetszik.
De már megoldottam, előkotortam a Lumia800-at és most ébresztőként funkcionál. Ha már két évig tette másodperc pontosan akkor most is teheti. -
scyllarus
veterán
válasz csabyka666 #85164 üzenetére
29.900 Ft és Különösen ajánlott plecsni.
Biuztos használhatatlanul lassú már újkorában is[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Teebee9206
csendes újonc
Nem tudjátok, dupla koppos ébresztés várható Lumia 550-re?
-
-
tomboy0013
veterán
-
nrezso
csendes tag
válasz tomboy0013 #85176 üzenetére
Én nem is szoktam dicshimnuszokat zengeni róla, sőt...
-
bekk
csendes tag
Sziasztok! Pár napja használtan vettem egy 950-est egy kis telefon kereskedésből. Otthon derült csak ki, hogy a proximity senzor nem működik. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy ilyen, mert a bolt mindenféle kifogást kitalál, húzza az időt, hogy kifárasszon a garis javítással.
-
csabyka666
veterán
válasz scyllarus #85173 üzenetére
Egy ilyen telefont kezeltem én is. Nem olyan gyors, mint a Lumia820-am. Ne gondoljuk, hogy a kínai olcsó mobilok agyonverik a konkutenciát. Olcsón jót nem lehet venni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #85180 üzenetére
Ezeket a teszteket én ezentúl fenntartásokkal fogom kezelni... Tegnap voltam MM-ben, megtapiztam több készüléket, és bizony a tesztek néhol túlsztárolják őket.
-
turbulencia8
őstag
válasz scyllarus #85173 üzenetére
Tenyleg belassulnak. Anyamnak mukodik, de mar most lathatoan lassabb, mint amikor vasarlas utan folraktam ra osszesen negy programot. Masik ismerosnek is vettem kesobb egy ilyet, annak a kijelzoje 2 ora utan nem erzekelt erintest, aztan inkabb Redmi3-at kapott, utobbi amugy nem lassul, csak borzaszto nyomorek a MIUI.
-
bekk
csendes tag
Az egyik kollégám vagy két hónappal ezelőtt vett egy Ilike x3 vagy x5-öt (pontosan nem tudom). Külsőre nem is volt azzal gond és még elég jól működött is.. egy hete mondta, hogy nem ismer fel semmilyen sim kártyát..
-
scyllarus
veterán
Én sem gondolom. A kínai mobiloknak még a mai napig nagy a minőségi szórása egy-egy modellen belül is.
A kulcsszó egyébként: konkurencia. A 820 is 30k volt újonnan? Tehát nem tekinthető konkurenciának. Az 550 viszont használhatatlan újkorában is, 10+-os minta alapján.
Tévedés ne essék, nem gondolom, hogy a droid alapvetően jobb lenne a WM-nál, sőt, de a 2-3 évvel ezelőtti "100k alatt nincs használható droid" beidegződést el kellene felejteni. Akkoriban tényleg agyonverték a konkurenciát a Lumiák használhatóságban, mára ez nagyon nem igaz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
csabyka666
veterán
válasz scyllarus #85185 üzenetére
Droid fronton talán kicsit változott a helyzet, lejjebb tolódott a határ, végülis az A5 is használható, csak nekem tűnt lassúnak kicsit.
WM oldalon pont az ellenkezője jellemző, a 950 például - szerintem - túlárazott, ha annyit költök egy telefonra, nem WM-et veszek.
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok! Most frissítettem W10Mobile-ra a telefonomon, egy 640-esen. Szeretem, hogy az Edge nem esik már szét vagy csúszik el Facebookban, hogy vannak kurzorok a billentyűn, stb. De az Edge böngésző két nap alatt 1,7GB-ra hízott a telefon memóriájában, ami teljesen betelt annak ellenére, hogy mindent átmásoltam az SD-kártyára, amit lehetett... Éppen letöltöttem néhány száz megás videókat, ehhez talán lehet köze.
Kinek mi ezzel a tapasztalata? Meg lehet-e oldani valahogy a telefon resetje nélkül
-
Crystalheart
őstag
válasz Crystalheart #85188 üzenetére
Megoldottam, valamiért csak egy újraindítás után jött be az Edge menüje a beállításokkal, ahol törölhettem kézzel a cache-t. Eztán 27 MB lett a böngésző mérete... Egyrészt különös, hogy nem jött be a menü, másrészt nem értem, miért nem takarít automatikusan.
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Arról nincs valami infó, hogy ha a Skype nem is, valami alternatíva nem lesz elérhető WP 8.1-re helyette, amivel legalább irkálni meg telefonálni tudok a Skype-os kontaktoknak? Dilemmázok itt napok óta a készülékváltással, de az a helyzet, hogy amennyivel többe kerülne egy valamirevaló (nem csingcsung) droidos telefon, nem tudom, hozzáadna-e annyi értéket a 820-ashoz. Windows-osat - bocsássatok meg - elvből nem vennék, saját magammal nem akarok kiszúrni egy ilyen bizonytalan platformon, aminek évek óta ássák a sírját, viszont olcsó droidot meg nem akarok venni, mert ismerem a kevés ram/gyenge proci nyűgjeit.
Együtt tudtam élni a Lumia820-assal is, de múltkor a Viber miatt már ott tartottam, összetöröm, aztán itt írtátok, szerverhiba miatt nem értesített. A Skype az, ami egyelőre veszni látszik, erre nem lesz valami megoldás?
Leszámítva a WP egyéb baromságait, a telefon pusztán a sebessége/kamerája/dinamikája miatt akár maradhatna is, de az appok...jajj, nagy gondban vagyok.
-
Zolly444
aktív tag
Sziasztok. Miért van az hogy az ébresztés hangja valami kegyetlenül halk? A zene és a csengőhangok normálisan hangosak, de az ébresztő kb úgy szól hogy 1 méterről nem hallom. Hogy tudok hangot adni rá, vagy valami?
-
TommyX_
őstag
válasz csabyka666 #85190 üzenetére
Én meg androidos telefont nem vennék és nem azért, mert ez elvi kérdés, hanem nincs olyan telefon ami kiváltaná a kell érzést.
A lényeg, vegyél egy Xiaomi Redmi 3-t, ezzel elfelejtheted a WP-n felmerülő problémákat örökre.[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
félisten
830-on elég szarul megy a 10 Minden animáció csak úgy rángatózik...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest