- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
hali!
van egy kis gondom egy lumia 720-asom van
feleségem használta volna a here drive-ot de nem engedte a telefon, mert frissíteni kell ha drive+-ra, nah hát ő nyomogatott valami, de fogalma nincs, hogy mit, és meg kaptam sms-ben egy microsoft azonosító kódot, de nem tudom hova kéne beírni.
mivel a sima drive nem volt hajlandó semmit csinálni letöröltem és próbáltam áruházból letölteni a drive +-t, kért windows fiókot, az be is írtam, de folyamatosan hiba üzenetet dob vissza:
Hiba történt a kérés teljesítése közben. Próbálkozzon újra később. Hibakód:8004884b
újraindítom a telefont utána elindul a letöltés képernyő és ugyan ez a hiba jön.
Hogy lehetne ezt megoldani?
-
-
nrbx
tag
Hello, HTC 8S-t hasznalok WP8 GDR3-mal. amennyiben csinalok egy HR-t, ujra az eredeti WP8 lesz rajta es ujra le kell toltenem a frissiteseket, vagy marad a WP8 GDR3?
Masik kerdes azzal kapcsolatos, ha - netalantannedajIstendehamegis - kijon erre hivatalosan is a WP 8.1, nem tudom erdemes-e feltennem. Gyakorlatilag csak az SD kartyara valo telepites miatt tennem, a tobbi ujitas (cortana, hatterkep, fajlkezelo, ertesitesi kozpont...) szamomra egyaltalan nem hianyzik.
Erdekelne milyen gyakorlati visszalepesekre kell szamitanom (plane, hogy erre mar jelen allas szerint nem jon GDR1+). gondolok pl. a kurzor mozgatasra szovegben, mert szamomra a WP8-as megoldas sokkal jobban hasznalhato mint a WP8.1-es.koszonom.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy nokia c7 re lehetséges e windowst rakni? Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Воланд
titán
válasz Black-core #51906 üzenetére
nem lehet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
no1r
őstag
előre tartok tőle, hogy felesleges megkérdeznem, de nincs véletlenül valamiféle app WP-re amin működne magyar nyelven a diktálás szövegfájlba?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
KunEmber
senior tag
Az eddig -nálam- hibátlanul működő zenealkalmazás összeomlott, a játszott számra nem tudok rámenni. Előadó - album - lejátszásra rányomok, elindul a zene, majd kidob a csempékre. Bárhonnan próbálok belépni (előadó, hangerővezérlés) sosem jutok el addig. Jöjjön a 3. HR a 8.1 óta?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
mr.storm
csendes tag
Sziasztok, gondolkodom androidrol WP-re váltáson. Most jár le a hűségem a telenornál 48ért nem tűnik rossznak a 930.
Egy kérdésem lenne: A google maps kedvenceket (csillagozott helyek) valahogy át tudom húzni a here maps/térkép alkalmazások kedvencei közé? Elég sok mentett helyem van, ha lehet elkerülném egyenként újra felvinni őket.
Segítségeteket előre is köszönöm
-
Atek000
csendes tag
Hozzászólva az új szériához. Szerintem jól ellettek találva, nekem főleg a 830 tetszik.
[ Szerkesztve ]
Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510
-
Atek000
csendes tag
válasz sloth400 #51873 üzenetére
Hali. Nálam is ugyan ez a probléma lépett fel. Öcsém telefonjára tettem fel a cyant, mert pfd volt még rajta és nyagatott, hogy kell neki a hivatalos, na mindegy. Nekem úgy oldodott meg a probléma, hogy töröltem mindent, ami nokiás program, illesztő, egyszóval, mindent és a számítógép újraindítása után még csináltam egy komplett rendszertakarítást (ccleaner-rel). Utánna újratelepítgettem mindent és hopp elsőre ment a telefon frissítése. Tudom hosszadalmas, de én is elötte órákat bütyköltem a gépet, ez csak végső megoldás. Sok sikert. 👍😊
Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510
-
Levwi
aktív tag
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok!
Ide lettem irányítva a Lenovo Yoga 11 gépemre telepített windows RT 8.1 kérdéseimmel. Lehet nem jártam eléggé utána vásárlás előtt de kezdek arra jutni hogy szinte ugyanaz a rendszer rajta mint egy windowsos telefonon. Azt már sejtem hogy csak az áruházból lehet rá telepíteni mégis maradt párkérdésem:
1: meg lehet kerülni az áruházat és lehet máshogy is programokat varázsolni rá?
2: van rá működő silverlight? (ha igen mi a módja a telepítésnek és működésre bírásnak) az RTLmost miatt fontos
3: tudok rá valahogy torrent klienst rakni?Az utolsó két dolog hiányzik hogy teljes értékű netbook/tablet nek használjam a masinát.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz cattus #51932 üzenetére
Köszönöm!
Feltettem a hozzászólásomat a windowsos topikban és az első válasz: Ezzel a mobilos topikban próbálkozzAzért az furcsa hogy egy microsoft rendszerre ne legyen microsoft silverlight.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
email6
tag
Szerintem nem rossz a Mini. Ha Wifi közelben van az ember vagy nagy mobilnetcsomagja van, akkor persze használhatóbb az IE, bár a könyvjezők normális kezelése és a gyorshívó hiányzik, plusz az Opera kevesebb memóriát eszik adott ablakszámmal.
-
ilgatto
tag
Hm, e-mailt nem is írtak, pedig jelentkeztem a beta tesztelésére. De lényeg, hogy halad.
Szerintem is lassabb jelenleg, mint az IE, de viszont van Speed dial, ami nekem anno nagyon tetszett.
A tabok közötti váltogatás több lépésből áll IE-ben, ha a kedvencek gombját teszi ki az ember.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
kolosanyi
veterán
Megnyomkodtam az 530-at és a 630-at is a hülyeboltban. Röviden: most már tuti biztos, hogy egyik sem kell. Az 530 olyan gyönyörűen laggol, hogy egy droid is megirigyelné, meg egyébként is lassú volt az egész. Mellettem állt barátnőm és az volt az első mondata, hogy "hú de akad", pedig laikusként nézte. A 630 meg egy agyonbutított sz@r. Cserébe azért, hogy a legolcsóbb Snapdragon 400-as cucc legyen, kb mindent feláldoztak, ami meg szerintem nem járható út. Inkább lett volna csak 200-as és raktak volna bele olyan hihetetlen extrákat, mint a LED-es villanó meg a fényérzékelő. Még jobban is jött volna ki, az 530-630 Snap 200-zal jön, a 730-830 400-zal, a többi meg 800-as.
Mindenesetre ha nem normalizálódik a 730-830 ára, akkor nem tudom mit fogok venni decemberben. Azt előre elmondom, hogy 60-nál többet nem fogok költeni telefonra, úgyhogy vagy veszek egy előző generációs WP-t használtan, vagy nem is tudom mi lesz belőle.
-
pit450
aktív tag
Van olyan app wp re hogy lefotozok valamit és utána rá tudok írni.? Felméréseknel hasznos lenne...
-
kolosanyi
veterán
A 625-ben melyik SoC is van? Ugyanaz, mint a 620-ban, vagy annál erősebb? Egyébként az is, meg a 1320 is bazi nagy, utóbbi már használhatatlanul. Azt is megnyomkodtam, hát majdnem akkora, mint a Nexus 7-em.
(#51940) br.rak
Most pont ezen gondolkodom.(#51941) HKorn
Elvileg azt lehetett olvasni nem is olyan rég, hogy gyorsabb, mint az 520. Lehet, hogy a kiállított példányt csesztették agyon, azért megnézném egy HR után, hátha gyorsabb a cucc. Egyébként meg igen, jobb lenne még olyan laggolósan is, mint így. Ez csak az én véleményem, de azért ilyeneken, hogy iránytű meg hasonlók ne spóroljanak már 2014-ben.(#51943) hjoci1980
Ezen az áron ment jó ideig a 620 ha jól emlékszem és az 520 olyan 30 környékén mozgott, egy ideig 25 is volt. Erre most kijöttek az újak, az 520 drágább lett (35 k), az 530 ugyanannyiba kerül és csomó tekintetben visszalépés, a 630 meg a 620-hoz képest visszalépés sok tekintetben. Szerintem az egész új széria úgy el lett cseszve, ahogy csak tudták, illetve a 730-830 párosnak az árazása nem jó (bár még hivatalosat nem tudunk). A 930 nem rossz, a felső kategóriások közül nem is drága, de abban meg a Glance nincs. Szóval az van, hogy jelenleg egy kompromisszummentes WP sincs a piacon, ami nem jó dolog.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Bogyó bá' #51945 üzenetére
Miért tudná ugyanazt? Nem csak a SoC a "tudás", bár újabban mindenki csak ebben gondolkodik. Az egyéb dolgok legalább annyit számítanak, a kijelző minősége, a fotós/zenei képességek stb. Inkább ne fusson rajta az Asphalt 22, de legyenek benne érzékelők, iránytű, LED villanó, illetve kapjon 1 giga RAM-ot, mert az 512 WP alatt se valami frankó.
De mondom, ez csak az én véleményem. Nekem nem tetszik az új széria és egyre inkább így érzem.
Viszont ezt csak halkan jegyzem meg, az új iPhoneok elég szépen lenyomták a régiek árát. Az 5S például 99 dolcsi lesz usákiában 2 év előfizetéssel, de az 5C ingyenes lesz. Na ezzel, meg az Apple hypepal vegye fel a versenyt a Microsoft meg a szerencsétlen Lumiák. Eddig pont az volt a fő vonzereje a WP-nek, hogy iPhone sebességet kap a user féláron, most meg a legolcsóbb előző generációs almás telefont ingyen hozzávágják az átlag amerikaihoz. Az ő helyükben lehet, hogy én is elgondolkodnék és szifont vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz kolosanyi #51938 üzenetére
Pedig a wpcentralos cikk alapján jóval gyorsabb az 530, mint az 520. Lehet valami egyéb nyűgje volt. A 630 legalább biztosan gyors.
Más. Ma megtudtam, hogy retina hd-s felbontású a 920-am Na jó, csak pár pixel híján, de legalább ppiben ott van. Ez az elnevezés, sokat gondolkodhattak rajta...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kolosanyi #51946 üzenetére
Éppen ezt mondom: ha belépő szinten minden érzékelő, vaku, iránytű benne lenne (csak legfeljebb lassabb SOC-cal), akkor a többségnek eszébe nem jutna drágább készülékre spórolni, hanem simán megvenné a legolcsóbbat (a mi majdnem ugyanolyan jól használható lenne, mint a drága). Na éppen ezért nincsenek bennük ezek a "kunsztok", hogy aki "megteheti", az mindenképpen a drágábbat vegye...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kolosanyi
veterán
válasz Steelers #51947 üzenetére
Nézd, nekem akkor se jön be. Bárhogy lehet csűrni-csavarni, a lényeg ugyanaz marad, nekem nem fog tetszeni. Esetleg egy karácsonyi akcióban, 2 év hűséggel elhozható lesz majd jó áron a 730, majd meglátom, de a jelenlegi helyzet nekem nem felel meg.
(#51949) bogyo112
Jó, de így meg olyan, mint a régi Suzuki Swift. A motorja jó, de a többi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest