- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz littlelion21 #47051 üzenetére
Hat ez meg odebb van, de talan a kovetkezo korben jon a kozepkategoriaba is Dual-SIM.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
sereeff
aktív tag
Szia! Először is gratulálok! Nekem is ő a kiszemelt, s örülök, hogy tapasztalt WP felhasználónak is tetszik!
.....A Kérdésem inkább szoftveres. Lehet már új szavakat felvenni a szótárban a CYAN alatt, magyar régóval? Marhára érdekelne! :-)Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
viewdetails
addikt
pzstm, Te újpestiesedsz, vagy elkerült a dolog?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
pzstm
titán
válasz viewdetails #47056 üzenetére
de icipicit talán észre lehet venni, bár most megcsináltam oda-vissza és nagyítóval kell keresnem
amúgy ha semmi más baja sosem lesz, akkor bevállalom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz viewdetails #47056 üzenetére
Amoled betegség
-
-
sereeff
aktív tag
S valaki aki használ hivatalos Cyan-t Magyar régióval, meg tudja mondani, hogy lehet e új szavakat felvenni a szótárba?
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Dave™
nagyúr
Nem vitatom a testreszabhatóságot, de ha az állítgatással be lehetne lőni teljesen természetesre a színeket, akkor valószínűleg gyárilag is úgy lenne kalibrálva. A színek mellett pedig továbbra is probléma (hacsak nem oldották meg mostanra) a foltosodás, a beégés és a degradáció, bár utóbbi lehet nem lesz számottevő az életciklusa alatt.
-
junior11
veterán
-
BobTail
őstag
válasz junior11 #47073 üzenetére
Lehet, hogy már láttad ezeket, de én nem tudom mit csinálhattak a csehek, mert pont hogy minden tekintetben rendben vannak a 930-val lőtt képeim; szerintem az új algoritmussal simán benne van a TOP5 fotóstelefonban!
(#47072) Dave™, nem foglak győzködni, itt van előttem, látom, de majd Te is meglátod egyedül fényerőben gyenbébb 1520-hoz képest.
-
BiP
nagyúr
válasz legiaap #47049 üzenetére
Én ma navigációt hasznaltam, es rajta volt közben az autós tolton is, az also resze nagyon melegedett. Igaz, meleg volt a kocsiban is, meg a nap is sütötte némileg, az meg nem szokott segíteni.
viewdetails: Furcsa elszinezodest én is tapasztaltam , de csak a billentyűzet reszen, kb. mintha felnyontam volna a fenyerot azon a reszen, de azota helyreállt magától. Nem figyeltem, hogy közvetlenül a restart oldotta-e volna meg vagy mas.
junior11: Nem ismerem a tobbi telefont, es fotomagus sem vagyok, de az eddig lőtt képeken nem tapasztaltam ilyet. Se a fenyerovel, se a kontraszttal, se fakosaggal, se reszletesseggel nem volt gondom.
sereeff: Nekem nem sikerult, de ennek semmi koze a cyanhoz, az OS-en mulik.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
A tegnap linkelt L820-al készült képekről senkinek semmi vélemény?
-
szaki1986
tag
Mit kéne átállítanom, hogy a naptárban a facebook születésnapokat ne angolul írja ki (XY's birthday) hanem magyarul (XY születésnapja)? Eddig L710-en jó volt, viszont most 925-ön ezt csinálja.
Két hotmail-es fiók van megadva, a főfiók amcsi régiós, a másik magyar. Mondjuk ez eddig is így volt.
Vmi ötlet?https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
Chaser
legenda
Van vmilyen VOIP app ezen kívül? A hívott félnél visszhangzik a saját hangja. Elvileg mikrofon/hangerő állítással meg lehetne szüntetni, de ez nem tudja.
szerk: link lemaradt
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Воланд #47087 üzenetére
És ezekkel lehet VOIP hívást indítani? Vibernél nem láttam. Tehát ez nem egy alkalmazás függő dolog, másik oldalon nem kell semmilyen app hozzá, úgy érzékeli mintha simán gsm-ről hívtam volna. Vibernél, skypenűl mindkét félnél kell legyen app, normál VOIP-nél okos teló se kell másik oldalon, nekem ilyen app kell WP-re.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bogyó bá'
nagyúr
A hangulata jó a képnek, csak konkrétan nincs egyetlen éles pont sem rajta...
szerk: a másodikon legalább látszik, hogy hová fókuszált, de nem igazán tetszik ez sem (ami nem középre esik, az életlen). Szóval szerintem nem fogja helyettesíteni a fotomasinát. A 808 meg a 1020 talán igen, bár az utóbbi meg tetű lassan menti el a képet (az előbbit nem tudom, nem volt még a kezemben, de láttam már gyönyörű fotókat vele készíteni).
Nem kötekedni akartam, becs szó, csak szóba került minap, hogy ezzel akár ki lehetne váltani egy külön cipelendő kompaktot. De némi gyakorlás, beállítgatás után biztosan fogsz ezzel még sokkal szebb képeket is lőni!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
pzstm
titán
válasz Bogyó bá' #47096 üzenetére
gondolom ha nem übergagyi lennék ezzel is lehetne fotózni normálisat, meg ha nem 100kilóméteres szél fújna a hatodik emeleten
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest