-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Kicsit bosszantó, hogy WP-n a viber megnyitása szuttyog, míg egy Xperia P-n egyből megnyitja.
-
kolosanyi
veterán
Nézegetem a 630-at, kifejezetten jól sikerült a kamerája: link, kár, hogy nincs kameragomb, meg LED. A 920 csakis kizárólag Zoli133 kedvéért van az összehasonlításban.
-
junior11
veterán
[link] - most akkor nekünk is már 30GB ingyen tárhely van (15GB helyett)?
// Igen, most néztem az OneDrive-ban, és ott van a plusz 15GB.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
moleculez
veterán
Volt olyan akció, hogy ha az automatikus fotó mentést beallitod, kapsz 3gb-t. Na ha azt aktivaltad már, akkor semmi más nem történik, mint megnő 15GB-re.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tisti1965
aktív tag
920,független,15 honapis garival 55-ért reális?
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
tisti1965
aktív tag
920,független,15 honapis garival 55-ért reális?
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
anorche1
őstag
válasz MasterMark #52470 üzenetére
Azt hogy?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
félisten
válasz MasterMark #52470 üzenetére
Kukihossz:
Igazabol egyebkent engem az MS az OneDrive-val vett meg, ez az a termekuk (+az Office, nyilvan, de nem vagyok heavy user), ami szamomra kategoriakkal kenyelmesebb, mint a tobbi. Persze jonnek fol masok is, de migralni mindig nehezkes.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
MasterMark
titán
válasz anorche1 #52471 üzenetére
+ 10 GB mert régi vagyok, és volt még valami beaktiválható, most fog majd decemberben lejárni + 20 GB. Alap 15-el, meg most ezzel a 15-el van ennyi.
emvy: Ez már fizetős gondolom. Bár ahogy elnézem az sem drága.
Csak hát ugye minek, ezt a 60-at sem használom ki, 57 GB szabad hely van.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz junior11 #52458 üzenetére
Nekem is 30 van, pedig nem volt bekapcsolva az automatikus feltöltés. Most bekapcsoltam (7.8 alatt a pictures hub-ban, mert a OneDrive appban nem találok ilyet), de nem változott semmi.
Amúgy mi a fenét tároltok ti 1 TB-on? Nekem az összes dokumentumom, sulis anyagok, jegyzetek, minden a OneDriveban van, még egy csomó képet is felraktam, de az egész így se több 2 gigánál.
-
joysefke
veterán
WP8.1.hez van olyan audiólejátszó, ami hajlandó mappa alapján a-b-c sorrendben lejátszani, illetve ha van a mappában kép, akkor abból eggyet megjeleníteni?
Letöltöttem egy csomó egyszer használatos német-hangjátékot és zéró kedvem van mp3-tagekkel bohóckodni...
J.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz joysefke #52478 üzenetére
Moliplayer nem tudja ezt?
más:
használjon felhőt akinek két anyja van, nincs az a mobilnet-szávszél amivel akár csak 720p-s videót át lehetne tolni rajta vagy az eredeti felbontású képeket. másra meg hazardírozás használni. (nem fél perces videóra és 2-3 képre gondoltam).
Ha meg lenne, akkor az aksi döglene bele[ Szerkesztve ]
-
-
joysefke
veterán
Tud valaki esetleg egy linket dobni a Win7-es Lumia 820 driverhez?
Le van tiltva a laptopomon a driver update...Előre is köszi!
br.rak: köszi, kipróbálom..
-
FuRiONight
őstag
Hali
Mobilinternethez szeretnék kérni beállitási segitséget!
Nokia Lumia 625 win 8.1-el
Ez próbálták eddig:
Internet és MMS beállítás
Lépjen be a Beállítások menübe.
Lépjünk be a Hozzáférési pont menübe
A menün belül a következőket kell megadnunk:
Kapcsolat neve: Telenor
Internet beállítás – Internet APN
Hozzáférési pont neve: online
MMS Beállítás – MMS APN
MMS hozzáférési pont neve: mms
Proxycím: 84.225.255.1
Proxyport:8080
MMSC-cím: http://mmsc.telenor.huA mentéshez tapintson a Pipa ikonra
De elméletileg valami jelszót kér. Sajnos többet nem tudok, mivel nem én használom a telefont és akinek kellene nagy szüksége lenne rá.
Előre is köszönöm
-
joysefke
veterán
Kipróbáltam a Moliplayer-t, és az sem tud SD-kártyán tárolt mappából a-b-c sorrendben zenét lejátszani (ennek megfelelően repült is az "egycsillagos" értékelés). Van esetleg egyéb ötlet, hogy melyik lejátszó lenne erre a hatalmas feladatra képes?
előre is köszi!
J.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz joysefke #52484 üzenetére
Elég nagy parasztság olyan dolog miatt egycsillagos értékelést adni, amit a program nem "hivatott" tudni. Vagy te olvastad a leírásában, hogy ezt a funkciót tartalmazza? Ennyi erőből ha zseblámpa appot keresel, és egy fájlkezelő nem tudja ezt a funkciót, húzd le azt is, mert hát hogy a viharba képzeli.
Ráadásul pont a MoliPlayert húzod le, ami annyit adott a WP-n a médialejátszáshoz, amennyit egyetlen másik app sem (beleértve a MS saját alkalmazásait). Amit a MoliPlayer nem tud, az többnyire OS szintű korlátozás miatt nem tudja. Engedd meg, hogy gratuláljak.
-
joysefke
veterán
válasz gyurkikrisz #52485 üzenetére
Köszi a tippet, hát elég problémás a több 100 számból kiválasztani azt a 20-30-at amit most adtam hozzá...
Arról van esetleg infó, hogy elszakadnak-e ettől a számomra idióta korlátozástól, hogy csak metaadat alapján tudod rendszerezni a számaidat? Borzasztóan nyögvenyelős ez így, ha gyárilag nincsenek az mp3 metaadatok szépen kitöltve...
Elég nagy parasztság olyan dolog miatt egycsillagos értékelést adni, amit a program nem "hivatott" tudni.
Szerintm meg egy médialejátszó legyen már hivatott látni a könyvtárstruktúrát és onnan sorban lejátszani a dolgokat. Ha meg a WP hibája ez, akkor oldják meg ők, a visszajelzések előbb-utóbb eljutnak a MS-hoz is...
Én leszarom, hogy ez kinek a sara, de az nem járja, hogy én 2014 ben egy okostelefonnal képtelen vagyok értelmesen lejátszani webről töltött audiót, csak azért mert az mp3-ak ba a készítőjük nem rakta be a MS szerint megfelelő metaadatokat..
J.
[ Szerkesztve ]
-
korte1111
csendes tag
Sziasztok! Én is váltottam droidról Lumia 630-ra. Gördülékeny a wp8.1. Meg vagyok elégedve! Egy bajom van csak a Trainstation játék nem fut rajta! Ebből adódóan szereetném megkérdezni benneteket, hogy lehetne megvalósítani a játék futtatását! Flash player-t kellene bevarázsolni! Droidon volt olyan böngésző amelybe integráltként müködött. Itt is keresgélek az áruházban de nem találok hasonlót. Valahol máshol esetleg lehetséges? Vagy valami más módon?
Elöre is köszönöm a válaszokat! -
StLui
veterán
Ki lehet lépni valahogy a OneDrive appból? Megpróbálnám bekapcsolni egy telefonon két MS címre is a fotostreamet(persze tudom, hogy nem fogja mindkettőre továbbítani a képeket, csak amelyik éppen aktív), bár nem tudom, hogy sikerülhet-e egyáltalán.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Воланд #52495 üzenetére
Feleségem MS címét iOS-en beállítottam az ő telefonján. Ott látok is kijelentkezési lehetőséget. Viszont az irodai lumia telón nincs beállítva semmi, ott most nem emlékszem, hogy a gmail cím a fő cím, már azt sem tudom lehet-e az, vagy ott is csináltam egy MS címet, amúgy a gmail-t használjuk. Akkor lehet oda sem tudom ezt a "külső" MS címet beállítani? (ott még onedrive-ot sem töltöttünk le a telóra)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Воланд
titán
wp-n ha adsz meg ms fiokot, akkor oda fogja menteni a kepeket. de elso bekapcsoalst kovetoen azt kell beallitani, ahova menteni szeretnetek, nincs valasztasi lehetoseg kesobb.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5