- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz zsoltzsolt #85400 üzenetére
A droidos időből származók bent vannak, az azóta felvett új ismerősök nem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
snakebait
senior tag
válasz scyllarus #85402 üzenetére
Így van ahogy mondod. És sikerült megoldanom,hogy most már mindenki bennlegyen. A hivatalos facebuk kliensben kellett engednem a szinkronizálást,ami eddig ki volt kapcsolva. Mert ugye eddig én PC-n próbálkoztam,meg a naptárakban állítgatni és nem hozott eredményt. Köszi azért a türelmeteket
[ Szerkesztve ]
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
pikszel
addikt
válasz snakebait #85403 üzenetére
Nem volt bonyolult kérdés, azonban én így oldottam meg anno. Szépen megjelennek a születésnapok, már ha az illető megadta. FB pedig csak böngészőből.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Boonen007
őstag
Nektek működik most az áruház?
Nem is akartam HR-t nyomni, reggel frissítés után még jó volt, gondolom valami szerver halt le.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Nálam már megy az Áruház.
-
this is life
Ármester
Jott update rpr-en ... epp migralja magat .105 build
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #85414 üzenetére
Mi a teljes verziószám?
-
mtomi95
senior tag
válasz zsoltzsolt #85415 üzenetére
14393.105. Ma éjfél óta érhető el.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
confuser
senior tag
válasz zsoltzsolt #85417 üzenetére
Kevered. Mobilra a .103 volt az utolsó, PC-n viszont valóban kint van a .105 egy ideje. Fast körön nem lehetett amúgy sem, mert ez RS1, Fast körön meg RS2 van.
-
steele80
senior tag
Tegnap neki estem és visszatettem a 8.1-et. Mindent lefrissítettem, majd frissítés W10 15.11-re. Itt is minden naprakész lett, majd jött a 1607 frissítés. Minden frankón működik, elkúrtam rá kb 3 órát, de megérte. Most már jelzi a csempe az üzeneteket, a naptár kiírja a dátumot. Az meg, hogy a beérkező e-mailnek nincs hangja hiába állítom be a kliensben az értesítéseknél, illetve a menüben az értesítéseknél a konkrét alkalmazásnál nem érdekes, mert minek azt hallani? Lehet, hogy nemsokára a telefonnak sem lesz hangja mert minek is nem igaz?
-
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz steele80 #85420 üzenetére
Eleve azt nem értem, hogy egy ilyen, mi a f..ért van alapból kikapcsolva? Mármint, hogy az értesítésnek ne legyen hangja.
De pontosan, hol és hogy is vannak neked ezek beállítva? Így nézzen ki (KÉP), aztán, ha ez megvan, akkor az alkalmazásokban válassz ki egy tetszőleges hangot, utána annak jónak kell lennie, ha mégsem, akkor bugos az egész és semmit nem ért a telepítés. -
steele80
senior tag
Köszi a segítségeteket! Úgy tűnik, hogy a tiltás engedélyezés megoldotta a problémát illetve engedélyeztem az értesítések fejlécet is, bár ennek semmi értelme. Na mindegy valamelyik megoldotta. Köszi még egyszer nektek!
-
consono
nagyúr
Én belehülyülnék, ha az emailnek lenne hangja, napi százas nagyságrendben esik be levél a mailboxaimba Nálam az az első, amit kikapcsolok.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zoltanz
nagyúr
Ha veszek használtan egy WP-s telefont (sajna nemtudom melyik verzió van rajta) , ki kell jelentkezni a régi tulajnak?
(iPhone-nál ugye ha nincs ez meg, használhatatlaná válik) Köszi! -
Sjkolrd
aktív tag
válasz consono #85424 üzenetére
Bejövő hívások és sms értesítéseken kívül minden mas kikapcsolva. Az általad említett okok miatt beleőrülnék a folyamatos csipogásba msg,fb,outlook...stb..ezek csak fejlécben jelenítődnek meg pont elég is. Nekem meg a glance screen is ki van kapcsolva. Nem kell hogy a sötétben meg úgy általában világítson...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
mtomi95
senior tag
Volt már erre példa a múltban? Az 520-as Lumia Recovery után mit tett fel? 8.0-át vagy 8.1-et? Ha 8.1-et tett illetve tesz fel akkor valószínű, de ha nem akkor mindig gyári állapotot fog vissza állítani szvsz.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mtomi95 #85436 üzenetére
A múltban, hogy lett volna példa rá, mikor a w10 Treshold alapon jött ki, de mivel már a hivatalos a redstone, ezért teljesen felesleges, hogy a recovery egy régi bugos treshol-ot állítson vissza, hiszen az rögtön frissülni fog rs-re.
Erről van szó, nem a 8.1-ről.
-----------
Boooen007
Lehetsz kivétel a sok panaszkodó mellett, nincs kőbe vésve, hogy mindenki szétvág az ideg, mert a HR még jobban elbaxta a dolgokat.
-
mtomi95
senior tag
Ez bizony még ezek ellenére is egy elmélet, ábránddal megspékelve! Majd ha lesz hír vagy hiteles terv róla, hogy az MS erre készül több lesz, de addig maradjunk csak a program funkciójánál. Azért kérdeztem az 520-at mert az egy gyárilag 8.0-ás telefon és ha 8.1-re Recoveryzik már akkor mutatta volna, hogy igen is elképzelhető ilyen.
-
DanEnzo
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, miért csinálja azt a Windows mobile-om, hogy belépek a "windows play"-be... elkezdeném letölteni az alkalmazásokat, amiket használnék, de nem enged semmit sem. azt írja, hogy letöltés indítása, és be is fagy ennél a résznél! Volt alkalmazás, amit le tudott tölteni, de semmi mást nem engedi, vagy nem tudja... Van rá adatkeretem, és ingyenesek az alkalmazások is, szóval nem tudom mi lehet a gond?! Ráadásul, nem is tudom némelyiket törölni, van amire azt írja függőben, de már bent van vagy egy hete ott... Mit mondotok?
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Win10-en nem működik a hívásvárakoztatás jelzése.
Pontosabbna korábban, ha hívás közben jött egy újabb bejövő hívásom, akkor hosszú és hangos "pittyegés "-sel jelzett, ehelyett most egyetlen gyakorlatilag hívás közben szinte észrevehetetlen jelzés jön. Emiatt egy csomó elmuasztott hívásom volt...
Lehet ezen változtatni valahogyan? (L830 és 735)
köszi -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz mtomi95 #85438 üzenetére
Emlékem szerint 8.1-et tesz vissza 520-nál a wdrt. Sőt a 920-nál is azt tette vissza, pedig az is 8.0-val jött. Úgy hogy nem lenne szerintem megoldhatatlan, hogy a wdrt .107-es buildet rakja vissza, csak akkor azoktól fosztják meg a lehetőséget, akik a 8.1-et szeretnék visszarakni.
@kavarc
Én úgy olvastam, hogy ez az RS hozománya...
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
válasz Mr. Nimbus #85441 üzenetére
Mi a gyárilag 10-es telefonokról beszéltünk. A 8.1-es telefonokhoz evidens, hogy sose lesz lesz wdtr visszaállítás rs1-re, de még th2-re sem. De akkor elképzelhető és megoldható az x50-es Lumiák esetén, ha az ms is úgy akarja! Én annak örülnék ha lenne olyan program mint a wdtr, ami egy pc segítségével pillanatok alatt feltenné az adott modellre elérhető legfrissebb rendszert. Elkerülhető lenne az a sok fogas kérek, előkészítés... Igazi idő rabló és felháborító a Windows Mobile (Phone) frissítési/frissülési folyamata. A program neve meg lehetne windows device update tool. Ilyet miért lehet fejleszteni? Nem igaz, hogy nem lenne rá igény. Vagy egyszerűbb lenne végülis ha a recovery opciónálisan re vagy upverzyne.
[ Szerkesztve ]
-
kavarc
aktív tag
válasz chipesz #85442 üzenetére
Ez tök komoly, hogy alapfunkciókat fejlesztenek vissza? Ehhez pl. minek nyúltak hozzá...?
Szerintetek ez lesz belátható időn belül javítva? Utána lehet ennek nézni?
Melós telefonnál ez alapfunkció, hogy rendesen jelezzen a hívásvárakoztatás... és komoly hátránya származhat az embernek belőle, ha elszalaszt pár hívást emiatt... -
jaffa 2843
Ármester
Meg lehet osztani egy másik MS account-tal egy megvásárolt app-ot? Nevezetesen Sygic lenne az.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Clemi
veterán
válasz jaffa 2843 #85446 üzenetére
Ha jól tudom a teljes verzióra aktiválás a program letöltése után a Sygic fiókba bejelentkezés után aktiválódik. Legalábbis nálam ez volt, bár én nem váltottam MS fiókot. Célszerű mindenképpen azzal az MS fiókkal futó rendszeren amivel vásárolva lett, regelni valamilyen email címmel a Sygic szerverre, így utána a fiók szinkronizálódik a programmal.
-
steele80
senior tag
Ma elmentem Kukutyinba gondoltam majd használom a térképek navigációt. Letöltöttem az offline térképet. Az úton sajnálattal tapasztaltam, hogy a navigáció néma. Van olyan akinek ezen a "rendszeren" minden tökéletesen működik? Én a navigáció használatáig meg voltam erről győződve, de sajnos pofára estem. Erre valami megoldás létezik-e vagy ez ilyen?
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest