- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz hülyegyerek #46447 üzenetére
Majd a fotóalbumba bámulgatom a kutyusos/barátnős/autós képeket.
Tetszett, ez a kijelentésedHonor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
nonsen5e
addikt
válasz legiaap #46452 üzenetére
Alkalmazas megvalogatas kerdese, nekem pont igy jott ki, ezeket az alkalmazasokat hasznalom naponta + az office lent eldugva mert nem transzparens.
Tovabbá emlékeztek arra a 8.1 leakre (azt. simán lehet, hogy csak fake volt) ami akkor jött ki, mikor még az Amber is csak épp kezdett kijönni? Csempék MÖGÖTTI háttér... Ez a mostani 1000x jobb.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ilgatto
tag
Valóban, még nincs kitéve.
Addig is itt egy újabb teszt, német nyelven, sok képpel: [link]## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
dirteen28
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudja esetleg, hogy a google-ből beimportált naptár egész napos időpontok miárt egyik nap hajnal 2-től másnap hajnal 2-ig tartanak? Nem nagyon jövök rá
-
-
Dave™
nagyúr
válasz dirteen28 #46459 üzenetére
Csak egy tipp lesz, de wpcentralon írta valaki, hogy a legutóbbi naptárfrissítéssel újra előjött valami korábbi hiba, amiben pár órát tolódnak a bejegyzett események. A legutóbbit megelőző frissítés - ami kérész életű volt a hibái miatt - elvileg ezt a hibát is javította. Most meg mintha visszakerült volna. De lehet én értelmeztem félre.
-
viewdetails
addikt
Azért ezt így nem lehet kijelenteni. Ha szolíd tájképet, elmostt vagy egységes tónusú képet raksz be (pl. ez volt nekem a múlt hétig), akkor igen kulturált és eyecandy kinézete lehet.
Ezzel például bármelyik képből tudsz varázsolni az Accent menüponttal.
De ha már itt tartunk, zenét streamelni hülyeség, csak merül vele a telefon, meg az adatkeret. You know what I mean.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kchris78
veterán
Bnőmnek 520-a van, de ha átteszem kézire a hálózatválasztást akkor nem talál egyet sem.. Automatikuson ott marad T-n, de így meg nem akar 3G-re felváltani... Valahogy rá lehetne venni kézi hálozat kiválasztására?
[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Létezik WP.-re olyan program, ami automatikusan ( időhöz, vagy helyhez kötve ) változtatja a hangjelzések erősséget, módját, be és kikapcsolja a Wi-fi.-t, mobilnetet, stb... Valami "sound profil manager" szerű alkalmazásra lenne szükségem!
Köszönöm!
Üdv.:
Julot...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Julot
aktív tag
válasz kchris78 #46479 üzenetére
Fontosabb lenne, hogy a hangerőt, csengetési, értesítési hangokat változtassa automatikusan... Mármint a beállított időpontoknak megfelelően. Pl Mód 1: csengőhang otthoni környezetben xy, hangerő 60%, értesítési hangok bekapcsolva. Mód 2 csengőhang utcai környezetben : xy2, hangerő 100%, értesítési hangok be, Mód 3 csngőhang irodai környezeben : xy3, hangerő 40%, értesítési hangok ki, stb, stb... és ezeket időhöz, vagy helyhez kötötten váltogassa.
Ilyen, vagy ehhez hasonló progit keresek...
Köszi
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Julot
aktív tag
válasz catroot #46481 üzenetére
Ezt sajnálattal olvasom! Bár nem is a rendszertől várnám el, csak egy ilyen faladatokra írt programot keresek. A sok-sok pozitívum mellett, ez most egy fekete pontnak néz ki ( az androiddal szemben, mivel ott kismillió program van ilyen feladatokra, igaz abból max 2-3 használható) Ennek ellenére nem kívánom vissza azt a hulladék zöld robotos förtelmet, de ebben akkor előrébb jár...
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Bilux
veterán
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
jockas
senior tag
válasz dirteen28 #46462 üzenetére
Használd az outlook naptárat. A google naptárral már WP előtt Symbiannal is hasonló gondom volt. Weben jól mutatta az időt, telefonon meg 1 órával odébb rakta az eseményt (nyári időszámítással van valami gondja nem google készüléknél), amit úgy tudtam megoldani, hogy weben átállítottam az időzónát nyári időszámítás idejére, aztán vissza. Google...
-
batai15
félisten
Cortana esetleg egyszer ide is meg érkezik magyar régióba?
-
Blyan
félisten
válasz viewdetails #46469 üzenetére
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bilux
veterán
Képernyőfotót hogy csinálok?
[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
Ez ígéretes, köszönöm! Két bajom van vele: egyrészt több profil kellene, ezért megvenném a pro verziót, de nem tudom hol lehet, mert az áruházban csak az ingyenes próbaverziót láttam. Másrészt ha nem megy 8.1.-en akkor pár hónapon belül kidobhatom, amikor frissül majd a telefonom - 1320 - így megvenni nem is annyira érdemes... De próbálni jó, és reménykedem, hogy a fejlesztők alkalmassá teszik a 8.1.-en való gond nélküli működésre, mert ilyesmire gondoltam!...
Köszönöm Bilux a segítséget!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Üdv.:
Julot...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Bilux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest