-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egy dologra vagyok csak kíváncsi, normális zoom van-e a 830-ban? Nem gyanítom, pedig néha azért jól jön.
-
HKorn
veterán
830-ba milyen GPU kerül? Adreno 305?
Run&Ride
-
polonic
félisten
730-ről semmi hír még? Hogy dual active módot tud-e vagy nem?
-
Ádám16
addikt
válasz SsPL711 #51548 üzenetére
Imádtam, hogy az MS előírta anno, hogy minden készülékben kötelező a kameragomb, erre...
Egyébként tetszik a 730, tiszta N9, az a dizájnvonal nagyon bejön, a 830 viszont annyira nem.
A tavalyi palettát csak én gondolom jobbnak? Pl. tavaly a 720 dizájnban odacsapott, az 520 is nagyobbat ütött minden téren, mint az utód 630..
-
Dave™
nagyúr
válasz Ádám16 #51557 üzenetére
Nem értek egyet, a 730 sokkal jobb ajánlat, mint a 720 volt, a 830 az ami érdekesen sikerült, de a 820 legnagyobb hibáit javítja az is. A 630 is sokkal gyorsabb és sokkal jobb a kijelzője, mint az 520-nak, de igaz, hogy pár helyen faragni kellett belőle.
kolosanyi: azt cropnak hívják, és minden tudja, még az 530 is
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
AMúgy a 830 mitől PV? A stabilizátor miatt, vagy van benne pixel oversampling is?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dave™
nagyúr
válasz kolosanyi #51563 üzenetére
Másként pedig nem működhet, a szenzor felbontása adott, csak azon lépkedhetsz beljebb, a felbontást feláldozva. Ez pedig ugyanaz, mintha a teljes felbontású képet körbevágod. "Közelebb kerültél" a témához, kisebb felbontással. Az viszont igaz, hogy ha veszteségmentes digitális zoomként van hirdetve, akkor sokkal kényelmesebb úgy használni, mint utólag vagdosni.
-
HKorn
veterán
válasz jockas #51554 üzenetére
Furcsa egy öszvér lett a 830.
Valójában közelebb ál a 730-hoz, mint a 930-hoz, ez ilyen teljesen köztes modell, kiadták csak, hogy a 8-as szériában is legyen valami. Végülis az űrt betölti a 730 és 930 között, de az árazáson fog múlni menyire lesz sikeres.Ha közelebb áll a 930-hoz árban, akkor a 730 egyértelműen jobb vétel lesz.
Run&Ride
-
kolosanyi
veterán
Igazatok van egyébként, tényleg nem éri meg jelenleg a 830 ennyiért. Én most azt mondanám, hogy a 630 és a 930 éri meg az árát a legjobban, a 730 meg talán, majd a teszteken kiderül. Vagy majd a 830-at is megveszem jövőre T-s akcióban 40 ezerért, mint a Lumia 800-at két éve...
-
Dave™
nagyúr
válasz kolosanyi #51574 üzenetére
Szerintem meg pont a 730 az egyik legjobb vétel, bár kérdés mennyi lesz itthon. A 630 belépőnek nem rossz, de azért a SoC-on és a kijelzőn kívül nem sok mindent hagytak benne, a 730 viszont fel van szerelve szinte mindennel, csak nyilván egyszerűbb/olcsóbb kivitelben. Ha megáll 60-70 között, akkor sokkal nagyobb sikere lehet, mint a 720-nak volt. Csak a hülye dual sim miatt nem fog bekerülni a szolgáltatókhoz, a 735 meg 10%-kal drágább, és sokan inkább vennék 6-7 ezerrel olcsóbban, 3G-vel, mint a jelenlegi 4G lefedettséggel drágábban.
-
Dave™
nagyúr
válasz kolosanyi #51576 üzenetére
Nem hinném, de mivel a 630 sem 160 EUR és a 930 sem 550 EUR itthon, ezért bízom benne, hogy beáll 60-70 között. A 720 sem volt drágább ennél ha jól rémlik, a 730-ra pedig azt mondták, hogy olcsóbb lett, mint a 720 volt anno.
szerk: a 930 mondjuk elég közel van, de azért változó.
[ Szerkesztve ]
-
Deacon Frost
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy miként tudom a kapcsolatokat szinkronizálni a facebookal. Arról tudok h az integrációt kivette az MS. Most meg úgy néz ki az Én csempém meg a Kapcsolatok csempe hogy teljesen üres. Előre is köszönöm a segítségetHuawei P8 lite
-
Bukk900
őstag
Szerintem megkap majd mindent. A most bejelentett telefonok már a Denim frissítéssel jönnek. Ez tartalmazza az új kamera appot, amit már Lumia Camerának fognak hívni, ebben lesz a sok újdonság. A régiek közül elsőként a 1520 és a 930 kapja meg, azután a többiek. Ez így volt a procam/nokia camera váltásnál is.
-
jockas
senior tag
Mi mással tudnák rávenni a jelenlegi tulajokat a váltásra?
A 820-ról még van értelme váltani (főleg a kicsi akkuja miatt). De egy 920/925/1020 -ról váltani a legújabb készülékekre nem sok oka lenne senkinek sem, ha minden új szoftveres újdonságot megkapnak a régi készülékek is.
Vajon mikor lesz 1030 (ha egyáltalán lesz)? Mert ha csak jövőre WP9-nél lesz utódja a 1020-nak, akkor eléggé elhanyagolt terület a legjobb kamerával rendelkező kategória... -
Bukk900
őstag
válasz Zsoltika11 #51585 üzenetére
Meg a Lumia Cinemagraph, Lumia panorama és már van Lumia Selfie app is!
BobTail: amire nem elég a hardvere azt nem várom el, hogy magkapja. A többivel lehet csak kivárnak, volt már rá példa, hogy később kapott meg valamit egy régebbi modell. Pl. refocus, lossless zoom, érintőfókusz stb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacus MD
tag
Beadnám szervízbe a telómat, noise cancelling mic cserére. Elméletileg 2-3 óra. Szerintetek visszategyem a hu-cv romot vagy maradhat az it-cv. Foglalkoznak ők vele? Nokia care-ben lenne. Van tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes ilyenkor garanciás javítás keretében még kihúzni belőlük? Burkolatot gondolom nem cserélnek a két szép szememért. Lumia 920
-
l925
tag
válasz BobTail #51587 üzenetére
Lehet nem tudom h pontosan mit jelent a "living images" funkció, de az én telóm tudja azt hogy ha visszanézem az elkészült képet előtte úgy 2 mp-et mozog a kép. Tehát mutatja a kép készítés előzményét.
Amúgy ez a Lumia Denim firmware a GDR1 el fog együtt kijönni vagy GDR2 vel?
Még év elején írták h ebben az évben 2 GDR frissítés is lesz -
aDic
tag
Erre? [link]
Itt senki nem használja a beépített ébresztőt rajtam kívül? -
jockas
senior tag
Szerintem 1-2 kivételt leszámítva mindenki a beépített ébresztőt használja. Egyébként meg nekem csak a legkisebb méretben van kint, így még azt sem mutatja, hogy "bekapcsolva". De megnéztem...ha bekapcsoltam egy időpontot, akkor kijelezte a következő ébresztést (előtte nem). Ahogy látom nem csak engem nem érdekel az ébresztő élő csempéje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest