- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, az egyik barátom nemrég vett Lumia 830-at, és nem tudja rá feltenni a Live lock screen beta alkalmazást, ki szeretné próbálni. Az áruházban nem találta (amúgy én úgy tudom, hogy a beta appokat nem is lehet megkeresni?), esetleg hogyan érhető el számára? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Morris
veterán
válasz hülyegyerek #66196 üzenetére
Én csak egy fölösleges akkumerítő dolognak tartom.
Valahogy nem esz az ideg folyton, hogy jött e e-mail vagy sms esetleg volt e nem fogadott hívásom...
Sajnos a 925 akkuja így sem egy vadállat. De ezzel a glance-szel még jobban merül.
Az, hogy Microsoft-ék még mindig nem ismerik a jelző LED-et, elég kiábrándító. Ehelyett kaptuk a glance-t.Ha esetleg figyelnének ezekre a dolgokra, akkor nem kellene az eladási számok miatt aggódni. De valahogy mindig kihagynak egy-két fontos feature-t az összes készülékből.
A droid frontot ne is említsük.[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz Morris #66202 üzenetére
Azért jóval igényesebb megoldás a Glance egy értesítő LED-nél. Igaz én sem használtam soha. Jelenlegi készülékemen nincs is (930).
Viszont állítólag a Windows 10-el érkezik az értesítési LED használatának lehetősége. (A Lumia 735-ben már benne van, amit majd a Win 10 aktivál elvileg.)Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
viewdetails
addikt
-
Morris
veterán
Olyan nincs, hogy lényegében 0 akkut használ. Akkor is meríti. És sajnos a 925 esetében minden miliamper számít. Kb 1 napot sem bír ki az akku...sajnos...
És engedd meg, hogy ezt gondoljam, köszönöm! Nem tartom magam alulinformáltnak. Egyszerűen én nem használom, így számomra felesleges. De ezért nem hinném, hogy megérdemeltem az alulinformált jelzőt! Én nem vitatkozni akarok, aláírom hogy egyesek tényleg megelégedéssel használják és hogy számukra hasznos "fícsör", de nálam ez nem így van.
viewdetails: De azért az értesítési ledet már hamarabb is alkalmazhatták volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Morris #66208 üzenetére
Ennyi erővel az értesítési LED is fogyaszt, szóval azt sem szabad használni. Igazából ha már értesítés, akkor a Glance azért sokkal informatívabb egy LED-nél. Az egyik legjobb megoldás a dologra amúgy a motorolás Active Display, az elvileg többet is tud a Glance-nél, bár leginkább ezek csak AMOLED kijelzőn működnek jó hatásfokkal.
-
Morris
veterán
válasz #16820480 #66210 üzenetére
Glance azért sokkal informatívabb egy LED-nél - teljes mértékben egyetértek ezzel (is).
Tényleg, ha már Glance: Számomra akkor lenne hasznos ha normál módban nem látszana semmi, ám ha érkezik valami (sms, e-mail, n.f. hívás), akkor megjelenne folyamatosan az óra és az egyéb ikonok (míg meg nem nézem). -
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #66180 üzenetére
update:
Nálam , 830-on GDR2 update után, az outlook nem volt képes a telefonhoz társított fiókkal szinkronizálni, valami talán 184-re végződő hibakóddal.
Ennek örömére, kipróbáltam a biztonsági mentés készítést - az működött rendben - és HR kellett, majd visszaállítás, és így már rendben csatlakozik. Ez fontos adalék lehet a frissítéshez.
Az appok szépen visszamásztak, párnak a beállítása azonban nem, azokat ismételten meg kellett adnom, illetve a teló beállításait is.(mikor legyenek hangok, 4g-n csatlakozzon, stb.)"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
válasz Morris #66211 üzenetére
Nem így működik?
Nem volt Glance-es telóm, csak AD-es, annál úgy működött, hogy alapból nem látszott semmi, csak ha jött valami üzenet, akkor kb 1-2 másodpercenként felvillant az ikonja a képernyőn, illetve ha megmozdítottad a telefont (megbökted, felemelted, stb), akkor mutatta az időt. Kivéve ha le volt takarva a közelségérzékelő.
Én ezt szeretném látni WP telefonokban is. -
hülyegyerek
addikt
válasz #16820480 #66215 üzenetére
Az ikon nem villan fel, de ha gyors pillantásra van állítva a glance, akkor csak abban az esetben látszik, ha elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett, vagy mondjuk a zsebedből veszed ki a telefont. Baromi jó dolog.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
tlac
nagyúr
válasz hülyegyerek #66216 üzenetére
ha elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett, vagy mondjuk a zsebedből veszed ki a telefont.
ahha, akkor meg van a válasz a kérdésemre ("van valami mozdulat amivel elő tudom hozni?")
nem bírtam rájönni, hogy mi alapján jelenik meg[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #66218 üzenetére
Milyen Endomondo? Szóba se jött az.
Más: Tényleg b@szott idegesítő, ahogy ugrál ez a retek IE. Megnyitok egy oldalt, lapot váltok, visszamenné az előző lapra és egy jó pár betöltéssel azelőtti weblap fogad. A másik kedvenc, amikor meg akarsz nyitni valamit új lapon és hosszan nyomsz a linkre, erre elvándorol a kép a bal oldalra...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #66223 üzenetére
Nem csak az IE-re gondolok, hanem az általános stabilitásra. Cyannal is volt 1-2 fagyás, de Denim óta rendszeressé vált, természetesen a HR nem oldja meg. Arról nem is beszélve, hogy a Lumia Camera valami 15 másodperc alatt lesz működőképes, ha azzal a f*ssal akarok képet készíteni, bőven elszalasztom a pillanatot. Még szerencse, hogy kritikán aluli képeket csinál a 630 nem tökéletes fényviszonyok között, így nincs ingerenciám fotózni vele.
-
félisten
-
törölt tag
Miért van a naptárban 12 órás időformátum? Hogy lehet átállítani? Agybajt kapok az ilyen kis baromságaitól ennek a bughalmaznak! Régiónál minden magyar, az ébresztőóra 24 órás ahogy a sarokban lévő óra is. A naptár mégis ezt az idióta 12 órás formátumot erőlteti.
Most megnéztem weben, ott is 24 órásra van állítva és úgy is működik. Nem értem
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #66225 üzenetére
A 800 a barátnőmnél a mai napig teszi a dolgát.
(#66227) Burt1793
Te aztán tudsz lényeget kiemelni, gratulálok. -
desolator
senior tag
Használja valaki rendszeresen az msn egészség és fitness appját? Az a gondom vele, hogy nem menti el az elvégzett tevékenységeket. Először amikor feltettem elindítottam egy bicajozást, el is mentette a "history"-ba az erdményt, viszont azóta bármit csinálok nem menti el. Olyan mintha valami szinkronizációs gondja lenne.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
hroberto
veterán
Késelésig fajult az iPhone-Android vita: [link]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #66230 üzenetére
Én se fogok egyelőre. Droidra akkor se megyek vissza, ha cigánygyerekek potyognak az égből (a Nexus 7-et is adom el a francba, amint tudom). A végleges W10-ben bízom azért, szerintem nem fogják elcseszni, viszont ha mégis úgy alakulnak a dolgok, hogy eltántorítanak a platformtól, akkor még mindig van más választási lehetőségem.
(#66232) bogyo112
Szerintem minden topiklakónak egyértelmű, hogy a WP. Az offtopikban viszont valószínűleg BB-t mondanának, kivéve wolandot. Ő a Xiaomit...[ Szerkesztve ]
-
gabag28
tag
Sziasztok!
Az itthoni szolgáltatók esetén az LTE képes eszközök mennyiben nyújtanak többet a gyakorlati tapasztalatok alapján? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy az LTE miben jobb mint a 3G, hanem, hogy az eddigi itthoni tapasztalatok alapján van-e jelentős előnye, hátránya az LTE és a csak 3G-t ismerő telefonoknak egymáshoz képest. Napi 1 óra hanghívás és havi 4-5 giga adatforgalom mellett van lényeges különbség WP telefonok esetén?
-
Воланд
titán
na, az update 2-ben az mkv support is benne van. egyre inkabb nem latom ertelmet ennek a "frissitesnek"....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Szükségem lenne egy "Útvonal tervező" programra, ami összeállítja a leggazdaságosabban és logikusan a megadott településekből az útvonalat(futár vagyok).
Létezik ilyen WP-re?[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
lugosi
MODERÁTOR
Olvastam amiket írtatok a Glance Screenről, és lenne is kérdésem. Én most beállítottam, az általatok leírtakon felbuzdulva, hogy állandóan legyen bekapcsolva. Az most, hogy mennyit fogyaszt naponta, az nem igazán érdekel, lévén hogy a telefonom akkuja az kábé egy traktort is bebikázna (1520), nem emlékszem, hogy volt olyan nap, hogy a munkanap végére 60% alá merült volna, és akkor még túl is lövök a célon.
A kérdésem az lenne, hogy a kijelzőnek nem árt-e? Nem fog beégni valami? Illetve, a kijelző élettartamát vajon mennyiben befolyásolhatja?
-
Morris
veterán
válasz lugosi #66238 üzenetére
"nem emlékszem, hogy volt olyan nap, hogy a munkanap végére 60% alá merült volna, és akkor még túl is lövök a célon" - jó neked, irígyellek.
Szerintem nincs ok aggodalomra. Az 1520-nak IPS kijelzője van. A beégés inkább az Amoledhez köthető de ... nem, ott sincs mitől félni.
Samsungnak vannak/voltak? olyan Amoled kijelzői amik előszeretettel beégtek. Pl S2 Plus, S3.
Lumia 925-nél (nálam) nincs ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok,
tud valaki ajánlani valamilyen megoldást/alkalmazást arra, hogy nem fogadott hívás, üzenet, értesítés stb. esetén jelezzen a telefon (L630) ?? Pl. egy nemfogadotg után néha felvillan a kijelző vagy valami?.
KösziÜdv, P
-
tlac
nagyúr
Hozzáadtam a gmail accountomat, látom az emaileket is, viszont ha újat akarok írni, akkor nem találja meg az email címeket.
Mit kellene még hozzá varázsolni? -
y300fire
tag
Segítséget kérnék!
Androidról váltanék Windowsra, de a csoportos sms küldés miatt elbizonytalanodtam.
Azt mr sikerült kinyomoznom hogy a windowsos telefonok képesek csoport létrehozására, majd a csoportnak üzenet küldésére.Viszont valaki említette hogy 8-10 sms-nél nem képes többet küldeni, nekem 25 smst kéne alkalmanként kiküldenem. Csoportban kéne a gyorsaság miatt...
-
Воланд
titán
válasz Bukk900 #66242 üzenetére
igy is ugyis honapokat varhat a user, mert ezt a frissitest ket modellen kivul nehany orszagban senki nem fogja megkapni. olyan felesleges eroforraspazarlasnak erzem ezt a gdr2-ot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest