- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
válasz SsPL711 #46837 üzenetére
Miért is jó? Nos én - és gyanítom legalább annyian vannak ezzel úgy mint én, mint amennyien nem, tehát 50-50% - nem a fülemen hordom a headsetet. Innentől kezdve lesz létjogosultsága a headset kijelzőjének, és így lesz egy praktikus kiegészítője a nagy kijelzős telefonoknak.Mivel van egy ügyes tartója, amit a ruhára lehet csiptetni, ezért mindíg a kezem ügyében lehet úgy hogy nibcs útban és nem zavaró, miközben el tudom olvasni a bejövö hívásokat, SMS.-eket, stb. Láthatom és elérhetem vele a telefon és a headset alapvető telefon funkcióit. Természetesen a töltöttség kijelzése alatt én sem a telefonét értem, hanem a sajátját. De nekem ez sokkal szimpatikusabb megoldás mint a villogó led! Amíg az ember a telefont a telefon klasszikus feladataira használja, addig egy ilyen headsettel el tudod dönteni hogy fogadod-e a bejövő hívásokat, (melyiket fogadod, melyiket nem ) el tudod olvasni az üzeneteidet, és nem kell elővenni a telefont a táskából, belsőzsebből, tartóból - mert azt azért kétlem, hogy te egy nagy kijelzős (5-6") huzamosabb ideig zsebben vagy kézközelben hordanád! Szerintem ez nagy előny. De ugyebár minenkinek megvannak a szokásai, van akikébe ez beleillik, van akikébe nem...
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
btudos
nagyúr
Megnéztem a 930 TV-adást, hát ott azért más dimenziókban mozog a zenelejátszó, és tényleg gyönyörű készülék lett. Ha nem AMOLED lenne, még kéne is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
válasz Sofian #46846 üzenetére
a személyes oldalamnál néztem, az elérhetőségre ma megint 1 napot ír. Tegnap dében is ennyit írt, majd este 2-t
Több mint két napja küldött emailre nuku válasz...el vagyok szokva a magyar webshop kiszolgálási minőségtől
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
junior11
veterán
-
pzstm
titán
ha narancs vagy zöldben vettem volna, akkor Bécsbe mentem volna érte és már nálam lenne...idehaza fekete-fehér only a színválaszték
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BiP
nagyúr
válasz Sofian #46861 üzenetére
Tőlük egyszer vettem cuccokat így ingyen házhozszállítással, soha többet.
Én is mindenhonnan azt hallottam, hogy jó ez a szolgáltatásuk, lehet, hogy csak nem volt szerencsém, és én voltam az az 1 az 1000-ből, aki pont megszívta. Nem írom le részletesen, az nagyon OFF lenne, annak ellenére, hogy az lett a történet vége, hogy végül megérkezett a cucc épségben, nincs jó véleményem a szervezésről, hibakezelési rutinjukról.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Sofian #46870 üzenetére
Nem volt spéci akció, sima x érték felett biztosított ingyen kiszállítás volt. 2-3 napot írtak, másfél héttel későbbre kértem a kiszállítást.
Biztos jól működik náluk ez a dolog, de abban az 1 esetben homok került a gépezetbe, és én voltam az a szerencsétlen, akinél ez előfordult.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
edigitalnál én csak személyesen vásárlok, az online megrendelés kirtikán aluli.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SsPL711
őstag
Én online szoktam rendelni tőlük, de személyes átvétellel.
Tulajdon képen ezzel az online rendelési lehetőséggel, csak lefoglalom a terméket, illetve kiderül, hogy mikor áll rendelkezésre a termék, hogy átvehessem.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
hroberto
veterán
Lejárt a virtuális hitelkártyám. Töröltem a lejártat, és az újat hozzá szeretném adni, de többszöri próbálkozás után is ezt az üzenetet kapom: "Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok, vagy használjon másik fizetési módot. Ha továbbra is megjelenik ez az üzenet, lépjen kapcsolatba a pénzintézettel."
Mi lehet a gond?Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
WinPho
senior tag
Ez egy 530-nak néz ki. De mit keres benne az 1 giga RAM?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
-
Melack
veterán
Tegnap valamiért felvettem a régi GMailes címemet is a telefonra. A beállításokban megjelent, hogy szinkronizálás elemek érkezésekor. Ez most tényleg push, vagy csak egy érzéki csalódás?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Lacus_84 #46884 üzenetére
Hát igen, az ember már csak ilyen: alsó kategóriás áron felső kat. készüléket szeretne. (Bevallom férfiasan, én is ilyen vagyok...)
szerk: ezért lesz 930-am másfél év múlva, sufniGSM-boltból... addig meg el leszek a 920-szal, amit hasonló stratégiával vettem tavaly ősszel, 68k-ért.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Azazael
aktív tag
válasz hroberto #46874 üzenetére
Első tipp, hogy a kártya vmely adata nem jó (lejárat stb.). A másik, hogy a magyar kártyák többsége debit card, és nem credit (bár szerintem az MS nem különbözteti meg őket). Harmadik lehetőség nem egyezik a megadott név a kártyán szereplővel (ékezetek stb.) Illetve ami hirtelen eszembe jut, hogy nincs a kártyán vmilyen limit? (pl.: Erste virtuális kártya 1 Ft-os automatikus limitje, CIB virtuálisoknál a hozzárendelt alszámlán nincs pénz) amikor regeled az új kártyát akkor be fogja terhelni vmi kisebb összeggel, hogy ellenőrizze a hitelességet.
-
Воланд
titán
válasz Azazael #46890 üzenetére
"bár szerintem az MS nem különbözteti meg őket"
de, megkulonbozteti. ennek ellenere a debitet is megeszi a rendszer.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Statikus
senior tag
MEGOLDÓDOTT
Exchange megosztott naptárakat végre látom a Lumiámon.
Megoldás:
- Online közzététel, megfelelő engedélyek beállítása utána kapsz egy ics végű linket
- Outlookban, vagy OWA-n naptár megnyitása, linket megadod (tulajdonképpen ez egy előfizetés)
- Lumia naptárában azonnal megjelent automatikusan7 hónap szenvedés után látom végre, amire szükségem van.
HAJRÁ WP, már csak néhány jelentéktelen apróság, üzemidő és meglesz a tökéletes oprendszer -
Воланд
titán
válasz Statikus #46894 üzenetére
meg jo, hogy ezt mar irtuk vagy negy honapja.
meg ugye tudod, hogy ez igy csak read only?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Statikus
senior tag
válasz Воланд #46895 üzenetére
4 hónapja próbáltam, nem működött. Mint kiderült, pár hónapja szűntettek még az online közzétételt.
Az OWA admin felületén nem volt eddig lehetőség a naptárak külső elérésének jogainak elérésére (legalábbis nem úgy, ahogy most van). Nem működött.
Most volt OWA frissítés, felület kicsit más lett, módosítás, ezért jött az ötlet, hogy átnézzem a beállításokat is. És igen, bejött.A read onlyval nincs bajom, elég ennyi, így használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest