- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
-
Zsoleszhun
addikt
pdf dokumentumot ki lehet rakni csempére közvetlen eléréssel úgy pl. mint egy excel-t ?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
MrCsiT
addikt
Az alap "sötét" és "világos" háttérszínen túl pl. narancs háttér kék betűkkel megoldható valahogy?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz Воланд #65256 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
Párom a droid után ezt vette észre elsőként, mint furcsaságot.
más: egy olyan kapcsolathoz, akivel még nem beszéltem (nem hívtam rá) tényleg nem tudok plusz adatot, csengőhangot rendelni?
Tapasztalat szerint, a telefonkönyvnél a személyen az ujjamat tartva a menüben nincs szerkesztés lehetőség, csak ha már hívtam az illetőt?! Remélem, csak én közelítek rossz irányból, hiszen az, hogy valaki számát szerkeszthessem, alap volna..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Hadeska22
aktív tag
Sziasztok,
Több kérdéssel fordulnék hozzátok, elsődlegesen saját tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.A szóban forgó készülék egy 930-as Lumia.
Mivel a kérdéseim közt van általános WP-s kérdés is meg Lumia 930-as is, így inkább ide teszem fel a kérdésem, - (elsődlegesen 930 tulajoknak).Ami azt illeti volt fejlesztői készülék nálam, de annyira nem tudtam belemélyedni a dologba, hogy annak funkcióit ki is tudjam próbálni (igen tudom,-shame on me).
Az érdekelne, hogy mennyire szokványos, a gyors merülés? Mondjuk ma már pár fokkal jobb a helyzet, csak Htc One M7 mellett túl gyorsan merül. Standby üzemmódban 4 óra alatt 8%-t merült, pedig minden ki volt kapcsolva. (HTC kereken 10 óra alatt 2%-t merül..). Vagy ez majd be fog állni idővel?Youtube applikáció ? mármint ami valóban használható.Olvastam, hogy régen volt használható, csak Google letiltotta.
Illetve ha bármi hasznos appot tudtok javasolni, azt is szívesen fogadom .B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
hroberto
veterán
válasz Hadeska22 #65260 üzenetére
Nálam a Denim update javított az üzemidőn, főleg a készenléti üzemidőn. Az enyém nem merül ilyen gyorsan. Pedig nonstop be van kapcsolva a 3G. Talán érdemes lenne megnézni mik futnak a háttérben.
Youtube applikációk egész jók vannak. Nálam a Tubecast a favorit.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Hadeska22
aktív tag
válasz netpeti98 #65261 üzenetére
egyszer és #65262
Köszi mindkettőtöknek. Naiv módon egyből letöltöttem a "rendes" YT appot, aztán mikor megnyitottam néztem csak nagyot (ugyanaz mint BB-n..). Nem tudom, lehet mindkettőt megnézem, aztán majd csak eldöntöm.
Amúgy a gyári appok 70% ment egyből levesbe, szóval ami volt és haszontalannak tűnt, az már a múlté.
msdos viszont ott virít rajta néztem C# compilert, hátha lesz valami használható, de nem.Meg amúgy eléggé gyér az SW kínálat, de hát ezzel akkor is tisztában voltam, mikor Windows Phone-re kezdtem el fejleszteni. Hamarosan fent lesz 2 app is (egy időben jelentetem meg ..) Szóval, majd illik kipróbálni,-értékelni és megosztani ....fizetett hirdetésünket látták ..
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hadeska22 #65260 üzenetére
ez elég durva merülés, mindent kikapcsolva egy éjszaka alatt (optimális esetben legyen 8 óra ) olyan 2-3% megy le, wifivel, helymeghatározással (mert kell a quiet hourshoz) 5-6%, tehát amit neked merül az sok, pláne ha mindent kikapcsolsz hozzá.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
razzorr
őstag
Adott egy Lumia 720 és egy furcsaság történt vagy 3napja a telefonnal. Ahogy feloldanám a kijelzőt,nyomom a gombot vagy dupla kopp, bejön egy szép fekete képernyő,majd 1-2mp felvillan az action center sáv, persze közben a "folytatás..." felirat középen, még eltelik vagy 2-3mp és utána kéri a kódot a feloldáshoz,de amikor ez bevillan,akkor már elhalványult a kép. Olyankor rá kell bökni valahova,majd tiszta kép és utána lehet kódozni. Nem tudom mi lett vele,de baromi idegesítő, hogy 5-6mp kb.mire egyáltalán életre kel a telefon. Próbáltam többször is restartolni de semmi. Valaki tapasztalt már ilyet? Hr megoldaná vajon? Esetleg más tipp? Köszi
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Lumia 610-sem van,sé hogyan tudok távinni képeket?
Nincs benne memória kártya,a Zune is fel van telepítve,de nem tudom hogy kell képeket tenni a telóra
Pls valaki!!Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Vajon, ha megjelenik a következő Windows Phone főverzió (10?), akkor lehet majd rá frissíteni a Lumia 735-öt? Hogy működik ez Microsoftéknál? Egy adott modellre csak a főverzió frissítései telepíthetőek, vagy szokásuk kiadni az új Windows-t régebbi modellekre is?
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Rokonomnak egy Lumia 530 telefonja van. A facebook appban nem tud videót feltölteni. Bezárja a facebookot és elkezdi lejátszani a háttérben a videót.
Ez miért van? Ennyire bugos lenne a a facebook WP appja? Nem hiszem el. A kommentek között mindenki lepontozta az appot. Vagy lehetséges, hogy valami unofficial app van a telón?
Sajnos nem értek WP-hez, még sosem nyomkodtam ilyet.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
válasz mdraco #65279 üzenetére
Böngészőben még nem próbáltuk. Inkább app. Ő nem ért annyira a telefonhoz. A facebook apphoz van hozzászokva.
De ennyire rossz lenne a WP-s facebook app? Nagyon sokan lepontozták. Ez mért van? Mért nem foglalkozik vele a facebook?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Zsoleszhun
addikt
Független 535-re jött ma egy szoftverfrissítés, felment és nem írt ki verziót csak annyi, hogy KÉSZ
¯\_(ツ)_/¯
-
Potyka03
senior tag
Tudtok jó képnézegető programot?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
ZavaBalazs
őstag
530-ról megosztott netet nem találja a 930, visszafelé viszont másodpercek alatt létrejön a kapcsolat. wtf?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Bad Pritt
félisten
Miért? Eddig kellemesebbnek tűnik, mint a droidé, csak itt is érdekesen töltöget be oldalakat, zabálja a ramot, a messenger viszont kifejezetten tetszik.
Apropó, messenger: azt meg lehet valahogy oldani, hogy az értesítési sávon egy adott embertől csak az utolsó üzenetet jelenítse meg, ne az összeset, amit írt?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Létezik olyan Instagram kliens amelyik képes a telefonon lévő videó feltöltésére?
Köszönöm.
-
Pano
addikt
válasz Bad Pritt #65287 üzenetére
Ízlés kérdése, de akkor te valamit nem vettél észre. A hírfolyam pl egyenes ági katasztrófa. Van, hogy órákat késnek a bejegyzések mire ott megjelennek, van, hogy napokkal ezelőttit tol be az arcodba amit már kb 20x láttál, a sok sponzor bejegyzést nem is említve. Na meg nem lehet beállítani, hogy mindig a legfrissebb posztokat lásd (legalábbis én nem találtam ilyet).
Ha kommenteket akarsz nézegetni teljesen oldalt vált, nem pedig mondjuk letolja kicsit a bejegyzést és megjelenítené ott. Hangulatot stb nem tudsz hozzáadni a bejegyzéshez.
Próbálj meg valakinek azon keresztül boldog születésnapot kívánni a szülinapi értesítésen keresztűl, nem fog menni
S még lehetne sorolni.Messenger az pl jó lenne, de ha hosszabban beszélgetek vele nekem totálisan fagy és lassú lesz, idegbajt kapok tőle.
Szerintem amit szeretnél nem lehet megoldani, egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
melyik böngésző ajánlott WP-re az IE-n kívül? Ezzel már kezd tele lenni a hócipőm..
735Köszi
Szerk.: Többször észreveszem hogy változik a képernyő fényereje annak ellenére hogy nem automatikusra van állítva. Ez normális? És ami fontosabb, meg lehet szüntetni?koszi
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Integrale
veterán
válasz kovacsroli #65295 üzenetére
Uc browser, Surfy, Maxthon
Beallitasok/kepernyo es itt a napfenyben valo olvashatosag... Szedd ki a pipat.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
ghost364
senior tag
válasz kovacsroli #65295 üzenetére
Mivel az Opera minit kivéve az összes az IE motorját használja, nagyjából ugyan olyanok, esetleg egy-két extra funkcióval. 520-on meg inkább instabilabbak voltak, mint az IE. Az Opera mini pedig nagyon lassú, inkább csak mobilnettel jó valamire, mert kisebb az adatforgalma.
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
válasz ghost364 #65297 üzenetére
Touch Browser?
Vagy ez? https://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/new-chrome/d71b4494-407c-455e-9960-abd62ae3b11b
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
Touch Browser: Ez a Speed dialon, és rondaságon kívül semmit nem nyújt az IE-hez képest. Amiket Integrale írt, azok életképes alternatívák.
"New Chrome": Ezen meg felnevettem, még címsor sincs, a Command baron meg egy gomb csak a review.
Nekem most kivételesen semmi bajom az IE-vel, és szépen szinkronizál mindent az asztalival.[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Köszi a válaszokat!
Még egy dolog: amikor használom a here city lens nevű alkalmazást, rendszeresen kalibráltatja az iránytűt. Nyolcas alakban kell mozgatni a telefont aztán vagy sikerül vagy nem...
Nem lehet azt az iránytűt valahogy úgy kalibrálni, hogy ne kelljen mindig újra?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest